- 29 Ekim 2015
- 548
- 461
- 33
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
acılığını alıyomu yani :)Kabuk tarçın koyuyorum çayın içine şeker gibi olmasada kokusu tadı değişiyor .
ay bana da acı geliyo onlar şekerli olsa bile çok garip dimi :) bu başlığı da o yüzden açtım zaten ne çeşit çay olursa olsun farketmez yeter ki rahat içebilelim :)Bana normal rize çayları falan çok acı geliyor şeker atsam dahi onları zor içiyorum ama açık bir seylan çayı içilebilir gerçi bazılarına da o acı geliyorbir de okulda falan lipton çaylar içiyorum onlar acı değil şekersiz dahi içilebiliyor :)
acılığını alıyomu yani :)
ay bana da acı geliyo onlar şekerli olsa bile çok garip dimi :) bu başlığı da o yüzden açtım zaten ne çeşit çay olursa olsun farketmez yeter ki rahat içebilelim :)
poşet çay için de sağlıksız diye duydum, o poşet sıcak suyla birleşince sağlığa sakıncalı mı oluyomuş ne, tam hatırlayamadım, o yüzden ona da başlayamadım :)Kesinlikle ben acı diye kahve bile içemeyen bir insanım yanipoşet çayı bir deneyin derim
poşet çay için de sağlıksız diye duydum, o poşet sıcak suyla birleşince sağlığa sakıncalı mı oluyomuş ne, tam hatırlayamadım, o yüzden ona da başlayamadım :)
şekerli içerken çay keyiflerim vardı benim, şimdi onu yapamaz oldum :)Sağlık açısından bakarsan en iyisi halis mulis karadenizimin çayı vallaama o da bana gelmiyor :) en iyisi az içmek
Peki çok mu şeker atıyordunuz :) daha az şeker kullansanız ama yine kullansanızşekerli içerken çay keyiflerim vardı benim, şimdi onu yapamaz oldum :)
Hayir o eskiden posetleri metal tel ile tutturuyorlardi onlar icin gecerliydi.Simdi dikisli posetler cikti...poşet çay için de sağlıksız diye duydum, o poşet sıcak suyla birleşince sağlığa sakıncalı mı oluyomuş ne, tam hatırlayamadım, o yüzden ona da başlayamadım :)
yok sadece tek şeker atıyodum :) şimdi kilo vermeye çalşıyorum şekeri bu yüzden bırakmam lazım :)Peki çok mu şeker atıyordunuz :) daha az şeker kullansanız ama yine kullansanız
hmm hiç o yönden düşünmemiştim :)Hayir o eskiden posetleri metal tel ile tutturuyorlardi onlar icin gecerliydi.Simdi dikisli posetler cikti...
o zaman alışman kolay olur bence hem bak poşet çaylar zararlı değilmiş artıkyok sadece tek şeker atıyodum :) şimdi kilo vermeye çalşıyorum şekeri bu yüzden bırakmam lazım :)
haklısın canım benim ama çay ve kahve içmek zorundayım çünkü ders çalışıyorum, ayık kalmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?