kızlar bi bakın bunun sorunu ne ya :(((

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
...................................................................................................

Son düzenleme:
Cnm aynı benmde senn gibi bi durumum oldu valla benim açtığım konuyada kimse cvp vermedi nerde bu kızlar anlamadım valla ama ben benimle dalga geçildiğini düşünüyorum sen ne düşünürsün bilmem...

bilmiyorumki canım belkide ama dalga geçilicek ne yaptımki hoşlandığını söylemeden öncede belli ediyordu onla tanıştığımdan beri ilgisini, ama acele davrandı bende hemen kabul etmedim normal olanı yaptım ama işte en son oraya gittiğimde belli ettim hoşlandığımı oda sinema teklifi yaptı hoşlanıyorum diye havayamı girdi acaba ama bu insan 30 yaşında ya olgun olması lazım çok tuhaf kafam çok karışık

cnm bnmkide 30 yaşında işini başını almış bencede havaya girdi ve bizimle dalga geçtiler ama ben cok üzüldüm ne yapıp edip onu benimle dalga geçtiği için pişman etmem lazım ama aklıma bişi gelmiyo ne yapabilirim diye sonuçta bizimde bi kalbimiz var ne yaptık ki biz onlara bizi kırıyolar

aynen cnm bende çok üzüldüm ama yapıcak tek şey budurumdan etkilenmemiş gibi yapmak sanırım yani umursamaz olmak benimde başka bişey gelmiyo aklıma

aynen cnm bende çok üzüldüm ama yapıcak tek şey budurumdan etkilenmemiş gibi yapmak sanırım yani umursamaz olmak benimde başka bişey gelmiyo aklıma

sanırım elde etme hırsı gibi birşey olabilir sen kabul edince hevesi kaçmıştır bazı insanlar da peşinden koşma hastalığı var sen evt diyince içindeki şey herneyse artık o kayboluyo boşver böle bi insanla bi ilişki yaşarsan çok yıpranırsın zaten takma kafana

stajını o onaylıycakmış ya, senin hemen atlıycanı düşünmüştür teklifine. sen de ağır davranmışsın işine gelmemiş. boşver.

bence seni denemiş ortaya bi yem atmış sende hemen oltaya gelmişsin keşke sinema teklifini kabul etmeseydin :97:

farklı düşüncelerle yaklaşmış belli
senden de istediği tepkiyi görmeyince onun istediği tarzda bir insan olmadığını anlayıncada muhabbeti kesmiş...

Bencede seni denemiş evet cevabını duymak istemiş sanırım bende anlamadım:26:

peki şimdi napıyım kızlar msnden sileyim mi? zaten konuşmuyorum konuşmamda asla. silip engellersem dahamı çok umursadığımı düşünür çok sinir oldum iğrenç bi durum bu((((

bence engelle
bir dahada zaten onunla konuşmanı gerektirecek bir durum olmaz heralde staj la ilgili falan
kafanıda yorma artık bu konuyla bence bu kadar düşünmene bile değmez.
senin utanacağın sıkılacağın bir durumda yok ortada unut gitsin

peki şimdi napıyım kızlar msnden sileyim mi? zaten konuşmuyorum konuşmamda asla. silip engellersem dahamı çok umursadığımı düşünür çok sinir oldum iğrenç bi durum bu((((

silmelisin. saçma sapan hibir insanın hayatımızda yeri yok.

Alla Alla ne tuhaf bu erkekler anlayamıyorum cidden,
birde kadınlara zor derler,
kendileri çok bilinmeyenli denklem gibiler,
Bir teklifte bulunmuşsun ve karşı tarafta kabul etmiş, neden devamını getirmeyip umursamaz davranıp kırıcı oluyorlar anlamıyorum,

bence hiç yüz verme canım, bir gün öyle bir gün böyle davranan insanlarla hiç işin olmasın. msnde konusma, görünce selam falan verme. ben olsam öyle yapardım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…