yaninizda olması gerekir elbette, herşeyi geçtim pandemi var, ya gezdiği yerlerden size bulaştırsa ?Selam kızlar.. benim sorunum şu;;Hamile kalabılmek için tüpbebek tedavısı gırdum cok zor sekılde hamıle kaldım .çok şükğr 4,5aylık oldum.ara ara kanamalarım oldugu ıcın süreklı yatmm gerekıyor ..annemde kalıyorum ılk bastan beri..eşim iş cıkıslarında geliyor..ne desem yapıyor ..beni üzmemek için her dedıgımı yapmaya calısıyor cok sukur kiAma su bar haftada üc gun arkdslarıyla cıkıp oturuyolar bı yerlerde kafasını dagıtıyo ..bugunde denıze gıttıler uc arkds ..deliriyorum ,ben evdeyken onun cıkması ,eglenmesı..cok üzüyo beni oda haklı benle evde yatıcak degılkı cok cok bunaldım yatmakdan bebegım ıcın herseye deger ama bi türlü eşimin gezmesını yedıremıyorum kendıme Allah var gıttıgı yerden arıyo, soruyo ,ılgılenıyo ,goruntulu arıyo rahat edıyim dıye çaba gosterıyor ama ben yınede asırı kıskanıyorum mlsf ona bellıde edıyorum tartısma cıkıyor haksızmıyım sızce ?ne bılıyım dortbucuk ayddır evde oldgm ıcın onun keyfı yerınde oldgu ıcın kaldıramıyorum bunu hata mı yapıyorum kızlar?
Ya işde o rahatlıyo ben hıcbsy yapamıyorum ya o delirtiyo beni ztnSiz stresli o stresli birbirinizi darlarsınız iyice. Bari o gezip rahatlasın
Misal alkol olan restoran a gıdıyolar ama hanı düzgn yerler bildigim..Nereye gidiyor mesela? Bide riskli her yer. Allah korusun size hastalık bulaştırmaktan korkmuyor mu
Bende bunu isteyemıyorum ondanEvde seninle yatsın gerekirse tup bebek diyorsun herseyı ceken sen, bır de evde tıkılan sen. Gerekirse yatacak o da sen kalkana kadar.
Sonsuza dek yanında otursun demiyoruz su surecte senınle dursun.
Zaten virus var ordan seni yanına gelmesi de sakıncalı.
Beni baydınız valla adam ne yapsın. Tamam yatmanız gerek ama eşinizin de mi yatması gerekiyor da adamı sık boğaz ediyorsunuz? Sonra adam benden bunaldı, bana yardımı bıraktı, eve gelmiyor diye konu açarsınız benden demesi. Evet çok çıkıyormuş ama konuşun ve bir güne indirin.Selam kızlar.. benim sorunum şu;;Hamile kalabılmek için tüpbebek tedavısı gırdum cok zor sekılde hamıle kaldım .çok şükğr 4,5aylık oldum.ara ara kanamalarım oldugu ıcın süreklı yatmm gerekıyor ..annemde kalıyorum ılk bastan beri..eşim iş cıkıslarında geliyor..ne desem yapıyor ..beni üzmemek için her dedıgımı yapmaya calısıyor cok sukur kiAma su bar haftada üc gun arkdslarıyla cıkıp oturuyolar bı yerlerde kafasını dagıtıyo ..bugunde denıze gıttıler uc arkds ..deliriyorum ,ben evdeyken onun cıkması ,eglenmesı..cok üzüyo beni oda haklı benle evde yatıcak degılkı cok cok bunaldım yatmakdan bebegım ıcın herseye deger ama bi türlü eşimin gezmesını yedıremıyorum kendıme Allah var gıttıgı yerden arıyo, soruyo ,ılgılenıyo ,goruntulu arıyo rahat edıyim dıye çaba gosterıyor ama ben yınede asırı kıskanıyorum mlsf ona bellıde edıyorum tartısma cıkıyor haksızmıyım sızce ?ne bılıyım dortbucuk ayddır evde oldgm ıcın onun keyfı yerınde oldgu ıcın kaldıramıyorum bunu hata mı yapıyorum kızlar?
Yine eşiniz bunları yapıyo yapmayan eşler de var bırakın rahat etsinSelam kızlar.. benim sorunum şu;;Hamile kalabılmek için tüpbebek tedavısı gırdum cok zor sekılde hamıle kaldım .çok şükğr 4,5aylık oldum.ara ara kanamalarım oldugu ıcın süreklı yatmm gerekıyor ..annemde kalıyorum ılk bastan beri..eşim iş cıkıslarında geliyor..ne desem yapıyor ..beni üzmemek için her dedıgımı yapmaya calısıyor cok sukur kiAma su bar haftada üc gun arkdslarıyla cıkıp oturuyolar bı yerlerde kafasını dagıtıyo ..bugunde denıze gıttıler uc arkds ..deliriyorum ,ben evdeyken onun cıkması ,eglenmesı..cok üzüyo beni oda haklı benle evde yatıcak degılkı cok cok bunaldım yatmakdan bebegım ıcın herseye deger ama bi türlü eşimin gezmesını yedıremıyorum kendıme Allah var gıttıgı yerden arıyo, soruyo ,ılgılenıyo ,goruntulu arıyo rahat edıyim dıye çaba gosterıyor ama ben yınede asırı kıskanıyorum mlsf ona bellıde edıyorum tartısma cıkıyor haksızmıyım sızce ?ne bılıyım dortbucuk ayddır evde oldgm ıcın onun keyfı yerınde oldgu ıcın kaldıramıyorum bunu hata mı yapıyorum kızlar?
Bende anlamıyorum tmm diyorum oda stres yaşadı üstğne gitme dekadının canı burnunda bebeği için uğraşıyor ama bunalıp sıkılan adam oluyor ben onu anlamıyorum
Aynen de sizinle evde yatacak. Kırk yılda bir hadi neyse olur da belli bi düzene oturtmuş haftada 3 gün çıkmalar, ekstra denizlere gitmeler falan kusura bakmasın çıkartmayacaksınız. Siz yatın, o dalgasına baksın ohh ne ala dünya.Selam kızlar.. benim sorunum şu;;Hamile kalabılmek için tüpbebek tedavısı gırdum cok zor sekılde hamıle kaldım .çok şükğr 4,5aylık oldum.ara ara kanamalarım oldugu ıcın süreklı yatmm gerekıyor ..annemde kalıyorum ılk bastan beri..eşim iş cıkıslarında geliyor..ne desem yapıyor ..beni üzmemek için her dedıgımı yapmaya calısıyor cok sukur kiAma su bar haftada üc gun arkdslarıyla cıkıp oturuyolar bı yerlerde kafasını dagıtıyo ..bugunde denıze gıttıler uc arkds ..deliriyorum ,ben evdeyken onun cıkması ,eglenmesı..cok üzüyo beni oda haklı benle evde yatıcak degılkı cok cok bunaldım yatmakdan bebegım ıcın herseye deger ama bi türlü eşimin gezmesını yedıremıyorum kendıme Allah var gıttıgı yerden arıyo, soruyo ,ılgılenıyo ,goruntulu arıyo rahat edıyim dıye çaba gosterıyor ama ben yınede asırı kıskanıyorum mlsf ona bellıde edıyorum tartısma cıkıyor haksızmıyım sızce ?ne bılıyım dortbucuk ayddır evde oldgm ıcın onun keyfı yerınde oldgu ıcın kaldıramıyorum bunu hata mı yapıyorum kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?