- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
Hmmmm güzelmiş ama uzun oldu sanki demi :) fikir için tşklerEsila Meryem :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmmm güzelmiş ama uzun oldu sanki demi :) fikir için tşklerEsila Meryem :))
Hmmmm güzelmiş ama uzun oldu sanki demi :) fikir için tşkler
Merhaba kızlar
Sorunum şu benim kızım erken doğdu ve ismi biraz aceleye geldi allahın gücüne gitmesinde doğduğundan beri hep hastanedeyiz en son daha çarşamba günü ameliyat oldu
Asıl sorun şu kızımın ismine takıntı yaptım değiştirmeyi düşündüm eşim karşı çıktı şimdi yanına isim eklemek düşünüyorum kızımın adı meryem yanına uyacak kısa bi isim arıyorum sizce nasıl bi isim uyar
Tşkler
Esila Meryem :))
Merhaba kızlar
Sorunum şu benim kızım erken doğdu ve ismi biraz aceleye geldi allahın gücüne gitmesinde doğduğundan beri hep hastanedeyiz en son daha çarşamba günü ameliyat oldu
Asıl sorun şu kızımın ismine takıntı yaptım değiştirmeyi düşündüm eşim karşı çıktı şimdi yanına isim eklemek düşünüyorum kızımın adı meryem yanına uyacak kısa bi isim arıyorum sizce nasıl bi isim uyar
Tşkler
Acil sifalar versin. Bence meryem okadar guzel bir isim ki baska isme hiccc gerek yok.Merhaba kızlar
Tşkler
hakimin kararı. ilk celsede nedenini sorguladı doğduğundan beri kimlikteki ismi kullanmadığımızı başka bir isimle seslendiğimizi herkesin oğlumuzu bu isimle tanıdığını beyan ettik. bu durumun araştırılması için ikinci celseyi uygun buldu hakim bey. sonra evimize polis geldi oğlum için tuttuğum anı defterini doğum şekerlerini yaptırdığım magnetleri filan herşeyi delil olarak tutanak tuttu bir kaç komşumuza arkadaşımıza sordular sonra mahkemede bu tutanaklar delil kabul edildi ve isim değişti. sonra nüfusa belgelerin gitmesi için 1 ayı geçgin bir süre bekledik. anlayacağın 6-7 ayda anca sonuçlandıNe den 2 celse sürdü aklımda net bi isim yok cnm
Tşk cnm ama maalesef görümcemin ismi :)Meryem in yanina baska isim pek uymuyor değiştirin en iyisi. Elif olabilir