- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
haklısın canım benim ama çay ve kahve içmek zorundayım çünkü ders çalışıyorum, ayık kalmam lazımBende ilk şekeri bıraktığımda acı geliyordu...
Açık iç..Bitki çayları içebilirsin ben çay çok nadir içiyorum genelde adaçayı,yeşil çay,ıhlamur,kusburnu vs.
türk çayı acı olmuyo mu peki? ben biraz seylan çayına alışmıştım da, şekerli bi şekilde tabi :)Dogus siyah paket cok guzel caydir.Ayrica pes etmeyin ilk zamanlar zor gelir ama ben 16 yildir sekersiz iciyorum.Simdi sekerli icenlere laf sayiyorum bunu nasil iciyorsunuz diye...
O zaman sütlü kahve vs. Ayık tutar neskafe vs. Çay şahsen benim uykumu getiriyorhaklısın canım benim ama çay ve kahve içmek zorundayım çünkü ders çalışıyorum, ayık kalmam lazım
işte o şekilde de en fazla bir küçük bardak içebiliyorum, halbuki ben eskisi gibi bi kaç bardak birden içmek istiyorum şekersiz bi şekilde :)2 bardak içtikten sonra alışmıştım ben,
çok demli içmeyin
nescafe ve sütlü kahveyi şekersiz hiç denemedim, acı olmuyo mu?O zaman sütlü kahve vs. Ayık tutar neskafe vs. Çay şahsen benim uykumu getiriyor
işte o şekilde de en fazla bir küçük bardak içebiliyorum, halbuki ben eskisi gibi bi kaç bardak birden içmek istiyorum şekersiz bi şekilde :)
hmmm denicem bunu :) hangi çaya katıyosunuz Türk çayına mı? bi de tomurcuk çayıyla falan da karıştırıyomusunuz?Çay suyuma biraz tarçın atıyorum.bazen de şöyle bi dilim portakal kabuğu . Tadı çok güzel oluyor
Tavsiye ederim .
Yoo acik ic misss gibi.Çay candir yaa...türk çayı acı olmuyo mu peki? ben biraz seylan çayına alışmıştım da, şekerli bi şekilde tabi :)
Yohiç olmuyor beni cin gibi yapıyornescafe ve sütlü kahveyi şekersiz hiç denemedim, acı olmuyo mu?
tamam denicem bunu çok teşekkür ederim :)Yohiç olmuyor beni cin gibi yapıyor
Roca ederim:)tamam denicem bunu çok teşekkür ederim :)
Canım normal siyah çay markası önemli değil,mesela demliğe kuru çayı atıyorum bi çay kaşığı toz tarçın atıyorum varsa portakal kabuğu da atıyorum sonra kaynamış suyu üzerine döküp kısık ateşte bi kaç dakika bekletip taşmadan alıyorum.hmmm denicem bunu :) hangi çaya katıyosunuz Türk çayına mı? bi de tomurcuk çayıyla falan da karıştırıyomusunuz?
ben de bundan sonra böyle demlicem çayı, çok teşekkür ederim :)Canım normal siyah çay markası önemli değil,mesela demliğe kuru çayı atıyorum bi çay kaşığı toz tarçın atıyorum varsa portakal kabuğu da atıyorum sonra kaynamış suyu üzerine döküp kısık ateşte bi kaç dakika bekletip taşmadan alıyorum.
Tadı güzel oluyor. İçenler hep soruyor ne koydun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?