- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
- Konu Sahibi Bellebabette
-
Simdi bir kere sevgilimin işe ihtiyacı var çok değişik bir cümle olmuş. Babası trilyoner olsa çalışmaya ihtiyacı olmasa evde yan gelip yatsın mı? Herkesin işe ihtiyacı var. En çok da sizin bir işe ihtiyacınız var. Bu tip durumlar hep boşluktan oluyor. Kadınların erkeklere sarması diye bir kavram var. O yüzden ya bir iş ya bir uğraş bulun kendinize. Bir hobi edinin. Kafanız bedeniniz sürekli bir şeylerle uğraşsın ki kurmaya vaktiniz olmasın. Ne güzel en azından bunun olması gereken olmadığının farkındasınız.
Tabiiki herkesin ihtiyacı var ama ikimizde 20 yaşındayız maddi sıkıntıları olmasa tatil yapıp çalışmaz onun için dedim yani işine karışamam diye.. Ama evet kendime bir uğraş bulmalıyımki bundan uzak tutayım kendimi herşey dozunda güzel çünkü..
Merhaba kizlar cok onemli bir sey degil belki orali olmicaksiniz ama inanin beni iicten ice deli ediyor bu durum ya. Sevgilimin ise ihtiyaci var ve calisiyo calistigi yerde kizlar da var ve ben asiri kiskanc biriyim kendisine guveniyorum gerekmedikce muhattap dahi olmaz ama iste kiskanclik ya deliriyorum ortada bisey yokken ya mantikli dusunmeye calisiyorum ise ihtiyaci var kizlarla ayni ortamda calisanlar var neyi dert ediyosun diyorum kendime ama sonunda yine kendimi kiskanclikta aklim onda buluyorum ne yapmaliyim ya yok mu bu durumun caresi artik bende rahatsiz oluyorum bu halimden ona belli ediyorum sagolsun o da guzel guzel beni sakinlestiriyor ama bu kadar kiskanclik gereksiz yailerde iliskim yipranir diye korkuyorum ben gibi var mi acaba bu kiskancligi dizginlemek icin yardimci olabilecek var mi? Simdiden tesekkurlerimi sunuyorum..
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Anlıyorum okuyorsunuz o zaman. Ama şöyle düşün şimdi olmasa bile okul bitince zaten çalışmak durumunda kalacak. Yani eninde sonunda işe girecek. Şimdiden önlem almakta fayda var.
dert ettiğin şeye bak :) sevgiline güveniyorsun zaten . bi gün giyin kuşan git gör ortamı :) kendine güvenin olsun biraz sıkıştırırsan sıkılır sonuçta ihtiyacı varmış
kENDİNİ GELİŞTİR,BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİR.iŞ HAYATINA GİR O ZAMAN ANLARSIN YAPTIĞIN ŞEYİN NE KADAR ÇOCUKÇA OLDUĞUNU.Merhaba kizlar cok onemli bir sey degil belki orali olmicaksiniz ama inanin beni iicten ice deli ediyor bu durum ya. Sevgilimin ise ihtiyaci var ve calisiyo calistigi yerde kizlar da var ve ben asiri kiskanc biriyim kendisine guveniyorum gerekmedikce muhattap dahi olmaz ama iste kiskanclik ya deliriyorum ortada bisey yokken ya mantikli dusunmeye calisiyorum ise ihtiyaci var kizlarla ayni ortamda calisanlar var neyi dert ediyosun diyorum kendime ama sonunda yine kendimi kiskanclikta aklim onda buluyorum ne yapmaliyim ya yok mu bu durumun caresi artik bende rahatsiz oluyorum bu halimden ona belli ediyorum sagolsun o da guzel guzel beni sakinlestiriyor ama bu kadar kiskanclik gereksiz yailerde iliskim yipranir diye korkuyorum ben gibi var mi acaba bu kiskancligi dizginlemek icin yardimci olabilecek var mi? Simdiden tesekkurlerimi sunuyorum..
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kENDİNİ GELİŞTİR,BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİR.iŞ HAYATINA GİR O ZAMAN ANLARSIN YAPTIĞIN ŞEYİN NE KADAR ÇOCUKÇA OLDUĞUNU.
Al bendende okadar calıstıgı ortamdakı kızların hepsı ya evlı ya nısanlı ama yınede aklım orda. Gıttım tanıstımda hepsıyle oyle ınsanlarda degıl. Sanırım asıl derdımız bızden cok onların goruyor konusuyor olmasıdır :) dıye dusunuyorm. Yoksa onunda benımde bırbırımızden suphelenmemız aklımıza gelebılecek en soy seydır. Okadar guvenmeme ragmen neden yapıosn bunu dıye sormuyor degılım kendıme :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senin çalıştıüın ortam nası? erkek yok mu hiç. işe herkesin ihtiyacı vardır elbet
Biz ikimizde 20 yaşındayız öğrenciyiz yani onun maddi olaylardan dolayı çalışması gerekti ben çalışmıyorum yani.. Zaten bir süre sonra kendi kendime de kıskançlık yapmadığımı hissettim yani ilk önce sorun ettim kendi kendime sonra sanki nolcak dedim dert etmedim
öğrenciysen yaz tatili ya bışıktan sarmışsın. kursa falan gitsen hem kendini geliştirirsin hem de vakit geçirisin
Bışıktan ? anlamadım :) boşluktan demek istediniz sanırım.. Ya gidecektim de şu sıralar maddi durumu sıkıştırmak istemedim ücretsiz var mesela okuduğum yerde burda olsa gidecektim ama olmayınca seneye diye düşündüm bir de regl zamanıma geldiği için o kadar krize girmişim yeni farkettim :)
ay bi taraftan yemek yiyip nette takılıyorum :) kusura bakma :) ya doğaldır o zaman regl boşluk derken insan en yakınına sarıyor. birde ilk günü galiba gözün korkmuştur belli etme ama ve de sıkıntı çıkartma. bu sefer sevgilin seni sorunlu görecek :)
Valla ben çok kıskancım önceden hem kendimi hem eşimi üzerdm.
Şimdide kışkançlık degilde milleti kıskandırıyorum.neyi kıskanaym ki mesela dyorum.ben onları kıskandıryrum asıl:) çok rahatım
kıskandığın zaman temizlik falan yap .
Kendinden uzaklaştırırsın adamı . Tecrübeyle sabit
Az önceden beri diğer konuma cevap veriyorsun şu adından da bir sempatim var sana kedicikcikcik çok şekersin :))) bende ara ara sizin gibi düşünüyorum sonra yine buluyorum kendimi kıskanmakta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?