Kizlar bi care bulun ya :(

Sen kendin demişsin ilişkim yıpranır diye,
Bunu bile bile hala dewam ediyorsan yapmaya normal değilsin demek istedim..
Erkek arkadaşın alttan alıyormuş ama bir yere kadar alır, bi zaman sonrada eee yeter ya yeterr der..
Çok kıskanç olan kişilerin kendinede güveni olmuyormuş diye okumuştum bir yazıda..
Bence yapmayın, aşhırısı normal olmuyor(!)

Dediklerinizde doğru olabilirsiniz ama şimdiye kadar hiç annem abimi çok severse vs diye düşünmedim ama belkide farketmeden bilinçaltına yerleşmiş olabilir ama her kıskananda böyle değildir ya Bilemiyorum belki dediğiniz gibi bilinçaltındadır

kıskanç insanlar benzer özellik gösterirler, hele ki durduk yere kıskananlar..ortada neden yokken, erkek arkadaşının iş yerinde senin kıskanç olduğunu bilmeyen kızları kıskanan kıskançlar benzer özellikteler. ortak nokta nedensiz kıskanmak sonuçta. hal böyle olunca her şey malzeme olabilir bu konuya.
aileni de kıskanıyorsan bu ciddi bir sorun. mesela diyelim anneni hangi durumlarda kıskanırsın? kardeşin sarılınca, birine çok ilgi gösterince falan mı??

evet bunu biliyorum ve kıskançlık devam ediyor o yüzden kızlar ne yapmalıyım tavsiyeniz var mı diye açmıştım konuyu.. Kendime güvensizliğim yok kendisi de kıskanç ki ona çok belli etmediğim için sorun olcağını sanmıyorum ama kendim rahatsız olduğum için bi yerde dur diyorum kendine güvenmeyen kıskanç olur gibi şeyleri bende duydum ama bir sürü kıskanç insan var hepsi güven sorunu yaşamıyordur değil mi.. aşırı tabiki normal değil bu konuda hemfikiriz ben sadece bir kaç öneri istedim aklımı dağıtmak bu konu üstünde durmamak için..

Canım çözümünü bulursan bana da haber ver lütfen

İnşallah canım. Ama meşgul olamıyorum ki. Yani içimden gelmiyo. Bütün hayatım o olmuş. Tuhaf bi durum ve sağlıklı olduğumu düşünmüyorum. Psikolojik destek aldım bi ara. Bilmiyorum ya zor gerçekten. Rabbim yardımcımız olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aile sağlık merkezlerinde ücretsiz psikologlar var, randevu al git bence..

Farklı kişiyle konuşmak iyi gelecektir...

Adı üstünde psikolog, güzel tavsiyeleri olabilir.

Evet tamamen nedensiz kıskançlık.. Mesela yengeme telefonda kızım dediğinde.. babam yurtdışında çalışırdı annemle kardeşlerim türkiyedeydik haliyle anneme düşkünüm fazlasıyla babam temelli geldiği zamanlar babamdan kıskanırdım.. Geceleri yalnız bırakmaz odaya girip çıkardım mesela ama ona çocukluk diyorum şimdi öyle bir düşüncem yok..

Ben düşünmedim pskolojik destek almayı faydası olmadı mı ya ? :26:

Ben düşünmedim pskolojik destek almayı faydası olmadı mı ya ? :26:

Ben de okb var. Obsesif kompulsif bozukluk. Takıntı hastalığı diyelim. Onun için tedavi görüyordum. Bu durumu da anlattım. Ama tedavim yarım kaldı. Ya aslında iş insanın kafasında bitiyo. Bu kadar basit yani. Ama yardım almakta fayda var

Geçmiş olsun canım.. Dediğin gibi kafada bitiyor.. Doktora gitmek için ikinci tavsiye aklımda tek sorun bu değilki bende de kesin çıkar bişeyler saçma sapan huylarım da var kendi kendime gitsem iyi olacak ama bu bahsettiğim saçma sapan huyu nasıl anlatırım bilmiyorum

Son düzenleme:

Oooo canım psikoloji dersinde hastalıkları bi görsen her insanda herbirinden az da olsa çıkar. Ben deli miyim Allahım diye düşünmeye başlarsın :). Bence sen git. İçini bi boşalt en azından. Mutlaka faydası olur :)

Doğru canım ya gitsem iyi olur hem sırf bu konu yüzünden değil içinin rahatlaması için bile gitmek faydalı gelebilir her konuda.. Teşekkürler ilgi ve alakan için

Evet o çocukluk bu farklı bir şey. İkili ilişkilerde kıskanç kız rolü çok yıpratıcı.. hem seni hem karşındakini..
Sonuçta şah damarına oturacak değilsin adamın sürekli.

Evet o çocukluk bu farklı bir şey. İkili ilişkilerde kıskanç kız rolü çok yıpratıcı.. hem seni hem karşındakini..
Sonuçta şah damarına oturacak değilsin adamın sürekli.

Bir bu değil başka anlattıklarıma daha daha çok kıskancım aşırı az kalır ama dediğim gibi ona pek belli etmiyorum yıpratıcı gerçekten onunla bir alakası yok kendi kafamda kuruyorum olmicak şeyleri biraz da kafa da bitiyor baktım iyice olmuyor artık bir doktora görüneyim diyeceğim sanırım..

Simdi bir kere sevgilimin işe ihtiyacı var çok değişik bir cümle olmuş. Babası trilyoner olsa çalışmaya ihtiyacı olmasa evde yan gelip yatsın mı? Herkesin işe ihtiyacı var. En çok da sizin bir işe ihtiyacınız var. Bu tip durumlar hep boşluktan oluyor. Kadınların erkeklere sarması diye bir kavram var. O yüzden ya bir iş ya bir uğraş bulun kendinize. Bir hobi edinin. Kafanız bedeniniz sürekli bir şeylerle uğraşsın ki kurmaya vaktiniz olmasın. Ne güzel en azından bunun olması gereken olmadığının farkındasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…