- 1 Şubat 2024
- 979
- 689
- 23
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
-
Herkes 10 gün önceden yapıyor çıkıyor bende 1 hafta kala çıkmıyorBence çok erken varsada şuan çıkmaz
Aminnn çok aminAmin canım stres yapma olur inşallah bende salı günü çatlatma iğnesi oldum bende bekliyorum Allah'ım hayirlisini versin
Merhabalar. Belirtilerimiz hemen hemen aynı yumurtlama döneminde göğüs ağrım başladı altlara kadar. Bende geçen haftasonu test yaptım erken olanlardan negatif çıktı. Suanda hafif kahve lekelenme ve hafif kasık ağrısı başladı reglime 3 gün var inşallah yerleşme ağrısı ve kanamasıdır diye ümit ediyorum yarın sabaha kadar sökülmezsem ve gerçekten hamile isem :)Yumurtlamadan itibaren göğüslerim yanlardan acıyor ikisi de. En son 10 Ocak regl oldum ve daha 1 hafta var regl olmama. Bugün kan testi verdim negatif çıktı. Acaba sonradan yükselir mi ? Hiç böyle öğrenen var
Başka belirtilerin var mı kuzumMerhabalar. Belirtilerimiz hemen hemen aynı yumurtlama döneminde göğüs ağrım başladı altlara kadar. Bende geçen haftasonu test yaptım erken olanlardan negatif çıktı. Suanda hafif kahve lekelenme ve hafif kasık ağrısı başladı reglime 3 gün var inşallah yerleşme ağrısı ve kanamasıdır diye ümit ediyorum yarın sabaha kadar sökülmezsem ve gerçekten hamile isem :)
İnşallah kuzum benim inşallah yerleşme kanamasıdır rabbim gönlümüze göre versinMerhabalar. Belirtilerimiz hemen hemen aynı yumurtlama döneminde göğüs ağrım başladı altlara kadar. Bende geçen haftasonu test yaptım erken olanlardan negatif çıktı. Suanda hafif kahve lekelenme ve hafif kasık ağrısı başladı reglime 3 gün var inşallah yerleşme ağrısı ve kanamasıdır diye ümit ediyorum yarın sabaha kadar sökülmezsem ve gerçekten hamile isem :)
10 gun once yapip da cikan muhtemelen erken yumurtluyordur. 10 gun once cikmasinin baska bir aciklamasi yokHerkes 10 gün önceden yapıyor çıkıyor bende 1 hafta kala çıkmıyorRabbim gönlümüze göre versin inşallah çok istiyorum bebeğim olmasını
Benim yumurtlama geçen hafta cumartesi pazar dı ay inşallah vardır dua edin10 gun once yapip da cikan muhtemelen erken yumurtluyordur. 10 gun once cikmasinin baska bir aciklamasi yok
Yumurtlama uzerinden minimum 10-11 gun gecince belli olur, hakkinizda hayirlisiBenim yumurtlama geçen hafta cumartesi pazar dı ay inşallah vardır dua edin
Daha 1 hafta var çok var daha test de çıkmaz benim edetim 22 gün geçmiş ti o zaman daha yeni öğrenmiştim suan 9 haftaliga gidiyoruz ama çok erken öğrenmek de insanı yoruyor zaman geçmiyor inşallah hamilesinizidr ama biraz sabırlı olun adetiniz geçsinYumurtlamadan itibaren göğüslerim yanlardan acıyor ikisi de. En son 10 Ocak regl oldum ve daha 1 hafta var regl olmama. Bugün kan testi verdim negatif çıktı. Acaba sonradan yükselir mi ? Hiç böyle öğrenen var mı ?
Amin inşallah çok teşekkür ederimYumurtlama uzerinden minimum 10-11 gun gecince belli olur, hakkinizda hayirlisi
Hiç belirti oldu mu acaba neden o kadar gecikti öğrenmenizDaha 1 hafta var çok var daha test de çıkmaz benim edetim 22 gün geçmiş ti o zaman daha yeni öğrenmiştim suan 9 haftaliga gidiyoruz ama çok erken öğrenmek de insanı yoruyor zaman geçmiyor inşallah hamilesinizidr ama biraz sabırlı olun adetiniz geçsin
Sağ sağlim alin yavrunuzu kucağınıza inşallahHiç belirti oldu mu acaba neden o kadar gecikti öğrenmeniz
Şöyle bende pcos var dr bana çocuk olmaz çok zor felan dedi ve adetlerim sene de 3 kere felan oluyor ama RABBİMİN mucizesi işte oluverdi kendiliğinden o yüzden hiç önemsemedim sonra bi test yapayım dedim çizgi çıktı ve bu sırada bel ağrısı adet olacak gibi ağrılar kasık ağrıları ve aşırı derecede göğüs ağrısı yaşadım sık idrara çıkma bazı şeyler midemi bulandırıyor du böyle belirtiler oldu ve hala varHiç belirti oldu mu acaba neden o kadar gecikti öğrenmeniz
Bende alt tarafta doluluk var sanki regl olcam gibi kaşık batmalarım vardı artık yok dokunma şeklinde sanki bi hissiyat oluyo geri geçiyor. Mesela ben hiç akşam 5 gibi uyumazdım bugün uyumuşum yarım saat. Çocukluktan beri asla uyumam sadece gece uyurum. Ufak bel ağrısı var. Ama göğüs ağrısı yumurtlamadan itibaren var hatta daha çok acıyor. Süt bezeleri varya koltuk altından o aşağı doğru bezler şişlik durumda ele geliyor yani sapık gibi her saat dokunuyorum göğsüme kontrol ediyorumŞöyle bende pcos var dr bana çocuk olmaz çok zor felan dedi ve adetlerim sene de 3 kere felan oluyor ama RABBİMİN mucizesi işte oluverdi kendiliğinden o yüzden hiç önemsemedim sonra bi test yapayım dedim çizgi çıktı ve bu sırada bel ağrısı adet olacak gibi ağrılar kasık ağrıları ve aşırı derecede göğüs ağrısı yaşadım sık idrara çıkma bazı şeyler midemi bulandırıyor du böyle belirtiler oldu ve hala var
İNŞALLAH darısı size Hayırlısı zaman biraz sabredinBende alt tarafta doluluk var sanki regl olcam gibi kaşık batmalarım vardı artık yok dokunma şeklinde sanki bi hissiyat oluyo geri geçiyor. Mesela ben hiç akşam 5 gibi uyumazdım bugün uyumuşum yarım saat. Çocukluktan beri asla uyumam sadece gece uyurum. Ufak bel ağrısı var. Ama göğüs ağrısı yumurtlamadan itibaren var hatta daha çok acıyor. Süt bezeleri varya koltuk altından o aşağı doğru bezler şişlik durumda ele geliyor yani sapık gibi her saat dokunuyorum göğsüme kontrol ediyorum
Amin çok çok teşekkür ederim. Hamilelerin duası kabul olur lütfen dua edinİNŞALLAH darısı size Hayırlısı zaman biraz sabredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?