kızlar bi el atın, ne yapmak gerek?

Saat sabahın beşi oyüzden anlamamış olabilirim tek sorun instagramda kız arkadaşlarıyla foto koyması mı:44:
Bu ay herkesin ilişkisi sallanıyo galiba
tek sorun o değil aslında, o güne gelene kadar bi kaç işkilli hareketi ile zaten dolmustum ve kendisi erkek arkadaslarımla görüşmeme izin vermiyor, onun da hiç kız arkadası yoktur normalde. ben yanımda cok yakın bir erkek arkadasımla fotografımı koydum diye benden ayrılmıstı o derece paranoyak. tartısmalı olduğumuz, hiçi kousmadığımız günün gecesi, ben elimde telefon aramasını beklerken 3 kız 4 erkekten olusan bir fotograf görüyorum. kızların hiçbirini tanımıyorum. fotograf cok büyük sorun oldu ama benim tepki göstermemden sonraki rahatlığı, o umursamaz tavrı beni delirtti asıl. bir gün once benden iyisini bulup gidersin diye cok korkuyorum diyen adam ertesi gün offlamalar, pofflamalar... ki ben onun ne kıskanclıklarına katlandım bir bilsen. o kadar alakasız seylere takardı ki bunalmıstım artık, erkenden uyudum numarası yapıp film izliordum, kitap okuyordum kafa dinlemek için.

şimdi sanki ben onun askından ölüp, pesinden kosuyormusum gibi bir hali var. tahammül edemiyorum. daha bugün barıstık az evvel yine tartıstık.. bu ara havadan mıdır nedir, dediğin gibi herkes ayrılıyor, erkeklerin hepsinin aklı bi karıs havada. yok ya yemin ediyorum bekarlık sultanlık

senin llişiki de mi sallantıda yoksa ?

Sallantı denilemese de bi'limonilik var. Yeni tartışıp, toparladık ... Bizde de senin olay gibi aslında ben yapsam olay olacak hatta belki ayrılacağı şeyi, o yaptığı ve ben -cırladığım- için öyle böyle derken ben hatalı çıktım Of puf modu bizde de var şuan çok seviyorum ama şu aralar epey gıcık oluyorum feci duygu karmaşası var yani. Olayın özüne bakacak olursak mutsuzum ve sanırım umrunda da değil:44:

Bu arada burçlarınız ne? Bu ay akrep ve terazinin ilişkileri sallanabilirdi. Yani ben

hislerime tercüman olmussun valla.:13: aynı senin anlattığın durumu yasıyorum. tam toparladık diyorum bir sey cıkıyor. az evvel kavga etmiştik biz de, sonra karsılıklı cok seviyorumlar filan biraz topalardık gibi ama ben d mutlu değilim

eski bir arkadasım inst.agram hesabımdan beni takibe almıs, bayaa da yakısıklı cocuktur. ben de pisliğine bir iki fotografını beğendim. benmki bakıyor tabi kimlerin fotograflarını begendim diye. gormüş delirdi. ama nasıl hosuma gitti anlatamam ne zamandır takmıyordu bu kadar. muhtemelen adam ondan yakısıklı diye delirmiştir ya neyse:)

dün gece kendi de bi kızın fotografını begenmiş (ay iyice ergen kezbana bağladım hayırlısı) sinir oldum tabi ve kızı facebooktan yeni eklemiş grdüm. hostes arkadas dedi, babası pilot kendi de arada pilotluk eğitimi de alıyor filan. sinir oldum tabi. bugün benim arkadasa laf edince sen de yapmayacaksın o zaman liseli ilişkisine dndük bu ne be dedim. çok kıskanıyorum yapma dedi. sonra kızla arada whatsappta yazısıyolarmıs filani bunu da öğrendik.. ay eeskiden umrumda olmayacak seyler bunlar ama bu yapınca deliriyorum niyeyse, çok kıskanıyorum ya oyle boyle değil lorena'ya bağladım iyice

ama artık karar verdim istemediğim seyleri yaptıkca aynı sekilde karsılık vericem. baska türlü ne hissettiğimi anlamıyor cünkü.

bizim ikizler - yay canım. ben ikizlerim. sen akrep olan mısın ?

Aslında takmazsın ama o seni kısıtladığı için takıyosun değil mi? Bizde öyle çünkü normalde umrumda olmaz ama bana sen yapma deyip kendi yapıp bi'de savunmaya geçti mi duvardan duvara çarpasım geliyo. Allah'tan sadece köşeye pusup ağlıyorum
Evet akrep olan benim ama %100 huylarını taşımıyorum yani öyle akrep dedi mi kıskançlığından tırsanlar var ama ben "sen yaparsan ben iki katını yaparım" kafasında olduğum için gereksiz kıskançlıklar yapmıyorum. Böyle olunca bazen diyorum keşke aramızda bi'10 yaş falan olsaydı

aynen kesinlikle öyle !

adamın kıskanclığı bana bulaştı resmen. dün lorena'ya da yorum yaptım seni simdi anladım diye, onun sevgilisi de cok kıskanç ya onun o hale gelmesinin sebebi de o adam bence, kızı kısıtlamıs kısıtlamıs sonra en ufak hareketi batar olmus artık kıza. bi anda ilgi manyağı yapıyorlar, kıskanclıklarıyla boğuyorlar katlanıyoruz, ama sonra onlrın canları sıkıldı mı en ufak kısıtlamaya tahammülleri yok.
ben 10 senelik arkadasımla aynı karedeyim diye benden ayrılıyor, kendisi 1 hafta sonra hiç adını dahi duymadığım kızlarla selfie cekiyor. ay keşke bizim de aramızda 10 yas olsaymıs ya erkeklerin hepsi cocuk, hepsi ergen ama var ya cdden bu ara havadan mıdır nedir bilmiyorum ama herkeste aynı sorunlar var cok ilginç..

akrep- terazinin sallantıda olduğınu nerden oğrendin ben de bize bakayım

Bi'ara oyunculuk yapan bi'kadın varya şimdi astronomiyle ilgileniyo onun tvdeki burç yorumunu dinlemiştim tek aklımda kalan nisanda güneş tutulması olacak ve gerginlik hakim olacak boğalar plan yapsınlar ama uygulamasınlar, akrepler ve teraziler ilişkilerine dikkat etsinler. Genel olarak nisanı sakin atlatmaya çalışın, fevri olmayın diye önerilerde bulunmuştu.

Evet başta ben Lorenayı anlamıyodum ama o da ısrarla ben onun yüzünden böyle oldum diyodu. İnsan ister istemez bi'yerden sonra inada yaptığı için huy gibi yapışıyo üstüne ne yapsa batar oluyo büyüyo gözünde.

Bu ayı hiç sevmedim cidden, dokunsan ağlıycam her şeye tepkiliyim sürekli pms dönemindeyim sankiBu ay böyle tek başıma, beni kimsenin tanımadığı bi'sahil kasabasında tatil paklardı beni ama imkansız

ayy su yorumunu okudum ya kendime geldim. bi tek ben boyleyim saniyordum yalniz değilmisim valla ben de cok sıkıldım bir an once mayis olsun istiyorum. surekli aglamakli gergin bir haldeyim, benimkinin yaptiklari ya benim bu halim yüzünden gozumde buyuyor, ya da onun hareketleri beni hassaslastirdi. reglime 4 gun filan var belki de ondandir ama 1 haftadan fazladir boyleyim.

ay tutulmasi gibi seylerin insanlari etkiledigine inanirim ven daha once de cok gergin bir donemim olmustu o bahsettigin kafin ay tutulmasi oldugunu soylemisti hatirladim ama adi gelmedi aklima, mahallenin muhtarlarnda filan oynamisti.

Hatırladım Hande Kazanova'ydı
Ben de tartıştığımız gün regliydim ve olay benim reglime bağlandı iyice sinirlendim şuan düşünüyorum yine kızardım yani he okadar bağırıp çağırmak yerine küser, köşeme çekilirdim o ayrı:26:

Yalnız değilsin merak etme hem tutulma var, hem de mevsim geçişi olduğu için depresyon halindeyiz daha çok büyütüyo olabiliriz yani
Biz bu ara fazla konuşmama kararı aldık mesela, arkadaşlarımla falan buluşuyorum, geziyorum tek başıma siz de öyle yapın iyi geliyo

kelin merhemi gibi olacak ama...
sakinken konusun.
(ha buna ragmen tınlamayan yine tınlamıyor gerci)
ama karşı tarafın deger verdiginden eminsek bosuna yıpratıyoruz ilişkiyi, arada gozdagı verip sonra top yapmıs ozguvenle hareket edince onlar tutusuyor zaten. en azından simdilik gecici cozumu boyle buldum...
mevsim gecisini de beraber yuruyuslerle degerlendirin, tum ofke kayboluyor enerjiyi daha iyi bir yere kanalize ettiginiz icin. hem de bizim kış boyunca yaydıgımız toto da erir bu bahaneyle.
siz diye konustuguma bakmayın, hepsi kendime not (yazarak ogrenme dedikleri seyi uyguluyorum da bu aralar )

gece cevap yazamadım cünkü beni yine sinirlendirmeyi basardı ..

mevsim geçisi konusunda kesinlikle haklısın, insanlar en cok bahar aylarında depreif olurlarmıs, havanın iyi, insanların mutlu olusu aksine daha cok mutsuz edermş coğu insani.. neticede bahar depresyonu diye bir sey var. üstüne bir de ay tutulması kaymağı oldu demek ki :)

eskiden olsa ben de bagırıp cagırmak yerine koseme cekilirdim kafamı bir sekilde dagıtırdım ama simdi cok geriliyorum.

bizimkinin sınav haftası benim regl donemim derken üst üste geldi. bugün bana gelmiş baska biri mi var? doğru soyle ilgini ceken biri mi var? ben yedek miyim? neden ilgisizsin diyor. arkadas sen beni gece ne hale soktun bugün ne ilgisi bekliyorsun acaba !

bu gece telefonu güzel kapattık, keske beni bir eve kapatsa, orda yalnızca ikimiz olsak, beni hiç kimse görmesinmiş, o kadar kıskanıyrmus.. lafta kıskanıyorsun da dışarıya karsı sevgilin olduğunu belli eden seyler yap deyince, kardeşim grür kuzenler var demei biliyorsun.. bu adam 2 hafta once fotografımızı abim görür diye kaldırdıımda delirmişti, onu da zaten o istedi diye rica minnet koymustum, ilişki durumunu zorla yaptırmıstı, simdi o istemiyor.. nasıl şüphelenmem? benim istememem normal kızların bu konuda cekinmesi normal ama sana noluyor be adam !

siz ne durumdasınız canım?

sen kel mel değilsin bi kere taam mımasallahınız var bizim duruma göre, bizim su zorlandığımız süreçlerin hepsinden alnınızın akıyla cıkmıssınız, alnınızın akı dediysem daha cok senin alnının akı o sen zekanla adamı yola getimişsin mis gibi. bu kadar emekten, bu kadar yol gidildikten sonra kolay kolay kaçamaz bir yere o

mevsim geçişi ve ay tutulmasından diye avutalım kendimizi mayısa kadar
bugün benim de özgüvenim toptı, daha sert konustum o da farketti kaybetme korkusu sardı gibi biraz. bundan sonra boyle. ağlanıp sızlanmak yok. sosyal medyada tırıs tırıs takip etmeyi de bıraktım. olan uykularıma oluyor sonra. dedim ne yaparsa yapsın zaten cıkar bi sekilde onume, boyle takip ederek bir yere varılmaz.

beraber yürüyüşler miss gibi olurdu ama adamın yüzünü gremiyorum ki
biz zaten 2 hafta ayrı kalınca çatırdamaya baslıyoruz, sana anlattım ya br ara bunalmstım, uyudum deyip yalnız takılıyordum, nasıl ayrılıcam bundan diye planlar yapıyordum o derece soğumustum, üstelik asırı ilgiden. 2 gün sonra bir geldi aman allahım dondüm yine leylaya.

bugün bana diyor ilgi manyağı yapıcam seni göreceksin. ayh istemez dedim. sen dediklerimi yap yeter !

Sizin yaşlar kaç ki böyle kardeşim görür bilmem ne diyo?:26:
Böyle dediğime bakma biz de koymuyoruz benim babama kadar herkes biliyo onun da ailesi biliyo ama öyle romantik pozlar verip facebookta paylaşmaya ikimiz de yanaşmıyoruz

Seninki biraz suç bastırır gibi olmuş, kırıp adam gibi gönlünü almadığı insandan ne ilgisi bekliyomuş. Afedersin sıvamış bildiğin biri mi var diyerek:26:
Biz iyi gibiyiz ama nasıl diyeyim sanki ikimizde yazdıklarımızı bi'kaç kere kontrol edip öyle yolluyomuşuz gibi görünür de samimi ama özünde mesafeli of anlatamıyorum da En son ben arkadaşlarımla falan görüşeyim kafam dağılsın bunaldığımız için çabuk patlıyoruz vs demiştik oyüzden buluşalım da demiyorum. Büyük ihtimal o diyene kadar da demiycem zaten, özleyelim biraz.

Yalnız suçu hep nisan ayına attık inşallah cidden bu ay yüzündendir

ayh evet mayısa Allah kerim.
sorun yaslarda değil 30una merdiven dayadık hatırlatma nolur a

ma adam ergen gibi hareket ediyor tamam bütün erkekler cocuktur da bu kadar da olmasın canım.
kardesinin görmesini istemeyisi ordan annesine gider diye düşünmesi ama laffff. kardeşi beni biliyor cünkü.simdi sen sorunca aklıma geldi kuzenleri de biliyor.

annesine daha 2. hafta bi kavgada gaza gelip yanımda arayarak söyledi salak. ben sevgilimin yanındayım dedi, kadın şok ! (annesi baya bi muhafazakar) dur hatta veriyorum deyip telefonu elime tutuşturdu bi şok da benden
kalakaldık öyle kadınla telefonda, hatrını sordum flan sonra oğlunu istedi kapattılar, arkadan whatsapptan yazdı kadın, x sen salak mısın ? diye.

ertesi gün bir de whatsappa resmimzi koydu sen benim evleneceğim kadınsın herkes görsün diye (simdi kardesi görmesinmiş) annesi cıldırmış, benim kafa acık, 2.haftadan el eleyiz filan ya, çok edepsiz geldim gözüne herhalde. daha 2. haftadan en o pozlar diye cıldırmıs. gosterdi konusmaları bana. ben de kadın basının etini yedi diye ayrıldığımızı yazdım kendi ellerimle. rahat bıraksın diye. zaten 2 hafta ben daha pek emin değildim duygularımdan.

anasının da masallah instagramından tut twitterına kadar her türlü teknolojik alanda parmağı var. neyse tabi bunlar bahane, 2 hafta once anneyi engelleyip paylasıyordu heryerde. salaklık bende ama basta ayrıldık yazdım simdi saklamasına zemin hazırlamısım.. iyi niyetime tükürüyorum su an

sizin durumunuzu anladım düşünerek yaratılmıs samimiyeti aynen bizde de o var,seni çok seviyorum yazarken bile bi sey eksik gibi, yani seviyorum elbette ama aşkım yazarken bile kendi içimde bir samimiyetsizlik var çnkü güvenimi kazanmak için elinden geleni yapmıyor. aynı seninki gibi yazıyorum yazıyorum ''ben seni cok seviyorum'' diye cevap geliyor.

insan istiyor ki seviyorum demesin ama o an seninle hararetli bir sekilde konussun uzun cümleler kursun o rahatlığa gelemiyoruz işte biz. senin konunu okudum az evvel, iyi geceler aşkım deyip k.cını dnüp uyurken ben de senin gibi dönüyorum yatakta.

bu adamın benim için 48 saat uyumadığını bilirim.. neden soğuk davranıyorum diye.

ahh ahhh.. umudumuz mayıstan !

ahh ahhh.. umudumuz mayıstan !

Bu ne yahu
Cidden çocuk gibi davranmış öyle anneyi arayıp pat diye telefon tutuşturmalar falan ama anne niye bu kadar tepkili oğlu kapalı bi'kız bulsaymış ozaman senin ne suçun var sana yansıtılmaması lazımdı:44:
Bilmiyorum ya bizde de bugün mesela okuldan kız arkadaşının iş yerine gidecek iş için ben de gece buna karın kası istiyorum spora yazılsam mı yaza kadar yoksa evde mi devam etsem arkadaşım yazılmış şu şu fiyata falan dedim bundan bi'kaç ay önce kendi spora giderken sen yazılma spor salonlarında erkek çoğunlukta evde zaten yapıyosun diyen adam bugün "araştır da git tabii bitanem istiyosan:)" demiş. Tamam doğru cevap bu son verdiği cevap ama normalde öyle demezdi o. Ya gitme derse kız arkadaş konusunu ortaya getirceğimi düşündü ya da gözden çıkardı kıskanmıyo artık. Bilmiyorum ya bitsin ya da adam gibi eski haline dönsün ilişki gece ağlayarak uyuyorum sabah yine öyle uyanıyorum içim sıkılıyo böyle ortada bi'hal olunca. Onun dışında aynı gibi ama uç noktalarda bi'değişiklik var. Daha mart sonunda babam biliyo seni, annem sakın üzme kızı diyo, her aradığında seni soruyo bilmem ne yağladı şimdi bu değişim ne anlamadım ya.

Mayıs olsa bile, her şeyi nisan ayının üstüne yıkıp bu tavırları unutabilir miyiz sence, bu ay çok çok üzgünüm

yaa var ya byle anlatıyorsun ya sende kendimi, seninkinde de benimkini görüyorum. yasadığımız seyin adı her neyse aynı seyi yasıyoruz kesinlikle..

benimki de dün delirdi bir ara ama bugün hala bi fırsatını bulup aramadı. seslerimizi duymadan aksamı ediyoruz artık.. e sen ara diye düşünenler olabilir ama bir kac kez arama girişimim sinir stres olarak geri döndü bana bu bi kaç gün, bir de 2 tane sınavı vardı bugün mesajlaştık sadece. bas agrısından ölmek üzere olduğumu eve gitmeme de daha 4 saat olduğunu yazdım kıyamam hayatım ya dedi. öküz ! belki ölüyorum hakkaten bi endişelen. noldu hayatım daha iyi misin de. bu hastalık senin sınavınla bir mi? ki ben gercekten ktü hissetmedikce kötüyüm demeyen briiyimdir. az evvel yine yazdım ölüyorrum galiba ben hala gecmedi diye. cevap vermedi 7de sınavı vardı gerçi bitmemiş olabilir. eğer aramazsa yuh artık.

gecen burda bi konu okumustum o hesap bu da. kızı barlar sokağında bi adam takip ediyo. kız panikle arıyo cocuğu cocuk mesgule atıyo, mesaj atıyo kız tek kaldım ara diye, mesgulüm simdi mesaj at diyo cocuk. sonra o takılan adam kızı taciz ediyo filan. aramazsa bu tavrının o adamdan bir farkı olamayacak benim için.

su spor salonu iyi fikirmiş
benimki de izin vermiyordu, yarın salona yazılıyorum diyeyim bakalım ararsa bi nabız yoklayayım duygular yerinde mi :) ay biz senle iki gr fazla ilgi için adamları cıldırtıcaz yakında

ama tespitinde haklısın, ben de eskiden tepki verip simdi anlayıs gösterdiği konuları kendi sucunu örtmek için yaptığını düşünüyorum ya da gercekten sallamıyorlar. bunun adı kesinlikle anlayıs değil. demişsin ya doğrusu bu aslında, evet doğrusu bu ama genel olarak doğru bu, biizim adamlar için değil. o yüzden bu işte bi terslik var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…