Kızlar bi bakın !!!🙏🏻

LunaLovegoodd

Üye
Pro Üye
1 Şubat 2024
979
689
23
Yumurtlamadan itibaren göğüslerim yanlardan acıyor ikisi de. En son 10 Ocak regl oldum ve daha 1 hafta var regl olmama. Bugün kan testi verdim negatif çıktı. Acaba sonradan yükselir mi ? Hiç böyle öğrenen var mı ?

Amin canım stres yapma olur inşallah bende salı günü çatlatma iğnesi oldum bende bekliyorum Allah'ım hayirlisini versin

Yumurtlamadan itibaren göğüslerim yanlardan acıyor ikisi de. En son 10 Ocak regl oldum ve daha 1 hafta var regl olmama. Bugün kan testi verdim negatif çıktı. Acaba sonradan yükselir mi ? Hiç böyle öğrenen var
Merhabalar. Belirtilerimiz hemen hemen aynı yumurtlama döneminde göğüs ağrım başladı altlara kadar. Bende geçen haftasonu test yaptım erken olanlardan negatif çıktı. Suanda hafif kahve lekelenme ve hafif kasık ağrısı başladı reglime 3 gün var inşallah yerleşme ağrısı ve kanamasıdır diye ümit ediyorum yarın sabaha kadar sökülmezsem ve gerçekten hamile isem :)

Başka belirtilerin var mı kuzum

İnşallah kuzum benim inşallah yerleşme kanamasıdır rabbim gönlümüze göre versin

Daha 1 hafta var çok var daha test de çıkmaz benim edetim 22 gün geçmiş ti o zaman daha yeni öğrenmiştim suan 9 haftaliga gidiyoruz ama çok erken öğrenmek de insanı yoruyor zaman geçmiyor inşallah hamilesinizidr ama biraz sabırlı olun adetiniz geçsin

Hiç belirti oldu mu acaba neden o kadar gecikti öğrenmeniz

Hiç belirti oldu mu acaba neden o kadar gecikti öğrenmeniz
Şöyle bende pcos var dr bana çocuk olmaz çok zor felan dedi ve adetlerim sene de 3 kere felan oluyor ama RABBİMİN mucizesi işte oluverdi kendiliğinden o yüzden hiç önemsemedim sonra bi test yapayım dedim çizgi çıktı ve bu sırada bel ağrısı adet olacak gibi ağrılar kasık ağrıları ve aşırı derecede göğüs ağrısı yaşadım sık idrara çıkma bazı şeyler midemi bulandırıyor du böyle belirtiler oldu ve hala var

Bende alt tarafta doluluk var sanki regl olcam gibi kaşık batmalarım vardı artık yok dokunma şeklinde sanki bi hissiyat oluyo geri geçiyor. Mesela ben hiç akşam 5 gibi uyumazdım bugün uyumuşum yarım saat. Çocukluktan beri asla uyumam sadece gece uyurum. Ufak bel ağrısı var. Ama göğüs ağrısı yumurtlamadan itibaren var hatta daha çok acıyor. Süt bezeleri varya koltuk altından o aşağı doğru bezler şişlik durumda ele geliyor yani sapık gibi her saat dokunuyorum göğsüme kontrol ediyorum

İNŞALLAH darısı size Hayırlısı zaman biraz sabredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…