Kızlar bi el atın :)

Hangisi güzel

• Ankete Katılan
    12

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.441
53.835
698
Merhaba güzellll kk hatunları
Benim küçük bir sorunum var
Kız kardeşimin düğünü var
Ya peki Ne giyeceğim
Elbise bakıyorum netten şimdi
Hangileri güzel bakarsanız
Sizin önerileriniz varsa açığım
Fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim canlar

Son düzenleme:
3 Numara bordo olan

diğerleri bazısı düğün için spor ve kimisi abartı en guzelı bu

Ati siyah ustu mavi tonlarinda olan elbise daha hos olur bence kiz kardesinizin dugunu yakin sonucda daha bir uygun geldi bana :)

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Canım ben bunu verdigin bilgilere uygun gördüm :) Hayırlısı olsun kardeşinin düğünü :)
Ağır renk hoş ..
Olabilir tsk ederim. .
Bakalım bikaç elbise lazım. .
Fikirlerinizi alayım.
.
Sonra elbise alacağım

Düğünden çok gündelik elbise gibi geldiler bana.

Sizin fikirleriniz alayım. .
İlk kez baktım daha :)

eski üyesiniz az çok benim bdvde kuralları yazdığımı,kopyaladığımı biliyorsunuz. kurallardan haberiniz var. bdvyye bu konunun açılmaması gerektiğinide biliyorsunuz değilmi

bunlar çok sade dubai elbiseleri diye netten bir araştır instagramda harika modeller var

Kızkardeşinin düğünü diye bu daha uygun gibi

Evet bu bi dert değil diyolar yani, giyim kuşam bölümüne filan aç diyolar sana

bu çok şık ve ağır bence kardeşinizn düğünü olduğu için göz alıcı olması lazım bence. bu renk çok güzel ama bunun ceketi bordo (kırmızıya yakın) olsa harika olur

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-22-11-04-12-1.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 90
bu çok şık ve ağır bence kardeşinizn düğünü olduğu için göz alıcı olması lazım bence. bu renk çok güzel ama bunun ceketi bordo (kırmızıya yakın) olsa harika olur
Tamam fikrin için TSk canım benim ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…