- 3 Mart 2017
- 1.488
- 3.539
- 133
- 28
Ben de bu süreçte tatile, gezmeye gidenlere karşı böyleyim inanın. Hem kıskanıyorum evde olduğum için hem de kızıyorum virüsün yayılma hızına katkı sağlamalarından dolayı. Yalnız eşinizin gezmesinden daha önemli olan virüs kapıp kapmaması. Sonra getirip size bulaştırmasın Allah korusun hamile halinizle. Bence sırf bu yüzden bile o da kendini mümkün olduğunca izole etmeli.Selam kızlar.. benim sorunum şu;;Hamile kalabılmek için tüpbebek tedavısı gırdum cok zor sekılde hamıle kaldım .çok şükğr 4,5aylık oldum.ara ara kanamalarım oldugu ıcın süreklı yatmm gerekıyor ..annemde kalıyorum ılk bastan beri..eşim iş cıkıslarında geliyor..ne desem yapıyor ..beni üzmemek için her dedıgımı yapmaya calısıyor cok sukur kiAma su bar haftada üc gun arkdslarıyla cıkıp oturuyolar bı yerlerde kafasını dagıtıyo ..bugunde denıze gıttıler uc arkds ..deliriyorum ,ben evdeyken onun cıkması ,eglenmesı..cok üzüyo beni oda haklı benle evde yatıcak degılkı cok cok bunaldım yatmakdan bebegım ıcın herseye deger ama bi türlü eşimin gezmesını yedıremıyorum kendıme Allah var gıttıgı yerden arıyo, soruyo ,ılgılenıyo ,goruntulu arıyo rahat edıyim dıye çaba gosterıyor ama ben yınede asırı kıskanıyorum mlsf ona bellıde edıyorum tartısma cıkıyor haksızmıyım sızce ?ne bılıyım dortbucuk ayddır evde oldgm ıcın onun keyfı yerınde oldgu ıcın kaldıramıyorum bunu hata mı yapıyorum kızlar?
Bence haklısın ben olsam ben de bozulurdum benim eşim arkadaşlarına 7 ayda 1-2 kere 1-2 saatliğine gitti onda bile bana yiyecek içecek bir şeyler getirdi içi hiç rahat etmedi.Seninki denizlere gidiyor.Ben seni haklı buldum ben olsam ben de bozulurdum biraz empati yapsın.Selam kızlar.. benim sorunum şu;;Hamile kalabılmek için tüpbebek tedavısı gırdum cok zor sekılde hamıle kaldım .çok şükğr 4,5aylık oldum.ara ara kanamalarım oldugu ıcın süreklı yatmm gerekıyor ..annemde kalıyorum ılk bastan beri..eşim iş cıkıslarında geliyor..ne desem yapıyor ..beni üzmemek için her dedıgımı yapmaya calısıyor cok sukur kiAma su bar haftada üc gun arkdslarıyla cıkıp oturuyolar bı yerlerde kafasını dagıtıyo ..bugunde denıze gıttıler uc arkds ..deliriyorum ,ben evdeyken onun cıkması ,eglenmesı..cok üzüyo beni oda haklı benle evde yatıcak degılkı cok cok bunaldım yatmakdan bebegım ıcın herseye deger ama bi türlü eşimin gezmesını yedıremıyorum kendıme Allah var gıttıgı yerden arıyo, soruyo ,ılgılenıyo ,goruntulu arıyo rahat edıyim dıye çaba gosterıyor ama ben yınede asırı kıskanıyorum mlsf ona bellıde edıyorum tartısma cıkıyor haksızmıyım sızce ?ne bılıyım dortbucuk ayddır evde oldgm ıcın onun keyfı yerınde oldgu ıcın kaldıramıyorum bunu hata mı yapıyorum kızlar?
Annelik çok daha zor ve yorucuysa eşin daha da çok yardımcı olması lazım.Ama bayanın eşi denizlerde gezmelerde.Empati yeteneği sıfır.Çocuk olunca daha da gezer artık.Üstelik bu virüslü zamandaHaksizsiniz. Adam elinden geleni yapiyormus ustune gitmeyin. Malesef anne ve baba esit yorulmuyor ebeveynlikte. Annelik cok daha zor ve yorucu. Baba tabi ki destek olacak ama yük sizde olacak ilk birkac yil. Bunu kabul ederseniz moraliniz de bozulmaz.
Birkac ay evden cikmamak bir sey kaybettirmez size
Selam kızlar.. benim sorunum şu;;Hamile kalabılmek için tüpbebek tedavısı gırdum cok zor sekılde hamıle kaldım .çok şükğr 4,5aylık oldum.ara ara kanamalarım oldugu ıcın süreklı yatmm gerekıyor ..annemde kalıyorum ılk bastan beri..eşim iş cıkıslarında geliyor..ne desem yapıyor ..beni üzmemek için her dedıgımı yapmaya calısıyor cok sukur kiAma su bar haftada üc gun arkdslarıyla cıkıp oturuyolar bı yerlerde kafasını dagıtıyo ..bugunde denıze gıttıler uc arkds ..deliriyorum ,ben evdeyken onun cıkması ,eglenmesı..cok üzüyo beni oda haklı benle evde yatıcak degılkı cok cok bunaldım yatmakdan bebegım ıcın herseye deger ama bi türlü eşimin gezmesını yedıremıyorum kendıme Allah var gıttıgı yerden arıyo, soruyo ,ılgılenıyo ,goruntulu arıyo rahat edıyim dıye çaba gosterıyor ama ben yınede asırı kıskanıyorum mlsf ona bellıde edıyorum tartısma cıkıyor haksızmıyım sızce ?ne bılıyım dortbucuk ayddır evde oldgm ıcın onun keyfı yerınde oldgu ıcın kaldıramıyorum bunu hata mı yapıyorum kızlar?
Su asamada nesine yardimci olacak ki. Kadinla beraber evde mi yatsin? Daha hamileyken adami darlamanin anlami yokAnnelik çok daha zor ve yorucuysa eşin daha da çok yardımcı olması lazım.Ama bayanın eşi denizlerde gezmelerde.Empati yeteneği sıfır.Çocuk olunca daha da gezer artık.Üstelik bu virüslü zamanda
İyi de adamın suçu ne ki... benim çocuklarım gece uykusu uyumadılar hiç. Eşim uyudu mışıl mışıl. Evet çok sinirlendim gıcık oldum ama yapabileceği bir şey ypk ki. Kalkıp emzirecek değil. Eşiniz evde oturunca size sağlık katmayacak.Selam kızlar.. benim sorunum şu;;Hamile kalabılmek için tüpbebek tedavısı gırdum cok zor sekılde hamıle kaldım .çok şükğr 4,5aylık oldum.ara ara kanamalarım oldugu ıcın süreklı yatmm gerekıyor ..annemde kalıyorum ılk bastan beri..eşim iş cıkıslarında geliyor..ne desem yapıyor ..beni üzmemek için her dedıgımı yapmaya calısıyor cok sukur kiAma su bar haftada üc gun arkdslarıyla cıkıp oturuyolar bı yerlerde kafasını dagıtıyo ..bugunde denıze gıttıler uc arkds ..deliriyorum ,ben evdeyken onun cıkması ,eglenmesı..cok üzüyo beni oda haklı benle evde yatıcak degılkı cok cok bunaldım yatmakdan bebegım ıcın herseye deger ama bi türlü eşimin gezmesını yedıremıyorum kendıme Allah var gıttıgı yerden arıyo, soruyo ,ılgılenıyo ,goruntulu arıyo rahat edıyim dıye çaba gosterıyor ama ben yınede asırı kıskanıyorum mlsf ona bellıde edıyorum tartısma cıkıyor haksızmıyım sızce ?ne bılıyım dortbucuk ayddır evde oldgm ıcın onun keyfı yerınde oldgu ıcın kaldıramıyorum bunu hata mı yapıyorum kızlar?
Bu şımarık erkekleri başımıza musallat eden kafaların bayraklarını elbette genç nesilden başka kadınlar devralıyor. Aha bu düşünce de onun göstergesi. İncileri dökülür çünkü erkeklerin, yazık bunalmasın hassas kalpleri.kadının canı burnunda bebeği için uğraşıyor ama bunalıp sıkılan adam oluyor ben onu anlamıyorum
baktım yorumlarda adamı sıkmışsın boğmuşsun hakkıdır denilmiş. konu sahibine üzüldüm dünyaya bir evlat can getirmeye çalışıyor o da evde kalmaktan yalnız kalmaktan memnun değildir elbette. adamlar kaçmasın diye kadınlar hep böyle mi olmak zorunda? şimdi ben bugün evlensen doğursam adam haklı gitsin bodruma marmarise mi demem lazımBu şımarık erkekleri başımıza musallat eden kafaların bayraklarını elbette genç nesilden başka kadınlar devralıyor. Aha bu düşünce de onun göstergesi. İncileri dökülür çünkü erkeklerin, yazık bunalmasın hassas kalpleri.
Hayırlısıyla inşallah sağlıkla bebeginizi kucagınıza alırsınız hamilelik doğum ve lohusalıkta eşten Bi destek beklemeyin üzülen siz olursunuz siz kendi bebeginize odaklanın hamileliğiniz ilerledikçe eşinizin gezmesi azalacak zaten bebek dogdugunda da sürekli dip dibe olacaksın ve adam sıkılmaya başlayacak sürekli lohusalık şikayetlerinden sen onu şimdi eve kapatırsan o dönemde diyecek sözün olmaz ama adama karısmazsan bebek gazdan aglayıp durmadıgında kocana tırnaklarını geçireblrsn ben yatarken sen geziyordun 5 dk banyo yapmama izin vermiyorsun diye çemkireblrsin babalık sonradan ögreniliyor iteleyerek adamlarda o ince duygu yok yani sıfır beklenti sonsuz mutlulukKızlar ben zaten hafta bir ıkı cıkmasına kızmıyorum ama cok abarttı artık ve ben aşırı rahatsız olmaya çekememeye ve eşimden nefrt etmeye kdr gıder buldum kendımıannemde ben kalıyorum bu arada o iş cıkısı gelıo 12 ye kdr oturuyo tabı tlf elimden düşürmez ıkı kelam etmez suratsız suratsız oturup gıdıyo bunun yuzunden de tartıstım suratın bes karıs tlf elınden dusmuyo bu ne ztn ıkı kelamını beklıyorum dıye bi hafta duzelttı yıne aynısı oldu kavgada cozmedı..ona sorsan bende elımden gelenı yapıyorum kafasında.. ısteklerı alıyo getırıyo dıye .ama bu gezme tozması benım bardağımı taşırdı... dayanamıyorum ve napıcam nasıl tavır sergılıycem bılmıyorum
Eşiyle vakit geçirsin beraber eğlensinler.Tavla oynasınlar,kitap okusunlar,bulmaca çözsünler vs vs.Adamı darlamaya gerek yok da kadın niye evde darlanıyor pardon?Yoksa bu çocuğu kadın kendisi mi yaptı?Oh ne güzel dünya.Ayrıca gerekirse evde eşiyle yatsın evet.Su asamada nesine yardimci olacak ki. Kadinla beraber evde mi yatsin? Daha hamileyken adami darlamanin anlami yok
Eşinde sorumlu bir baba potansiyeli göremiyorum.Bu böyle gidecek çocuk olunca daha da keyfine bakar.Keyfine o kadar düşkün olan erkekler çocuk yapmasınKızlar ben zaten hafta bir ıkı cıkmasına kızmıyorum ama cok abarttı artık ve ben aşırı rahatsız olmaya çekememeye ve eşimden nefrt etmeye kdr gıder buldum kendımıannemde ben kalıyorum bu arada o iş cıkısı gelıo 12 ye kdr oturuyo tabı tlf elimden düşürmez ıkı kelam etmez suratsız suratsız oturup gıdıyo bunun yuzunden de tartıstım suratın bes karıs tlf elınden dusmuyo bu ne ztn ıkı kelamını beklıyorum dıye bi hafta duzelttı yıne aynısı oldu kavgada cozmedı..ona sorsan bende elımden gelenı yapıyorum kafasında.. ısteklerı alıyo getırıyo dıye .ama bu gezme tozması benım bardağımı taşırdı... dayanamıyorum ve napıcam nasıl tavır sergılıycem bılmıyorum
Cocugu birlikte yaptilar diye 7/24 agiz agiza mi oturacaklar? Kadin kendi kendine vakit gecirebilir, kitap okusun film izlesin vs. Haftada birkac aksam cikiyor diye kiskanmanin alemi yok. Tek basina hamilelik geciren kadinlar var, bu kadari simariklik oluyor.Eşiyle vakit geçirsin beraber eğlensinler.Tavla oynasınlar,kitap okusunlar,bulmaca çözsünler vs vs.Adamı darlamaya gerek yok da kadın niye evde darlanıyor pardon?Yoksa bu çocuğu kadın kendisi mi yaptı?Oh ne güzel dünya.Ayrıca gerekirse evde eşiyle yatsın evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?