Persembeyi beklicem artik :)Merhaba canım. Testlerin prospektüsünde genelde 10 dakikadan sonrasını dikkate almayınız yazar. Ama yine de adetinin gecikmesini bekle, gecikirse tekrar yap derim ben
Evet ben sen şimdi fark ettim iki çizgi var gibi adetin gecikirse testi tekrarla canımTest yanlış çünkü iki çizgi çıkmış.
Ayyy agzin bal yesin. İnsallah :) persembeyi beklicem bat ogunTesti tekrarla canım belli bir süre sonraki testler geçersiz sayılıyor ama bence gebelik var :)
Aynen canım istiyosan inşallah Allah gönlüne göre versinPersembeyi beklicem artik :)
Banada oyle geldi ama size sorim dedimTest yanlış çünkü iki çizgi çıkmış.
Ahhh canım. Geçen ayda adetim 10 gün gecikince hamileyim sandım doktora gittim kan vermeye ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmişBenim bat geçti test yapamıyorum kızlar negatif göreceğim diye
Aaa meraktan icini icini yer canimm ya bi deneBenim bat geçti test yapamıyorum kızlar negatif göreceğim diye
İnşaAllah biz de bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz canımBen de ümitlenmiyorum camım ama göğüs uçlarım çok hassas ve sızlıyor bir de hasta olacak gibi battan önce sancım oldu geliyor diye sürekli pedle dolandım genelde sancı geldi mi kırmızılar direkt gelirdi . Bu sefer de umutlanmıyorum ama göğüs uçlarımda sızı hala var olunca bi umut diyorum bekleyeceğim bakalım
Amin canim insallah herkeseAynen canım istiyosan inşallah Allah gönlüne göre versin
Amin insallah kuzumm. Test yaparsan bizi haberdar et bak insallah bebegin seninledirAmin inş hepimize nasip etsin
Tamam canım inş öyledirAmin insallah kuzumm. Test yaparsan bizi haberdar et bak insallah bebegin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?