- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Bende şu an öyleyim canım çok iyi anlıyorum seni. Hayırlısı olsun inşaAllah.Piskolojım bozuldu suqn hiç bişey hssetmyrm zaten canm nasıp artık
Canm is arkdsmnda ole oldu is yernde yapti ilk once sililti sonra pozitif dusun 4. Haftada mi ne gitti ckmadi 4.5 haftalkken ckti ilk ultrasonda belli oldu sonra kanda canm senn ki yerlsme kanamssydi bence yebi oldgndan kanda gec gorulck bencePazartesı tekrr kan vercm ama testte hmn pembe cızgı cıkıyor ve gıtgıde koyulaşıyr bılıyrmsn yok boyle bısey ınsan arada kaldımı kafayı yıyr yanı ya var ya yok bu dusunce kotu sevınmıyrm bıle once sevndm otrdm agladım sonra uzuldm otrdm agkadım devreler yandı
Aynen oyle canim bende yurtdisindayim hollanda ama burasi sistemi degistirdi artik 7,8 haftalikken bakiyolar ultrasonda.idrar testine kan vermek kadar guveniyolar.sen hamilemisin canimYaz dedin diye yaziyorum:))) ben yurtdisndaym ve idrar testi pozitifse burda direk hamilesin ve 10.haftadan once doktor randevu vermiyor. Yani burdakiler ona gore hukum veriyorlar diyebilirim. Bilgi vermek icin yazdm
İnşallah canm ya inşallahCanm is arkdsmnda ole oldu is yernde yapti ilk once sililti sonra pozitif dusun 4. Haftada mi ne gitti ckmadi 4.5 haftalkken ckti ilk ultrasonda belli oldu sonra kanda canm senn ki yerlsme kanamssydi bence yebi oldgndan kanda gec gorulck bence
İnan bana çok destek oluyorsun Sağ ol bir tanem Yarın sabah bir daha test yapacağım bakayım koy ulaşacak mı şu an kendi kendimi Teselli veriyorum kanı negatif negatif bir daha ümit yok gibisinden kendimi inandırmaya çalışıyorum halaCanm is arkdsmnda ole oldu is yernde yapti ilk once sililti sonra pozitif dusun 4. Haftada mi ne gitti ckmadi 4.5 haftalkken ckti ilk ultrasonda belli oldu sonra kanda canm senn ki yerlsme kanamssydi bence yebi oldgndan kanda gec gorulck bence
Ne demek canm seni en iyi anlayan benim bende istiyorum cok anne olmak senn gbi ama senn umudun olmali kuzum ya benim daha once silik ckmadı canm ya baksana yaptgn her testte ckyr cnm biraz daha bekle bence kan yap sonra kocana gosterirsn supriz yapsrsn :) ne guzl bende yaparm ins bir gun supriz cnm:)İnan bana çok destek oluyorsun Sağ ol bir tanem Yarın sabah bir daha test yapacağım bakayım koy ulaşacak mı şu an kendi kendimi Teselli veriyorum kanı negatif negatif bir daha ümit yok gibisinden kendimi inandırmaya çalışıyorum hala
Bence hamilesin canım:)İdrar testlerı asılsız pozıtıf cıkan varmı hmde bayagı pembe cıkan?
2 farklı marka ve toplamda 6 test asılsız 4 dakıka ıcınde pozıtıf cıkarmı....
Yaptigin tum testleri atsana canimİnan bana çok destek oluyorsun Sağ ol bir tanem Yarın sabah bir daha test yapacağım bakayım koy ulaşacak mı şu an kendi kendimi Teselli veriyorum kanı negatif negatif bir daha ümit yok gibisinden kendimi inandırmaya çalışıyorum hala
Kan testi yaptıranlar sonucu kaç dk sonra aldılar
Bu arkadaşımızın sonuç 25 dk sonra çıktı
Bilen arkadaslar buna da bir yorum yapabilirler mi
Allahım inşallah kan testi hatalidir ve hamilesindir
Evet canim 25.haftalik.Aynen oyle canim bende yurtdisindayim hollanda ama burasi sistemi degistirdi artik 7,8 haftalikken bakiyolar ultrasonda.idrar testine kan vermek kadar guveniyolar.sen hamilemisin canim
Ne demek canm seni en iyi anlayan benim bende istiyorum cok anne olmak senn gbi ama senn umudun olmali kuzum ya benim daha once silik ckmadı canm ya baksana yaptgn her testte ckyr cnm biraz daha bekle bence kan yap sonra kocana gosterirsn supriz yapsrsn :) ne guzl bende yaparm ins bir gun supriz cnm:)
Yaptigin tum testleri atsana canim
Bana göre de hamilesin canım.. kanda bi hata var bence isim bile karışmış olabilir yani o derece yoksa 6 testin 6 sı da yanlış olacak mümkün değil..
Testler aynı marka degıl kızlar dıgerlerınıde atıcam bı dakıka ama bı tuhaflık var dun gün içinde yaptığım testler 4 dakikada çıkıyordu Ama dün gece rahatsızlandım kalkıp su içmek zorunda kaldım boğaz rahatsızlığım var gece 4 buçukta yarım bardak su içtim Sabah yedi buçukta testi yaptım normalde 4 dakikada çıkan sonuç dokuzuncu dakika çıktı bu işte bir tuhaflık var Bence başka bir şey var o o zaman sabah idrarda daha iyi olurdu diye düşünüyorum fotoğrafını fotoğrafını atıyorum Hepinize çok teşekkür ederim Ben kendi kendime gelin güvey oluyorumcanım inşallah hamissindir ama kimyasal gebelik ola bilir onda öyle oluyomuş diye okudum bi topikte bide bütün testler aynı markaysa bozukta olabilir testlerin bence san pazartesi yi bekle inşallah hamilesindir
Farklı markanın testıde dun 5 dakıkada cıkardı ama bugun anlamsızca 9 10 dakıka sonra cıktı
Ama bitanm dun 4 dakıkada cıktı 3 saatlık ıdrarla bu gun 9 dakıkada sencede tuhaf değilmi şu an göğuslrm alev gibi yanıyor Sol kasığım resmen kopuyor yumurtlama dönemi Yaşadığım şeyleri yaşıyorum şu an kafam o kadar karışık ki keşke test sabah hemen çıksaydı da bir oh deseydim Neyse Yarın gittiğinde Hormonlarım da baktıracağım Hayırlısı ya diyecek bir şey bulamıyorum Sağ ol canımCanım bu yaptığın 7. test dimi ve yine pozitif.. Sanırım gece içtiğin suyun idrarının rengini açtığını düşünüyorsun.. Ama yine var o çizgi bak geç çıkmış da olsa var yani.. Yarın sabah ilk işin hastaneye gitmek olsun bence ben hamile olduğunu düşünüyorum..:)
Ama bitanm dun 4 dakıkada cıktı 3 saatlık ıdrarla bu gun 9 dakıkada sencede tuhaf değilmi şu an göğuslrm alev gibi yanıyor Sol kasığım resmen kopuyor yumurtlama dönemi Yaşadığım şeyleri yaşıyorum şu an kafam o kadar karışık ki keşke test sabah hemen çıksaydı da bir oh deseydim Neyse Yarın gittiğinde Hormonlarım da baktıracağım Hayırlısı ya diyecek bir şey bulamıyorum Sağ ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?