Kızlar 65 kiloyum hedefım 55-52 olmak.
Sabah uyanınca aç karnına türk kahvesi içeceğim idrar söküyor kilo vermeye yardımcıymıs. Kahvaltımdan asla ödün vermedim. Bir dilim kepek ekmeği az peynır ve domates salata. Öglen bir elma araa öğün bir elma aksam da bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum. Cünkü yoğun bir hayatım var yemek yapmaya vakıt bulamıyorum. Ve 1 saat hafif tempoda kosu. Sizce bir ayda kaç kilo verebilirim bu diyetle. Ve güzel bir diyet olmus mu yardım lütfen :)
Sabah uyanınca aç karnına türk kahvesi içeceğim idrar söküyor kilo vermeye yardımcıymıs. Kahvaltımdan asla ödün vermedim. Bir dilim kepek ekmeği az peynır ve domates salata. Öglen bir elma araa öğün bir elma aksam da bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum. Cünkü yoğun bir hayatım var yemek yapmaya vakıt bulamıyorum. Ve 1 saat hafif tempoda kosu. Sizce bir ayda kaç kilo verebilirim bu diyetle. Ve güzel bir diyet olmus mu yardım lütfen :)
Kızlar basaramadım bunu yapmayı. sürekli fikir değiştiren istikrarlı biri değilimm malesefsuan sabahları etimeek üstüne az labne yıyorum okula giderken ayak üstü öğlen arası bir kase yoğurdun icine bir dilim ekmek veya etimek ufalıyorum. aksamda bir kase yogurt yiyorum. gunde 1 saat kousyorum kı cok hareketli bir hayatım var zaten :) sımdılık boyle denıcem cunku cok bas dönmesı yapıyor e okulda ceklmıyo halıylee
başaramaman normal çünkü o şekilde 2 gün sonra düşer kalırdın bi yerde.
yapman gereken aslında çok net.ben bunları yapıyorum ve yararını gördüm görmeyede devam ediyorum.25 günde 10 kilo verdim.hemde aç kalmadan.
-bol su içtim(3 litre kadar)
-kahvaltımı iyi yaptım(ki diğer öğünlerde çok acıkmadım)özellikle haşlanmış yumurta tok tutar
-beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek yedim(öğle ve akşam yemesen daha iyi ekmeği)
-en az 30 dk spor
-öğünlerinde sebze yemeği,salata,yoğurt tercih ettim
-haftada 1 kaç gün tavuk eti,köfte yedim(yağsız pişirerek)
-akşamlarıda 18.30-19.00 gibi yemek yemeyi bitirdim
-unlu,şekerli,paketli gıdaları ağzıma koymadım(çikolata yemeden duramayan biriydim)
-şekersiz sütlü türk kahvesi içtim bazı akşamlar yemek yerine(süper tok tutuyo)
-günde 1 şişe maden suyu içtim içine limon sıkarak
bende aç kalınarak kilo verdim bi zamanlar,ama fazlasıyla geri aldım sonra.yazık ediyoruz kendimize.vucudumuza eziyet resmen.
bunlar kendi deneyip sonuç aldığım şeyler ki çoğuda genel geçer kurallar zaten.
nacizane önerilerim tabi.denemek sana kalmış.
başarılar,sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?