Kızlar bı bakın bakıp cıkmayın cevapta yazın. Lutfen

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
İdrar testlerı asılsız pozıtıf cıkan varmı hmde bayagı pembe cıkan?
2 farklı marka ve toplamda 6 test asılsız 4 dakıka ıcınde pozıtıf cıkarmı....

Kolay kolay cıkmaz canım neden inanamadın pozitife git acile bi kan ver kesinlestir.

Zor çıkar canım. 1-2 tane test desen hadi belki ama senin 6 tanesi de pozitif ise büyük ihtimalle gebesindir. Evdeki testleri bırak, kan testi yaptır.

İdrar testlerı asılsız pozıtıf cıkan varmı hmde bayagı pembe cıkan?
2 farklı marka ve toplamda 6 test asılsız 4 dakıka ıcınde pozıtıf cıkarmı....
Benim bir tane cikmışti. Sen cok yapmıssın 1 Yada 2 si bozuk olsun hepsi olmaz hamişsin dir. Hayırlı olsyn.

Bakar misin bende 8 tane falan yaptım negatif çıktı hep yanlış çıkmış olabilir mi
Gebelikte erken yapılan testler negatif çıkar canım. Yani eğer gebeysen ve testleri âdet günün geçmeden yaparsan pozitif olduğu halde negatif çıkabiliyor. Ama âdetin geçtiyse ve hâlâ testler negatif çıkıyorsa gebelik yoktur ya da geç döllenme olmuştur.

Adetim geçti canım sonra 4 tane yaptım negatif hepsi

Kolay kolay cıkmaz canım neden inanamadın pozitife git acile bi kan ver kesinlestir.

Çıktıysa hamilesindir çünkü ilk 10 dk çıkan neyse odur

Zor çıkar canım. 1-2 tane test desen hadi belki ama senin 6 tanesi de pozitif ise büyük ihtimalle gebesindir. Evdeki testleri bırak, kan testi yaptır.

Benim bir tane cikmışti. Sen cok yapmıssın 1 Yada 2 si bozuk olsun hepsi olmaz hamişsin dir. Hayırlı olsyn.
Dutum şu kızlar 13 mart adet oldum 14 mart bırden kesıldı
17 mart kahve lrkeler geldi az az peceteye bu ay ıvı. Test almştm kullancaktm ovı. Testlerım pozıtıf cıkınca sasırdm daha 5. Gunde hemn bı gebelik testı yaptm negatıftı ertesı gun yanı bugun yıne ovı. Test pozıtıf olunca bıdaha gbelik testı yaptm pozıtıf prşine de tekrarladım tam 6 test biri certain bana hiç hatalı sonuç vermemişti diğerlerı laboquık tı ve barız pembe sadece 4 dakokada cıktı kan verdım klonıkte 25 dakıka ya sonuç çıktı 0 dı..

Şimdi ilişki yaşadıktan on gün sonra iki test yaptım negatif iki gün sonra normal reglimi oldum üstüne 4 tane daha yaptım negatif çıktı sonra yine adetimi oldum bi daha test yapmadim
İlişkinin üstüne 2 kez regl olduysan gebelik yoktur canım. İlişki 2-3 ay önce mi oldu?

Şimdi sabah tekrar ıdrar testı uapcam koyulaşma varsa pazartesı tekrar kan verıcm ama umutlanmalımıym onu bılemıyoruuum

Sizce kan yanlış cıkarmı kandada cıkmama durumu varmı ıdrar testını ne pozıtıfleştrr başka yanı
Ve adetımde adet gıbı degldı

Şimdi durum değişti işte. Hem âdet oluyorsun 1 gün sürüyor. 3 gün sonra lekelenme yaşıyorsun ve testler pozitif çıkıyor ama kanda 0 sonucunu alıyorsun. Kanda gebelik çıksa yerleşme kanaması yaşamışsın diyeceğim ama kan 0 ve 6 testte pozitif olan sonuç neden kanda çıkmadı ilk kanda çıkması gerekirken.

Acaba evde 1-2 tane test yapıp, kan testini de tekrarlasan mı? Garip şeyler oluyor sende.

Garıpkı ne garıp delı gıbı su haftalık gosteren testlerfen aradım ama bulamadım en azından net yanı cok arada kaldım say kı geveşık varsa sabah kı testım daha koyu cıkar degıl mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…