• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakın .

Bende de aynıydı durum, domuz etinden yapıldığını öğrenene kadar... :110:
Şimdi kasap sucuğundan başka sucuk yemiyorum :KK51:

ooo restoranlarda otellerde daha neler yedik kimbilir :cool: çok düşünmemek lazım bunları:KK39:

Hadı beeeee Domuz sucuğu mu yedın . Polenez de ıyı degıl o zamannnn yemeyinn
Bakın inanın domuz yeseniz anlardiniz bir değişiklik olduğunu. Yemeklere domuz kalamazlar hele fabrikadan çıkan et salam sucuk vs. Olamaz.
Nerden biliyorsun diye sormayın lütfen
Yada sorun fark etmez. Şöyle birşey dr yazayım omuzdan yapılan pastirma pembe pisince koyu pembe olur. Tutsulu et gibi kokar. Sucuguda koyu renktir sert olur ve daha yoğun tutsulu et gibi kokar.

Hele ki kasaplardan hiç almayın yediğiniz etin hayvanın neresinden olduğunu bilemezsiniz ve çoğu iç yağ dolu. Sucugunuzu kendiniz yapın %50 50 koyun ve dana eti kıymalık alın. Tek çektirip evde baharatlı sarımsak atın yoğurup.rondo gibi makinede azar azar koyup tüm eti çekin. Sonra ılık suyun içine bağırsak alıp sökün yumuşuyor bağırsak kıymalı sıkın içine iki tarafını bağlayın bagirsagin. Gölgede 2 haftada sucuk olur. Ikimize gibi olur hemde...

malesef hayır :KK43:
ama ben yapılışını gördüğüm için yiyemiyorum yoksa kötü olduğundan değil.
daha önce de stajdan sonra 2 yıl sucuk, salam, sosis yiyememiştim.
Ben evde yapıyorum.öle iğrenç bur yapımı yok ki?

Ayy birde yazabilseymisim iyiymiş.otomatik düzeltmede ancak bu kadar

Eti helal. Zaten kaymagi bir harika olur.
Etin tadini bilmiyorum ama sucuk diye neleri yediriyorlar insanlara.. bence baharatlarla normal bir et tadini almistir (:

Back
X