Kızlar bi bakarmısınız

Ben de bu süreçte tatile, gezmeye gidenlere karşı böyleyim inanın. Hem kıskanıyorum evde olduğum için hem de kızıyorum virüsün yayılma hızına katkı sağlamalarından dolayı. Yalnız eşinizin gezmesinden daha önemli olan virüs kapıp kapmaması. Sonra getirip size bulaştırmasın Allah korusun hamile halinizle. Bence sırf bu yüzden bile o da kendini mümkün olduğunca izole etmeli.

Haksizsiniz. Adam elinden geleni yapiyormus ustune gitmeyin. Malesef anne ve baba esit yorulmuyor ebeveynlikte. Annelik cok daha zor ve yorucu. Baba tabi ki destek olacak ama yük sizde olacak ilk birkac yil. Bunu kabul ederseniz moraliniz de bozulmaz.
Birkac ay evden cikmamak bir sey kaybettirmez size

Bence haklısın ben olsam ben de bozulurdum benim eşim arkadaşlarına 7 ayda 1-2 kere 1-2 saatliğine gitti onda bile bana yiyecek içecek bir şeyler getirdi içi hiç rahat etmedi.Seninki denizlere gidiyor.Ben seni haklı buldum ben olsam ben de bozulurdum biraz empati yapsın.

Annelik çok daha zor ve yorucuysa eşin daha da çok yardımcı olması lazım.Ama bayanın eşi denizlerde gezmelerde.Empati yeteneği sıfır.Çocuk olunca daha da gezer artık.Üstelik bu virüslü zamanda

Annenizde kaliyormussunuz. Belki orada rahat edemedigi icin cikiyordur disari?

Konuya yazmak istedim
Yaşayan bir evladım var buda 7. Gebeliğim
Bir erken doğum diğerlwride süşğkkğetaj vs oldu
Bu gebeliğim de de 12. Haftada serklaj uygulandı ogğnde beridir evde yatıyorum annem geldi memleketten hem bize eve hemde çocuğuma bakıyo Allah razı olsun
Eşimde çoğunlukla dışarıda evde olsa darlanıp daha çok sıkıntı çıkarıyo kendisi öğretmen okulda gidemedi gğnboyu evde olunca olmuyo ve bende sizin gibi hissettiğim çok zaman oldu bide hep yatıyorum ben evde de gezmek yok pikniğe gitmek hayalim oldu o derece inş sağlıkla alırsınız da sizde kucağınıza hep birlikte gezersinşz

canım ilgisini esirgemediği sürece iyi bence böyle. Çünkü evde gerçekten bir süre sonra birbirinizi yersiniz.

Annelik çok daha zor ve yorucuysa eşin daha da çok yardımcı olması lazım.Ama bayanın eşi denizlerde gezmelerde.Empati yeteneği sıfır.Çocuk olunca daha da gezer artık.Üstelik bu virüslü zamanda
Su asamada nesine yardimci olacak ki. Kadinla beraber evde mi yatsin? Daha hamileyken adami darlamanin anlami yok

İyi de adamın suçu ne ki... benim çocuklarım gece uykusu uyumadılar hiç. Eşim uyudu mışıl mışıl. Evet çok sinirlendim gıcık oldum ama yapabileceği bir şey ypk ki. Kalkıp emzirecek değil. Eşiniz evde oturunca size sağlık katmayacak.

Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. Doktor sürekli yatın mı dedi?
Ben evde yatmak zorundayken haftada 3 gün gezip tozacak adamı yolarım, net. Arada elbette gidip sosyalleşsin ama 3 gün nedir ya? Eşiyle birlikte evde mi otursun diyenlere de şaşırıyorum. 7/24 oturmasın tabi de zaten kadın annesinin yanında, koca kişisi eşine hangi konuda yardımcı oluyor bu durumda? En azından bu kadın sıkılıyordur, sıkılmamasını sağlayayım, birlikte bir film izleyelim, bir çay içelim, iki muhabbet edelim, yanında olduğumu hissettireyim empatisini kurabilmeli. Anlayış karşılıklı gösterilmesi gereken bir şey. Ama hamile, kanamalı, yatmak zorunda olan kadına da bir tık daha fazla anlayış gösterilmesi gerektiğine itiraz edecek olan var mı gerçekten? Kadın bütün bunalımı niye tek başına sırtlansın yahu?

kadının canı burnunda bebeği için uğraşıyor ama bunalıp sıkılan adam oluyor ben onu anlamıyorum
Bu şımarık erkekleri başımıza musallat eden kafaların bayraklarını elbette genç nesilden başka kadınlar devralıyor. Aha bu düşünce de onun göstergesi. İncileri dökülür çünkü erkeklerin, yazık bunalmasın hassas kalpleri.

baktım yorumlarda adamı sıkmışsın boğmuşsun hakkıdır denilmiş. konu sahibine üzüldüm dünyaya bir evlat can getirmeye çalışıyor o da evde kalmaktan yalnız kalmaktan memnun değildir elbette. adamlar kaçmasın diye kadınlar hep böyle mi olmak zorunda? şimdi ben bugün evlensen doğursam adam haklı gitsin bodruma marmarise mi demem lazım

Kızlar ben zaten hafta bir ıkı cıkmasına kızmıyorum ama cok abarttı artık ve ben aşırı rahatsız olmaya çekememeye ve eşimden nefrt etmeye kdr gıder buldum kendımı annemde ben kalıyorum bu arada o iş cıkısı gelıo 12 ye kdr oturuyo tabı tlf elimden düşürmez ıkı kelam etmez suratsız suratsız oturup gıdıyo bunun yuzunden de tartıstım suratın bes karıs tlf elınden dusmuyo bu ne ztn ıkı kelamını beklıyorum dıye bi hafta duzelttı yıne aynısı oldu kavgada cozmedı..ona sorsan bende elımden gelenı yapıyorum kafasında.. ısteklerı alıyo getırıyo dıye .ama bu gezme tozması benım bardağımı taşırdı... dayanamıyorum ve napıcam nasıl tavır sergılıycem bılmıyorum

Hayırlısıyla inşallah sağlıkla bebeginizi kucagınıza alırsınız hamilelik doğum ve lohusalıkta eşten Bi destek beklemeyin üzülen siz olursunuz siz kendi bebeginize odaklanın hamileliğiniz ilerledikçe eşinizin gezmesi azalacak zaten bebek dogdugunda da sürekli dip dibe olacaksın ve adam sıkılmaya başlayacak sürekli lohusalık şikayetlerinden sen onu şimdi eve kapatırsan o dönemde diyecek sözün olmaz ama adama karısmazsan bebek gazdan aglayıp durmadıgında kocana tırnaklarını geçireblrsn ben yatarken sen geziyordun 5 dk banyo yapmama izin vermiyorsun diye çemkireblrsin babalık sonradan ögreniliyor iteleyerek adamlarda o ince duygu yok yani sıfır beklenti sonsuz mutluluk

belki annenizde kaldıgınız için rahat edemiyordur ve rahatsızlık verdiğini düşünüyordur
ama bunun dışında benim de çevremde sorunlardan kaçan ve hep mutlu olmaya çalışan erkekler var.

O da kafasını dağıtmak istiyor demek ki
Bence bunları düşünmeyin şimdi
Hamileliğe ve bebeğe odaklanın.
Doğumdan sonra okursunuz canını :)))

Su asamada nesine yardimci olacak ki. Kadinla beraber evde mi yatsin? Daha hamileyken adami darlamanin anlami yok
Eşiyle vakit geçirsin beraber eğlensinler.Tavla oynasınlar,kitap okusunlar,bulmaca çözsünler vs vs.Adamı darlamaya gerek yok da kadın niye evde darlanıyor pardon?Yoksa bu çocuğu kadın kendisi mi yaptı?Oh ne güzel dünya.Ayrıca gerekirse evde eşiyle yatsın evet.

Eşinde sorumlu bir baba potansiyeli göremiyorum.Bu böyle gidecek çocuk olunca daha da keyfine bakar.Keyfine o kadar düşkün olan erkekler çocuk yapmasın

Cocugu birlikte yaptilar diye 7/24 agiz agiza mi oturacaklar? Kadin kendi kendine vakit gecirebilir, kitap okusun film izlesin vs. Haftada birkac aksam cikiyor diye kiskanmanin alemi yok. Tek basina hamilelik geciren kadinlar var, bu kadari simariklik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…