Kızlar bi el atın :)

Hangisi güzel

• Ankete Katılan
    12
1 ekim 10 ekim arasında 5 gün
Kına . Düğün , dış çekimleri 2kez nikah :)
Canım fotoğraf atsana fikir ver ..
Sen ne giyeceksin

Iste bulsam foto aticam zaten ) ama benim ablamin 2 hafta sonra. Giydigimde foto atarim fikir veririm sana. )) ama sizin de cok uzun suruyormus ya

Kızlar bide diktirmeyin bence hazırlar daha iyi oluryor sanki diktirince biyerlerinde potluklar illaki oluyor
3 7 ve 8 i çok beğendim canım ama 8 in rengi farkli olmali gelinden rol çalmamak lazım tabi tabi vucudunu sen daha iyi bilirsin kuzum göbüş sorunun varsa en alttaki gibi belden direk etek inen modeller daha iyi olur gibi
Sağol kuzum. .
Kalçalıyım. .
Bakalım inşallah güzel bir şeyler bulurum. .
Dikim güvenem. .

Oyyt cokmus yaa. Benim kina icin var setremsten almistim cok asil ve kibar bir abiye tarzi elbise. Ama bi düğün icin bulamadim bakalim buluruz insallah..

Nişanda sade siyah bir elbise giydim. .
Şimdi ne giyeceğim. .

Esescim son 3 elbise güzel ama renk beyaz ya da krem olmasın geline ayıp olur :)

Çok güzel elbiseler var artık ama tesettürde fiyatlar abartı oluyor genelde..

Site önerebilirim istersen..
O kadar çok baktım ki..:)
Net alışverişini abartmis biriyim..

Ver ver..
Fotoğraf at

Canim buyuk abla olabilirsin ama genc bi ablasin simdi 32 falan olsan tamam derim. Biraz daha sade tek renk elbuselere bak agir olacagim diye buyuksu elbiselere gitme derim.

Wuhhuuu harika. .
Canım kaça diktiriyorsun?
Ben dikimi güzel bildiğim yok ..
Güvenemiyorum..
En güzeli hazır. .
Ama ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…