2 gün önce evde 2 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı. dün kan testi yaptırdım beta hcg 38.1 çıktı doktor hamilesin ama çok yeni haftaya bir daha kan testi yapalım dedi. bugün sabahtır regl olacakmışım gibi hissediyordum ağrım vardı az önce regl olduğumu gördüm bu ne şimdi yardım edin
2 gün önce evde 2 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı. dün kan testi yaptırdım beta hcg 38.1 çıktı doktor hamilesin ama çok yeni haftaya bir daha kan testi yapalım dedi. bugün sabahtır regl olacakmışım gibi hissediyordum ağrım vardı az önce regl olduğumu gördüm bu ne şimdi yardım edin
Ektopik (dış gebelik) olma ihtimalin var.zaten kan testin cok dusuk.acilen hemen simdi iyi bir doktora git.
Cnm sen kimyasal gebelik yaşamışsın sağlıksız döllenme oluyo gebelik ilerlemiyor adetle atılıyor geçmiş olsun
Üstüne görme olabilir mi acaba
Dis gebelik olabilir canım benim dikkatli ol2 gün önce evde 2 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı. dün kan testi yaptırdım beta hcg 38.1 çıktı doktor hamilesin ama çok yeni haftaya bir daha kan testi yapalım dedi. bugün sabahtır regl olacakmışım gibi hissediyordum ağrım vardı az önce regl olduğumu gördüm bu ne şimdi yardım edin
Implantasyon kanamasi olabilir.yada düşük.kanama devam ederse kadin dogumcunla bi görüş
Kizkardesimde kan tahlilinde hamilelik gorunuyor demistii..bir hafta sonra yine bakildi yok cikti...sen hamile olabilir fakat adeti uzerine de gormus olabilirsin.bir hafta bekle.sonra tahlil yaptir.
Ins.cnm.benim kardesimde bir iki ay sonra hamile kLdi...simdi hastanede dogumda....Umarim üstüne görmedir eşim şimdiden karalar bağladi
Cnm ins ii haberler alirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?