Kizlar bi bakarmisiniz

Hadi insallah

test yapsana canim ya
akıntım var belki adet olurum diye beklıorm canm çünkü arada 40 ünü buluyor adet olmam. Haftasonuna kadar olmazsam bi test alırım cok hevesli değilim test alıp yapıorm negatif cıkıo ve sabahı adet oluorm Bu arada belirti olarak hiç bişey yok malesef

İnsallah bebis seninledir ya

Yoksada adet olayım ya her lavobaya gittiğimde gelmiş mi diye kontrol etmekten sıkıldm valla nedir bu cektiğimiz
Aynen en sevmediğim adet gecikmesi adet olsam da rahatlasam öyle mutsuzum ki bu sabah çok kötü uyandım içimden hep ağlamak geliyor

tabi canım aynı bende de o durum var bi ara cok kafaya takmıstym ama şimdi kendimi rahatlattım biraz daha iyiyim
bu ay çok ümitlenmiştim baya da belirtilerim vardı 3 gün gecikti testim test yaptım negatif öyle moralim bozuk ki eve sığamıyorum kimseyi göresim yok sosyal medya açıyorum bebek fotoları.... sürekli uyumak istiyorum düşünmediğim tek zaman orasııı

adet oldunmu peki

Aynen en sevmediğim adet gecikmesi adet olsam da rahatlasam öyle mutsuzum ki bu sabah çok kötü uyandım içimden hep ağlamak geliyor
Daha cok kotu etme kendini canim ya. Dualarim seninle hep. Elinde degil biliyorum. Ama biz burdayız yanındayız

arada olur canım ama iki aydır hiç olmuoyrdu hep düzenliydi
işte bu yüzden kaynaklıyor düzensizliğe alısıorz ondan sonra düzenli gidince 1 gün gecikse hamile sanıorz o biraz kotu bir durum oluyr ama sıkmamaya calıs yoksa saglıgından gidiyr gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…