- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
akıntım var belki adet olurum diye beklıorm canm çünkü arada 40 ünü buluyor adet olmam. Haftasonuna kadar olmazsam bi test alırım cok hevesli değilim test alıp yapıorm negatif cıkıo ve sabahı adet oluormHadi insallah
test yapsana canim ya
İnsallah bebis seninledir yaakıntım var belki adet olurum diye beklıorm canm çünkü arada 40 ünü buluyor adet olmam. Haftasonuna kadar olmazsam bi test alırım cok hevesli değilim test alıp yapıorm negatif cıkıo ve sabahı adet oluormBu arada belirti olarak hiç bişey yok malesef
Yoksada adet olayım ya her lavobaya gittiğimde gelmiş mi diye kontrol etmekten sıkıldm valla nedir bu cektiğimizİnsallah bebis seninledir ya
Keşke ama sanmamBekle biraz ya belki gec dollenme oluyor
Aynen en sevmediğim adet gecikmesi adet olsam da rahatlasam öyle mutsuzum ki bu sabah çok kötü uyandım içimden hep ağlamak geliyorYoksada adet olayım ya her lavobaya gittiğimde gelmiş mi diye kontrol etmekten sıkıldm valla nedir bu cektiğimiz
neden canm niçin ole düşünüyorsun.Aynen en sevmediğim adet gecikmesi adet olsam da rahatlasam öyle mutsuzum ki bu sabah çok kötü uyandım içimden hep ağlamak geliyor
Her ay umutsuzluk canım kafamı tırmalıyor öyle mutsuzum ki regle yaklaşırken bir umut oluyor ama hep hüsranneden canm niçin ole düşünüyorsun.
İnşaAllah canımHadi insallah
test yapsana canim ya
tabi canım aynı bende de o durum var bi ara cok kafaya takmıstım ama şimdi kendimi rahatlattım biraz daha iyiyimHer ay umutsuzluk canım kafamı tırmalıyor öyle mutsuzum ki regle yaklaşırken bir umut oluyor ama hep hüsran
bu ay çok ümitlenmiştim baya da belirtilerim vardı 3 gün gecikti testim test yaptım negatif öyle moralim bozuk ki eve sığamıyorum kimseyi göresim yok sosyal medya açıyorum bebek fotoları.... sürekli uyumak istiyorum düşünmediğim tek zaman orasıııtabi canım aynı bende de o durum var bi ara cok kafaya takmıstym ama şimdi kendimi rahatlattım biraz daha iyiyim
adet oldunmu pekibu ay çok ümitlenmiştim baya da belirtilerim vardı 3 gün gecikti testim test yaptım negatif öyle moralim bozuk ki eve sığamıyorum kimseyi göresim yok sosyal medya açıyorum bebek fotoları.... sürekli uyumak istiyorum düşünmediğim tek zaman orasııı
hala yok canmadet oldunmu peki
hep gecıkmelımı oluyorhala yok canm
arada olur canım ama iki aydır hiç olmuoyrdu hep düzenliydihep gecıkmelımı oluyor
Daha cok kotu etme kendini canim ya. Dualarim seninle hep. Elinde degil biliyorum. Ama biz burdayız yanındayızAynen en sevmediğim adet gecikmesi adet olsam da rahatlasam öyle mutsuzum ki bu sabah çok kötü uyandım içimden hep ağlamak geliyor
İnşaAllah canım
işte bu yüzden kaynaklıyor düzensizliğe alısıorz ondan sonra düzenli gidince 1 gün gecikse hamile sanıorz o biraz kotu bir durum oluyr ama sıkmamaya calıs yoksa saglıgından gidiyr gercekten.arada olur canım ama iki aydır hiç olmuoyrdu hep düzenliydi
Sende iyiki varsin canim benimmÇok sağolun kızlar iyi ki varsınız
Kızlar kalktım tatlı yaptım bişeylerle uğraşmak çok rahatlatıyor beni .. imkan olsaydı sizlere de ikram ederdimSende iyiki varsin canim benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?