kizlar bi bakarmisiniz

beypazari

Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.813
355
43
4aylik bi kizim varda haslanmis misir . Gaz yaparmi bilgisi olan yardim edebilirmsiniz

valla canım çiğ sebze ve salata yerine iyi pişmiş, buharda veya haşlanmış sebzeleri tercih edin derler ama mısırın da gaz yapacağını zannetmiyorum

Ya biraz yapdi bnde ama o iyiydi cok sukur gaz sorunumuzda kalmadi hoc ilac kullanmiyorum artik gaz ilacinia kestim kendine kendine yapiyo birazda nazara oluyo bnm kiza cok disari cikmiyorum ama gozu renkli gorumcem var o gwlip sewdimi zivabadan cikiyo bizim kiz dunde okuttum hocaya gene rahat bakalim bu aralar iste darisi size insaallh

Ama yapiyo.diye.biliyodum ben kafam karisti sormak istedim

4 ay için haşlanmış mısır çok erken, bağırsakları henüz onu sindirebilecek kadar gelişmedi. Doktorunuz ilk 6 ay sadece anne sütü vermeniz konusunda sizi uyarmadı mı

Baharcim bu arada bnm kiz hasta oldu usutmus nasil burnu akuyo gorsen doktor ek gidaaya gecebilirsin artuk dedi yavas yavas basla desi bugun sebze corbasi yapacam bakalim begenecekmi pirinc unu falan ver artik dedi

oyyy canım benim yaa benim kız da geçenlerde grip olmuştu. ek gidaya geçtiniz öylemi sağlıkla beslenir inşallah canım

Ya verdim ama pisman oldum zaten hasta gorsen. Bi miz.miz anlatamam aglayip suruyo iyilessinde oyle deeam.ederim insaalh hastayken bunyesini zorlamayim.simdi

Hafta sonu sehir disina ciktik hmn kapti iste uykusuzluktan oluyorum resmen

hiç zorlama o zaman çocuğu keyifli olacak ki yesin. biz bile hasta olunca birşey yiyemiyoruz. bi de ben çok doktordan duydum ek gıdaya yoğurtla başlayın diyorlar 2. hafta çorbalara başlayın diyorlar. ben çocuk doktoru hayri gözlükgilleri çok dinliyorum ve yazılarını çok okuyorum bilgisine de güveniyorum çok da güzel tarifler veriyo çocuklar için kitabı çıkmış onu da alıcam yani o da öyle söylüyo önce yoğurtla başlayın diyo elifcim tabi yine de sen bilirsin ben bilgimi seninle de paylaşmak istedim

bu arada gribi için bolca emzir gribe en iyi ilaç anne sütü :)

Ya canim cok saol sabaha kadr uyumadi gorsen bn btmis vaziyetteyim dun dokt. Atesi 38 gecerse getir dedi gturdum herseyi normal gorunuyo eger davem.ederse atesi cumaya kadar tekrar gelin iyice gozlemleyelim dedi idrar istedi bide suan atesi yok gibi ama cok huzursuz surekli agliyo hic bu kaar aglamamisti dk. Bile biz grib oldugumuzda nasil oluyoruz cocuk ne yapsin diyo burnu tikali ya emmek istemiyo zorla veriyorum tikaninca agliyi emerken insaalah duzelir yaa :-(

Tessekkur ederim canm bilgilerine guveniyorum zaten bi bakim bnde ozman ewet ewet vermicem suan emsin bakalim iyilesne kadar

Ya canim cok saol sabaha kadr uyumadi gorsen bn btmis vaziyetteyim dun dokt. Atesi 38 gecerse getir dedi gturdum herseyi normal gorunuyo eger davem.ederse atesi cumaya kadar tekrar gelin iyice gozlemleyelim dedi idrar istedi bide suan atesi yok gibi ama cok huzursuz surekli agliyo hic bu kaar aglamamisti dk. Bile biz grib oldugumuzda nasil oluyoruz cocuk ne yapsin diyo burnu tikali ya emmek istemiyo zorla veriyorum tikaninca agliyi emerken insaalah duzelir yaa :-(
oyyy kıyamam yaa düşünsene biz grip olunca tüm vücudumuz ağrıyo onun da öyledir ateş de halsizlik yapar en kısa zamanda düzelir inşallah tatlım çok geçmiş olsun

Ewet cnm toparlasinda baslayacam paylasirim bilgilerimi ozamn

Back
X