- Konu Sahibi Hayalperest5
Manda yuva yapmış söğüt dalına amman amman
Kaymağı iyi derler etini bilmem

Kaymağı iyi derler etini bilmem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de aynıydı durum, domuz etinden yapıldığını öğrenene kadar...Polonezden başka sucuk yemem.
Biz de Adanada az domuz eti yememisiz zamanindagunahlari boyunlarina
Mekkeye kadar gitmeBende deve eti Yemiştim. Hayatımda ilk kez bi lokma sadece. Güzeldi. Annemler Mekke den getirmişlerdi. Siz sucuğunu nerde buldunuz?
Helal mi bufalo peki ? Bende bır dönem orda okudum ama yemekhanesıne bşr kez mı ne gıtmıştım .bilmiyorduk tabi dana diye çıkıyordu yemekhanede, meğer tonlarca kaçak bufalo eti girmiş ülkeye, hemen hepsi de yemekhanelere ve yemek şirketlerine satılmış. tabi başta istanbul üniversitesi. biz de bunlar nasıl böyle löp löp haşlama et veriyorlar diye merak ediyorduk meğer kaçak bufaloymuş, yedik gitti![]()
Nıye rahatszı oldun ?? O zaman yazma yorum bacım .Allah Allah illallah be ! Derdim var yazıyorum soruyorum oh ne guzel yapıyorum12 saatte bir konu açıyorsunmanda etide dananın bir çeşidi değilmi ne farkı var
Deve sucuğu bende yedimMekkeye kadar gitmeaydın da var.Deliler gibi her dükkanda inci kolye gibi dizi dizi deve sucucu dolllu.
Hadı beeeee Domuz sucuğu mu yedın . Polenez de ıyı degıl o zamannnn yemeyinnBende de aynıydı durum, domuz etinden yapıldığını öğrenene kadar...
Şimdi kasap sucuğundan başka sucuk yemiyorum![]()
Bulmuşken sorayım hangi markaları tavsiye edersin?sucuk üreticisi olarak söyleyebilirimki sucukhanelerde zaten genelde paçal yapılır yani kuzu eti, manda eti, dana eti, sığır eti vs ama etikete gelince dana eti yazar.
manda etinden sucuk daha pahalıdır, dana eti zaten normalde sucuğa kullanılması gereken genç inek etidir yani iyidir.
yani yiyin onu![]()
Bulmuşken sorayım hangi markaları tavsiye edersin?
Şöyle düzgün bir sucuk bulamadım. Yine en iyisini babamın kasap cekalettin yapıyor.
Helal mi bufalo peki ? Bende bır dönem orda okudum ama yemekhanesıne bşr kez mı ne gıtmıştım .
Yok zaten bizim celalettin korsan dolduruyor etiketi falan yok :) babam yıllardır oradan alır diye güveniyoruz iştekasapların kendi üretim izinleri olmadıkları için fason dolum yaptırırlar yani onlar eti fabrikaya verir fabrika sucuğu doldurur etiketi basar sen onu kasabın yaptı sanarsın, gerçi bazı kasaplar kaçak dolum yapıyor ama bu yasak
kasabının etine güvensen de genelde hayvanın değerli yerlerini satmak için ayırır kalan bol yağlı değersiz kısımları sucuk yaptırır.
bir marka adı veremem ama inanın işin içinde olmadıktan sonra hiçbir şeye doğaldır temizdir diye inanmayın![]()
Sen neden rahatsız oldun konu açıyorsan bende istediğim yorumu yaparımNıye rahatszı oldun ?? O zaman yazma yorum bacım .Allah Allah illallah be ! Derdim var yazıyorum soruyorum oh ne guzel yapıyorumSefam olsun
![]()
bende bulmuşken sorayım siz sucuk yiyormusunuzsucuk üreticisi olarak söyleyebilirimki sucukhanelerde zaten genelde paçal yapılır yani kuzu eti, manda eti, dana eti, sığır eti vs ama etikete gelince dana eti yazar.
manda etinden sucuk daha pahalıdır, dana eti zaten normalde sucuğa kullanılması gereken genç inek etidir yani iyidir.
yani yiyin onu![]()
bende bulmuşken sorayım siz sucuk yiyormusunuz![]()
En sağlam cevap sizden gelecekti zaten.malesef hayır
ama ben yapılışını gördüğüm için yiyemiyorum yoksa kötü olduğundan değil.
daha önce de stajdan sonra 2 yıl sucuk, salam, sosis yiyememiştim.