• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bi bakin acil nimo erken gebelik

Dikenlikaktus

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
216
79
13
32
Merhaba kizlar suan test yaotim 2 cizgi gorunuyo bulundum yerde nimo erken gebelik vardi daha once yapmistim ama yalanci pozitif verdi sizce gene yalanci olabilir mi ay cok heyecanlandim emin de degilim bosuna umutlanmakta istemiyorum hemen cikti cizgi ya 3 gun var adete daha siyah olan fotografi beklemeden cektim beyaz olan beklemis
1000725989.webp
1000725985.webp

nimo yyalancı pozitif veriyor ama bu kadar net değil muhtemelen hamile siniz hayırlı olsun ✨
Ya allahim insallah daha once 1 kere yalanci pozitif verdi umutlanmada istemiyorum ama bi yandan da umutlaniyorum ayni markadan 1 tane daha test var elimde simdi onu da yaptim bakiyim ne cikcak heralde bu da poztif cikarsa 2 test de bozuk olma ihtimali yoktur diye umuyorum

Bak gittim baska eczaden 2 test daha aldim gene nimo marka vardi yaptim pozitif 4 test de farkli farkli zamanlarda yaptim
1000726065.webp
kaset test de aldim onda bisi cikmadi belli belirsiz gorebiliyomusun cizgi normal mi kaset testte cikmamasi acaba biliyomusun cok soru sordum kusura bakma heyecanlandim da ondan ya 🥹🥹
1000726069.webp

Bak gittim baska eczaden 2 test daha aldim gene nimo marka vardi yaptim pozitif 4 test de farkli farkli zamanlarda yaptimEki Görüntüle 3684493 kaset test de aldim onda bisi cikmadi belli belirsiz gorebiliyomusun cizgi normal mi kaset testte cikmamasi acaba biliyomusun cok soru sordum kusura bakma heyecanlandim da ondan ya 🥹🥹Eki Görüntüle 3684491
Çok normal canım daha erken gebelikte bile silik belli belirsiz gördüm gibi kaset testte de en kısa zamanda kan ver netleşsin umarım müjdeni verirsin en kısa zamanda 🧿🧿

Benim adetime 3 gün kala nimo erken negatif çıktı, adet günü başka marka normal test pozitif çıktı. Bir daha alacağım bir marka değil

Back
X