Kizlar bi care bulun ya :(

Kıskançlık konusunda herkesten iddialu oldugumu söyleyenilirim ve bu bana o kadar çok zarar veriyo ki yaşım küçük olmasına rağmen çok etkileniyorum

Bende ayni senin gibiydim. Sacma sapan gereksiz kiskancliklar, tartismalar, kavgalar. Sonuc ne mi? Beni kazanmak icin her seyi yapmayi goze alan erkegin benden uzaklasmasi, bikmasi hareketlerinin degismesi ve benimde bana karsi davranisi degisti diyip ondan sikilmam. Ve ayrilik. O beni coktan unuttu ve ben hala aci cekiyorum. Yapmayin kendinize de sevdiginize de boyle aci cektirmeyin. Yalniz soyle bir sey oldu ayrildiktan sonra bosuna oldugunu dusundugum kiskancliklarimin yarisinda hakliymisim. Bence kadinlar bir sekilde hisseder. Ama yine de sen bi yanlis davranisini gormeden yapma benim yaptiklarimi cok uzulursun, sevgilinin is yerine habersiz gidebilirsin davranislarini gozlemleyebilirsin mesela.
Benden bu kadar kendini yiyip bitirmek cok zordur bilirim Allah yardimcin olsun canim benim.

Ay abla kelmesndn nfret edym ya:)
Sen kedicik de ben ne diym :))sana

Üzüldüm sizin için ben çok belli etmem aşırı kıskançlığımı kendi içimde oluyor yani.. öğrenci olduğumuz için gideceğim işyeri yok maalesef canım benim.. Allahtan şimdilik yanlış davranışını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…