Kızlar bi el atın :)

Hangisi güzel

• Ankete Katılan
    12
Ahh sorma benim de ablamin dugunu var ve kafamdaki kiyafeti bulamiyorum. Sanirim diktirecegim eger bulamazsam ama vakit yeter mi bilmem.
Ben bunlari begenmedim, neden mi? Cunku senin kilon biraz var, bu sebeple bunlar ustunde egreti durur.
Zayif gosterecek seyler giymelisin.
Mesela arkadan uzun pelerinli bir elbise, önü dar olabilir, seni zayif gosterir.
Bunlari sakin giyme canim.
Hayirlisi insallah bulursun ya. Sizin dugun ne zaman??

Canim ben bunlari begenmedim. Mavi siyah elbise guzel ama 25 yasindasin. Bence sana uygun olmaz biraz kadinsi duruyor. Bende 25 yasindayim ben olsam tercih etmezdim bunlari .

1 ekim 10 ekim arasında 5 gün
Kına . Düğün , dış çekimleri 2kez nikah :)
Canım fotoğraf atsana fikir ver ..
Sen ne giyeceksin

Canim ben bunlari begenmedim. Mavi siyah elbise guzel ama 25 yasindasin. Bence sana uygun olmaz biraz kadinsi duruyor. Bende 25 yasindayim ben olsam tercih etmezdim bunlari .
Yaşlımı
Evliyim. .
En büyük ablayım..
Ne giyeceğim ben

3 7 ve 8 i çok beğendim canım ama 8 in rengi farkli olmali gelinden rol çalmamak lazım tabi tabi vucudunu sen daha iyi bilirsin kuzum göbüş sorunun varsa en alttaki gibi belden direk etek inen modeller daha iyi olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…