Kizlar bi bakarmisiniz

Efulibbc

14.08.2012∞
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
84
27
88
30
Kizlar bat daha 4 gun var sabah test yapmistim negatif dedim attim sonra aklima geldi simdi baktim boyle beyaz golgelik ufak silik cizgi var testi yüklüyorum

Eklentiler

• B7A4F558-BB07-4D83-A7AE-C9E8CA9E6D0C.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 197
Merhaba canım. Testlerin prospektüsünde genelde 10 dakikadan sonrasını dikkate almayınız yazar. Ama yine de adetinin gecikmesini bekle, gecikirse tekrar yap derim ben

Testi tekrarla canım belli bir süre sonraki testler geçersiz sayılıyor ama bence gebelik var :)

Benim bat geçti test yapamıyorum kızlar negatif göreceğim diye
Ahhh canım. Geçen ayda adetim 10 gün gecikince hamileyim sandım doktora gittim kan vermeye ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmiş bu ay da erken geldi stres yapmadım hiç değilse..bitsin çalışmalara devam

Ben de ümitlenmiyorum camım ama göğüs uçlarım çok hassas ve sızlıyor bir de hasta olacak gibi battan önce sancım oldu geliyor diye sürekli pedle dolandım genelde sancı geldi mi kırmızılar direkt gelirdi . Bu sefer de umutlanmıyorum ama göğüs uçlarımda sızı hala var olunca bi umut diyorum bekleyeceğim bakalım

İnşaAllah biz de bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz canım

Benim asiri usumem sonra ani sicak basmasi var bide karnimin altinda kasiklarda batmalar var bunlar belirtimi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…