Kızlar bı bakın bakıp cıkmayın cevapta yazın. Lutfen

Şimdi sabah tekrar ıdrar testı uapcam koyulaşma varsa pazartesı tekrar kan verıcm ama umutlanmalımıym onu bılemıyoruuum
Ne çok umutlan ne de umudunu yitir canım. Benim gecikmemin 17. günü bugün, 4-5 gün önce kanda 0 çıktığı halde umutluyum ben. Âdet olmadıkça umut vardır.

Pazartesı tekrr kan vercm ama testte hmn pembe cızgı cıkıyor ve gıtgıde koyulaşıyr bılıyrmsn yok boyle bısey ınsan arada kaldımı kafayı yıyr yanı ya var ya yok bu dusunce kotu sevınmıyrm bıle once sevndm otrdm agladım sonra uzuldm otrdm agkadım devreler yandı

Sizce kan yanlış cıkarmı kandada cıkmama durumu varmı ıdrar testını ne pozıtıfleştrr başka yanı
Ve adetımde adet gıbı degldı
Kanda yanlış çıkanlar olmuş canım ama ihtimal çok düşük. Gecikmesinin 60. gününde anca kanda gebeliğini öğrenen bile varmış ama istisna.

Gebelik yoktur canım. İçinin rahat etmesini istiyorsan kan testi yaptır. 2-3 aydır gebeysen zaten kan testinde çıkar gebelik.
Kan testi değilde ultrason da gözükür müydü geçen hafta doktora gitmiştim pelvik USG ile bakıldı ama kist içindi bende sormadım adet oluyorum diye ilişkiden 10 hafta mi ne geçmişti

İdrar testlerı asılsız pozıtıf cıkan varmı hmde bayagı pembe cıkan?
2 farklı marka ve toplamda 6 test asılsız 4 dakıka ıcınde pozıtıf cıkarmı....
Yaz dedin diye yaziyorum:))) ben yurtdisndaym ve idrar testi pozitifse burda direk hamilesin ve 10.haftadan once doktor randevu vermiyor. Yani burdakiler ona gore hukum veriyorlar diyebilirim. Bilgi vermek icin yazdm

Kan testi değilde ultrason da gözükür müydü geçen hafta doktora gitmiştim pelvik USG ile bakıldı ama kist içindi bende sormadım adet oluyorum diye ilişkiden 10 hafta mi ne geçmişti
Gozukurdu

Garıpkı ne garıp delı gıbı su haftalık gosteren testlerfen aradım ama bulamadım en azından net yanı cok arada kaldım say kı geveşık varsa sabah kı testım daha koyu cıkar degıl mı
Gebelik varsa sabah ki test daha koyu çıkar evet çünkü günün ilk idrarı. Gün içinde test yapmak isteyenlere 4 saat idrarını tut öyle test yap diyorlar mesela çünkü o zaman idrardaki gebelik hormonu daha çok oluyor birikiyor. Bu yüzden sabah idrarı kaç saatlik idrar olduğu için en fazla hormon o idrarda bulunuyor.

Yaz dedin diye yaziyorum:))) ben yurtdisndaym ve idrar testi pozitifse burda direk hamilesin ve 10.haftadan once doktor randevu vermiyor. Yani burdakiler ona gore hukum veriyorlar diyebilirim. Bilgi vermek icin yazdm
Zorladım senı hee :)))
Sagol canm ama kanda cıkmadı o kafamı bulandrdı keşke kan vermeseydımde az tadını cıkarsaydm :)

İnşallah sabah bı yapım bakalım inşallah koyulaşmış cıksın acaba kıstmı varkı kıst pozıtıfmı cıkaryr

Ağlama canım sabret biraz. Ne kadar güzel birşey pozitifi görmek. İçini ferah tut ama gebelik psikolojisine hemen girip kendini gebe sayma ki üzülmeyesin. Pazartesini bekle, hem 2 gün sonra sonuçlar daha kesin olur.

İdrar testlerine güvenmeyin.
Çoğu hastanede bile artık idrar da gebelik testi bakılmıyor.
Kan testiniz negatif çıkmış.
Emin olmak istiyorsanız kan testini tekrarlatın.

Ultrasonda 2-3 aylık gebelik görünür canım. Ben için rahatlasın diye kanda baktır dedim yoksa ultrasonda tabii ki çıkardı. Gebelik olsaydı doktor söylerdi zaten kesinlikle.

İdrar testlerine güvenmeyin.
Çoğu hastanede bile artık idrar da gebelik testi bakılmıyor.
Kan testiniz negatif çıkmış.
Emin olmak istiyorsanız kan testini tekrarlatın.
Yanı hepsı hatalı olabılır tmm tesekurler pazartesı belli olur pek umudumda yok zaten

Ağlama canım sabret biraz. Ne kadar güzel birşey pozitifi görmek. İçini ferah tut ama gebelik psikolojisine hemen girip kendini gebe sayma ki üzülmeyesin. Pazartesini bekle, hem 2 gün sonra sonuçlar daha kesin olur.
Piskolojım bozuldu suqn hiç bişey hssetmyrm zaten canm nasıp artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…