Kızlar bi fikir veriiinnn

Ben daha hamile bile değilken Talia Meryem ya da Meryem Ela istiyordum ama iş ciddiye binince başka bir isim geldi aklıma onu koydum.

Arya, Rana ,Ecrin,Betul,Asel,Gülce, Lara, Bade, Afra
Benim begendigim isimler.

Merhaba kızlar
Sorunum şu benim kızım erken doğdu ve ismi biraz aceleye geldi allahın gücüne gitmesinde doğduğundan beri hep hastanedeyiz en son daha çarşamba günü ameliyat oldu
Asıl sorun şu kızımın ismine takıntı yaptım değiştirmeyi düşündüm eşim karşı çıktı şimdi yanına isim eklemek düşünüyorum kızımın adı meryem yanına uyacak kısa bi isim arıyorum sizce nasıl bi isim uyar
Tşkler

kizinizin kimligi cikti mi? yoksa nufusa islenmesi icin hastaneden taburcu olmayi mi bekliyorsunuz? eger kimlik ciktiysa ismi degistirmek icin mahkemeye ihtiyaciniz var. hic ugrasmayin derim.

Merhaba kızlar
Sorunum şu benim kızım erken doğdu ve ismi biraz aceleye geldi allahın gücüne gitmesinde doğduğundan beri hep hastanedeyiz en son daha çarşamba günü ameliyat oldu
Asıl sorun şu kızımın ismine takıntı yaptım değiştirmeyi düşündüm eşim karşı çıktı şimdi yanına isim eklemek düşünüyorum kızımın adı meryem yanına uyacak kısa bi isim arıyorum sizce nasıl bi isim uyar
Tşkler

Melin:)

Merhaba kızlar
Tşkler
Acil sifalar versin. Bence meryem okadar guzel bir isim ki baska isme hiccc gerek yok.

Ne den 2 celse sürdü aklımda net bi isim yok cnm
hakimin kararı. ilk celsede nedenini sorguladı doğduğundan beri kimlikteki ismi kullanmadığımızı başka bir isimle seslendiğimizi herkesin oğlumuzu bu isimle tanıdığını beyan ettik. bu durumun araştırılması için ikinci celseyi uygun buldu hakim bey. sonra evimize polis geldi oğlum için tuttuğum anı defterini doğum şekerlerini yaptırdığım magnetleri filan herşeyi delil olarak tutanak tuttu bir kaç komşumuza arkadaşımıza sordular sonra mahkemede bu tutanaklar delil kabul edildi ve isim değişti. sonra nüfusa belgelerin gitmesi için 1 ayı geçgin bir süre bekledik. anlayacağın 6-7 ayda anca sonuçlandı :(

SENA :KK200:
Hem anlam olarak hem de nailfiğiyle hoş bir isim ve söylenişi de pratik meryem sena :) soyismi de ekleyince edebiyatçı ismi gibi olur :)

Bu arada geçmiş olsun Allah acil şifalar versin meleğinize..

Meryem in yanina baska isim pek uymuyor değiştirin en iyisi. Elif olabilir

Back
X