Kızlar bi bakarmısınız

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Selam kızlar.. benim sorunum şu;;Hamile kalabılmek için tüpbebek tedavısı gırdum cok zor sekılde hamıle kaldım .çok şükğr 4,5aylık oldum.ara ara kanamalarım oldugu ıcın süreklı yatmm gerekıyor ..annemde kalıyorum ılk bastan beri..eşim iş cıkıslarında geliyor..ne desem yapıyor ..beni üzmemek için her dedıgımı yapmaya calısıyor cok sukur kiAma su bar haftada üc gun arkdslarıyla cıkıp oturuyolar bı yerlerde kafasını dagıtıyo ..bugunde denıze gıttıler uc arkds ..deliriyorum ,ben evdeyken onun cıkması ,eglenmesı..cok üzüyo beni oda haklı benle evde yatıcak degılkı cok cok bunaldım yatmakdan bebegım ıcın herseye deger ama bi türlü eşimin gezmesını yedıremıyorum kendıme Allah var gıttıgı yerden arıyo, soruyo ,ılgılenıyo ,goruntulu arıyo rahat edıyim dıye çaba gosterıyor ama ben yınede asırı kıskanıyorum mlsf ona bellıde edıyorum tartısma cıkıyor haksızmıyım sızce ?ne bılıyım dortbucuk ayddır evde oldgm ıcın onun keyfı yerınde oldgu ıcın kaldıramıyorum bunu hata mı yapıyorum kızlar?

yaninizda olması gerekir elbette, herşeyi geçtim pandemi var, ya gezdiği yerlerden size bulaştırsa ?

Sizi annenizin başına bırakıp ikidebir bi yere gitmesi bence de can sıkıcı.

Ihtiyaçlarınız için eşinizin de orda bulunmasi lazım. Yapılacakları takip etmesi, yapması lazım.

Diğer taraftan da anneniz evinde sürekli damatla oturmak ister mi bilemedim. Şahsen ben istemezdim de...

Kadın da belki ayaklarını uzatıp dinlenmek ister.

Her iki şekilde de can sıkıcı bir durum bence.

Bende bunu isteyemıyorum ondan oda akıl edıp düşünmüyo işine gelıo boylesı cunku oh ben yatıyım o gezsın eglensın bencıllık yapmıyorum dımı

Siz yatıyorsunuz diye eşiniz de sürekli yanınızda durmak zorunda değil ama haftada üç gün nedir? Evli barkli insanın haftanın üç günü arkadaşıyla görüşmesi fazla bence. Haftada birgün çıksın neyine yetmiyor?

Birde pandemi sürecindeyiz ve siz hamilesiniz işte olması yetmiyor birde iş çıkışları ekstra virüs peşinde mi dolaşıyor ?

Beni baydınız valla adam ne yapsın. Tamam yatmanız gerek ama eşinizin de mi yatması gerekiyor da adamı sık boğaz ediyorsunuz? Sonra adam benden bunaldı, bana yardımı bıraktı, eve gelmiyor diye konu açarsınız benden demesi. Evet çok çıkıyormuş ama konuşun ve bir güne indirin.

Yine eşiniz bunları yapıyo yapmayan eşler de var bırakın rahat etsin

Aynen de sizinle evde yatacak. Kırk yılda bir hadi neyse olur da belli bi düzene oturtmuş haftada 3 gün çıkmalar, ekstra denizlere gitmeler falan kusura bakmasın çıkartmayacaksınız. Siz yatın, o dalgasına baksın ohh ne ala dünya.

Zor bir durum hem sizin hem eşinizin hemde anneniz için hafta da bir olabilir hem annenizde daha rahat olur eşiniz olmadığında hem eşiniz kv siyle bu kadar içli dışlı olmaz..sayılı gün elbet bu gülerde geçecek seneye bebeğiniz eşinizle beraber gezersiniz inşallah ben 2 senedir ne tatil ne deniz ne piknik bilmiyodum cocuk nedeniyle bu yaz cikabildim tatile sende sık dişini evet evde durmak çok sıkıcı ama annelik fedakarlık demek..bebeğinizi sağlıcakla kucağıniza alin

Babalik sonradan ogreniliyor kuzum pandemi sorun bence burada ama dikkat eder vs zaten ilgiliymis buyutme konuyu hassassin ama inan insanin annesi bile biryere kadar idare ediyor beklentiyi cok yukseltme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…