Kizlar bi care bulun ya :(

Tabiiki herkesin ihtiyacı var ama ikimizde 20 yaşındayız maddi sıkıntıları olmasa tatil yapıp çalışmaz onun için dedim yani işine karışamam diye.. Ama evet kendime bir uğraş bulmalıyımki bundan uzak tutayım kendimi herşey dozunda güzel çünkü..

Anlıyorum okuyorsunuz o zaman. Ama şöyle düşün şimdi olmasa bile okul bitince zaten çalışmak durumunda kalacak. Yani eninde sonunda işe girecek. Şimdiden önlem almakta fayda var.

dert ettiğin şeye bak :) sevgiline güveniyorsun zaten . bi gün giyin kuşan git gör ortamı :) kendine güvenin olsun biraz sıkıştırırsan sıkılır sonuçta ihtiyacı varmış

Anlıyorum okuyorsunuz o zaman. Ama şöyle düşün şimdi olmasa bile okul bitince zaten çalışmak durumunda kalacak. Yani eninde sonunda işe girecek. Şimdiden önlem almakta fayda var.

Bak böyle dediniz okuldan sonra çalışcağı bölüm büyük ihtimalle turizm ve turist kızlar ama bir düşünün ya bu durumda kıskanmayan olur mu :)))

dert ettiğin şeye bak :) sevgiline güveniyorsun zaten . bi gün giyin kuşan git gör ortamı :) kendine güvenin olsun biraz sıkıştırırsan sıkılır sonuçta ihtiyacı varmış

Daha bugün girdi canım işe çalıştığı iş tanıtım diş macunu sanırım hani geziyorlar ya mahalle sokak ev ev öyle gidebileceğim yer değil maalesef :/

kENDİNİ GELİŞTİR,BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİR.iŞ HAYATINA GİR O ZAMAN ANLARSIN YAPTIĞIN ŞEYİN NE KADAR ÇOCUKÇA OLDUĞUNU.

kENDİNİ GELİŞTİR,BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİR.iŞ HAYATINA GİR O ZAMAN ANLARSIN YAPTIĞIN ŞEYİN NE KADAR ÇOCUKÇA OLDUĞUNU.

Daha 20 yaşındayım girebileceğim iş hayatı yok o yüzden başka şeylerle meşgul etmeliyim kendimi belki de yaş ilerledikçe değişir düşüncem hala çocuk değilim diyemem :)

Son düzenleme:
Al bendende okadar calıstıgı ortamdakı kızların hepsı ya evlı ya nısanlı ama yınede aklım orda. Gıttım tanıstımda hepsıyle oyle ınsanlarda degıl. Sanırım asıl derdımız bızden cok onların goruyor konusuyor olmasıdır :) dıye dusunuyorm. Yoksa onunda benımde bırbırımızden suphelenmemız aklımıza gelebılecek en soy seydır. Okadar guvenmeme ragmen neden yapıosn bunu dıye sormuyor degılım kendıme :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin çalıştıüın ortam nası? erkek yok mu hiç. işe herkesin ihtiyacı vardır elbet

Evet tamamen katılıyorum :)

senin çalıştıüın ortam nası? erkek yok mu hiç. işe herkesin ihtiyacı vardır elbet

Biz ikimizde 20 yaşındayız öğrenciyiz yani onun maddi olaylardan dolayı çalışması gerekti ben çalışmıyorum yani.. Zaten bir süre sonra kendi kendime de kıskançlık yapmadığımı hissettim yani ilk önce sorun ettim kendi kendime sonra sanki nolcak dedim dert etmedim

öğrenciysen yaz tatili ya bışıktan sarmışsın. kursa falan gitsen hem kendini geliştirirsin hem de vakit geçirisin

öğrenciysen yaz tatili ya bışıktan sarmışsın. kursa falan gitsen hem kendini geliştirirsin hem de vakit geçirisin

Bışıktan ? anlamadım :) boşluktan demek istediniz sanırım.. Ya gidecektim de şu sıralar maddi durumu sıkıştırmak istemedim ücretsiz var mesela okuduğum yerde burda olsa gidecektim ama olmayınca seneye diye düşündüm bir de regl zamanıma geldiği için o kadar krize girmişim yeni farkettim :)

ay bi taraftan yemek yiyip nette takılıyorum :) kusura bakma :) ya doğaldır o zaman regl boşluk derken insan en yakınına sarıyor. birde ilk günü galiba gözün korkmuştur belli etme ama ve de sıkıntı çıkartma. bu sefer sevgilin seni sorunlu görecek :)

Valla ben çok kıskancım önceden hem kendimi hem eşimi üzerdm.
Şimdide kışkançlık degilde milleti kıskandırıyorum.neyi kıskanaym ki mesela dyorum.ben onları kıskandıryrum asıl:) çok rahatım

Ne kusuru canım afiyet olsun :) ona çıkarmıyorum zaten kendime dert ediyorum ama dediğim gibi reglden kaynaklıymış aşırısı :)

Az önceden beri diğer konuma cevap veriyorsun şu adından da bir sempatim var sana kedicikcikcik çok şekersin :))) bende ara ara sizin gibi düşünüyorum sonra yine buluyorum kendimi kıskanmakta :)

kıskandığın zaman temizlik falan yap .
Kendinden uzaklaştırırsın adamı . Tecrübeyle sabit

Az önceden beri diğer konuma cevap veriyorsun şu adından da bir sempatim var sana kedicikcikcik çok şekersin :))) bende ara ara sizin gibi düşünüyorum sonra yine buluyorum kendimi kıskanmakta :)

Ah ah sen beni bilsen keşke kıskançlıkta devir atladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…