Psikolojik de olabilir inş hamişsindirBenim asiri usumem sonra ani sicak basmasi var bide karnimin altinda kasiklarda batmalar var bunlar belirtimi kizlar
4 gun canimBata kaç gün var canım
Evet canım yazmışsın ilk mesajında tekrar okudum4 gun canim
Canım biraz daha geçmesini bekliyorum belki strestedir bir iki gün daha gelmezse idrar testi yaparımEver canimmmm az kaldi bakalim insallah gecikir. Sen kan testi yapmican mi
İnsallah seninledir bebişin caanimCanım biraz daha geçmesini bekliyorum belki strestedir bir iki gün daha gelmezse idrar testi yaparım
Canim naptn yaptin mi testCanım biraz daha geçmesini bekliyorum belki strestedir bir iki gün daha gelmezse idrar testi yaparım
Yaptım canım kocaman bir tek çizgi çıktıCanim naptn yaptin mi test
Bata daha var canım ama geçerse tekrar yaparsın bekleYaptım canım kocaman bir tek çizgi çıktı
İki gün geçti batım 1 aralıktıBata daha var canım ama geçerse tekrar yaparsın bekle
Test yaptın mi canımmeraba kızlar benm batta 6 gün gecıkti
pco var bende bole düzensizlikler olabiliyor arada ve ben hep ümitli bekleyişdeyimTest yaptın mi canım
Rabbim hayırlı sağlıklı bebek versinpco var bende bole düzensizlikler olabiliyor arada ve ben hep ümitli bekleyişdeyim
amin canm tek ümidimiz o hepimizinRabbim hayırlı sağlıklı bebek versin
Aa anladım canım strestende olabilir benim geçen ay 10 gün gecikmişti kan vermeye gittim ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmiş maalesef. Bi kaç gün sonra tekrar yap gelmezse adetin belki idrara anca geçiyordurİki gün geçti batım 1 aralıktı
İnş canım dediğin gibi olur sen ne zamandır istiyorsunAa anladım canım strestende olabilir benim geçen ay 10 gün gecikmişti kan vermeye gittim ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmiş maalesef. Bi kaç gün sonra tekrar yap gelmezse adetin belki idrara anca geçiyordur
Bizim daha yeni canım istememiz. Daha iki kez denedik biri yumurtlama dönemimle alakası yoktu tarihin. Son deneme yumurtlama dönemimde oldu sadece. O da olmadı. Adetim bitsin devam çalışmaya bakalımİnş canım dediğin gibi olur sen ne zamandır istiyorsun
Bekle biraz ya belki gec dollenme oluyorYaptım canım kocaman bir tek çizgi çıktı
Hadi insallahBizim daha yeni canım istememiz. Daha iki kez denedik biri yumurtlama dönemimle alakası yoktu tarihin. Son deneme yumurtlama dönemimde oldu sadece. O da olmadı. Adetim bitsin devam çalışmaya bakalım
test yapsana canim yameraba kızlar benm batta 6 gün gecıkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?