• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi fikrim var. Önerileriniz ! :)

Busee90

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
42
0
16
Tekirdağ
Kızlar 65 kiloyum hedefım 55-52 olmak.
Sabah uyanınca aç karnına türk kahvesi içeceğim idrar söküyor kilo vermeye yardımcıymıs. Kahvaltımdan asla ödün vermedim. Bir dilim kepek ekmeği az peynır ve domates salata. Öglen bir elma araa öğün bir elma aksam da bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum. Cünkü yoğun bir hayatım var yemek yapmaya vakıt bulamıyorum. Ve 1 saat hafif tempoda kosu. Sizce bir ayda kaç kilo verebilirim bu diyetle. Ve güzel bir diyet olmus mu yardım lütfen :)

Çok güzel zayıflatır bu liste canım. Ben diyetim de söyle

Sabah: 1 fincan kahve
Öğlen: 2 adet salatalık 1 dal maydanoz
Akşam: 1 kase light yoğurt 1 yeşil elma

Sabah uyanınca aç karnına türk kahvesi içeceğim idrar söküyor kilo vermeye yardımcıymıs. Kahvaltımdan asla ödün vermedim. Bir dilim kepek ekmeği az peynır ve domates salata. Öglen bir elma araa öğün bir elma aksam da bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum. Cünkü yoğun bir hayatım var yemek yapmaya vakıt bulamıyorum. Ve 1 saat hafif tempoda kosu. Sizce bir ayda kaç kilo verebilirim bu diyetle. Ve güzel bir diyet olmus mu yardım lütfen :)

Evet kilo verilir ama bu diyet ölüm orucu gibi:(:( Çok az bu beslenmeyle hasta olabilirsin Allah korusun.. Hızlı kilo vermek yerine yavaş yavaş sağlıklı beslenerek kilo verebilirsin değil mi?? Bence çok sağlıksız bu diyet..

benim yaptığım diyete zor diyodum ama sizinkini görünce kraliyet sofrası gibi geldi kendi yaptığım:1:başarılar ama sağlıksız olduğu kesin.tercih sizin tabi

2 3 kilo vermek için olabilir belki kısa sürelik ama bu şekilde sonrasında fazlasıyla geri alırsınız. 3 ana 3 ara öğün yapın ve spor yavaşta olsa verirsiniz ve geri almazsın kolay kolay. Zaten bu diyeti yaptığınızda bir süre sonra kilo veriminiz durur.

Tatlım eğer hergün 1 saat hafif tempoda koşu yapıcaksan bu yediklerin çok az. Böyle kilo veremezsin aksine alırsın çünkü vücut çok fazla kalori yaktığında aldığı her kaloriyi depolar,yakmaz çünkü vücudun aldığı kaloriler sayesinde ayakta kalıyor.Eğer koşucam ve hayatım çok aktif diyorsan yediklerine biraz çeki düzen verip yine çok hızlı kilo verebilirsin. Kahvaltın gayet iyi görünüyor. Yanında bir bardak yeşil çay öneririm. Öğle yemeğin hiç olmamış malesef. Kahvaltıdan sonraki ara öğün için yeşil elma harika. Öğle yemeğinde de yine kepekli ekmekten sandvic içine haşlamış tavuk ve yeşillikle,yanında da bir bardak ayran önerebilirim. sonraki ara öğünde yine şeftali gibi bir meyve tüketebilirsin. Ve akşam yemeğini de 8den sonra yememek kaydıyla bir tabak az yağlı sebze yemeği yanındA da bol salata. Bu menü emin ol seni hem zayıflatır hem spor için de harika olur :)

Kızlar basaramadım bunu yapmayı. sürekli fikir değiştiren istikrarlı biri değilimm malesef :ssz: suan sabahları etimeek üstüne az labne yıyorum okula giderken ayak üstü öğlen arası bir kase yoğurdun icine bir dilim ekmek veya etimek ufalıyorum. aksamda bir kase yogurt yiyorum. gunde 1 saat kousyorum kı cok hareketli bir hayatım var zaten :) sımdılık boyle denıcem cunku cok bas dönmesı yapıyor e okulda ceklmıyo halıylee

Yemek yemezsen metabolizman çalışmaz.Çünkü onca hareket ve tempodan sonra vücut enerji almalı ki çalışsın.Çalışırkende fazlasıyla eski yağlarıda yaksın aksi halde depolama yapar koruma mekanizmasını çalıştırır.Örneğin sabah erkenden detox çorbası yap,ki ararsan bir çok tarif bulursun akşama kadar yalnızca onu iç bu herkes için geçerli.En az 3 öğün iç büyük kase ile ekmeksiz.Tariflere güvenmiyorsan 1 patates olmak şartıyla bol kabak domates ıspanak ve aklına gelen bir kaç sebze daha kök soğan gibi vb. yağsız pişir ve rondodan geçir yada süzgeçle ez tamamdır.arada bir küçük kase yoğurt işte hem sağlıklı hemde doyurucu bir diyet.kolay gelsin.

Kızlar basaramadım bunu yapmayı. sürekli fikir değiştiren istikrarlı biri değilimm malesef :ssz: suan sabahları etimeek üstüne az labne yıyorum okula giderken ayak üstü öğlen arası bir kase yoğurdun icine bir dilim ekmek veya etimek ufalıyorum. aksamda bir kase yogurt yiyorum. gunde 1 saat kousyorum kı cok hareketli bir hayatım var zaten :) sımdılık boyle denıcem cunku cok bas dönmesı yapıyor e okulda ceklmıyo halıylee

başaramaman normal çünkü o şekilde 2 gün sonra düşer kalırdın bi yerde.
yapman gereken aslında çok net.ben bunları yapıyorum ve yararını gördüm görmeyede devam ediyorum.25 günde 10 kilo verdim.hemde aç kalmadan.

-bol su içtim(3 litre kadar)
-kahvaltımı iyi yaptım(ki diğer öğünlerde çok acıkmadım)özellikle haşlanmış yumurta tok tutar
-beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek yedim(öğle ve akşam yemesen daha iyi ekmeği)
-en az 30 dk spor
-öğünlerinde sebze yemeği,salata,yoğurt tercih ettim
-haftada 1 kaç gün tavuk eti,köfte yedim(yağsız pişirerek)
-akşamlarıda 18.30-19.00 gibi yemek yemeyi bitirdim
-unlu,şekerli,paketli gıdaları ağzıma koymadım(çikolata yemeden duramayan biriydim)
-şekersiz sütlü türk kahvesi içtim bazı akşamlar yemek yerine(süper tok tutuyo)
-günde 1 şişe maden suyu içtim içine limon sıkarak

bende aç kalınarak kilo verdim bi zamanlar,ama fazlasıyla geri aldım sonra.yazık ediyoruz kendimize.vucudumuza eziyet resmen.

bunlar kendi deneyip sonuç aldığım şeyler ki çoğuda genel geçer kurallar zaten.

nacizane önerilerim tabi.:17::17:denemek sana kalmış.
başarılar,sevgiler:16:

başaramaman normal çünkü o şekilde 2 gün sonra düşer kalırdın bi yerde.
yapman gereken aslında çok net.ben bunları yapıyorum ve yararını gördüm görmeyede devam ediyorum.25 günde 10 kilo verdim.hemde aç kalmadan.

-bol su içtim(3 litre kadar)
-kahvaltımı iyi yaptım(ki diğer öğünlerde çok acıkmadım)özellikle haşlanmış yumurta tok tutar
-beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek yedim(öğle ve akşam yemesen daha iyi ekmeği)
-en az 30 dk spor
-öğünlerinde sebze yemeği,salata,yoğurt tercih ettim
-haftada 1 kaç gün tavuk eti,köfte yedim(yağsız pişirerek)
-akşamlarıda 18.30-19.00 gibi yemek yemeyi bitirdim
-unlu,şekerli,paketli gıdaları ağzıma koymadım(çikolata yemeden duramayan biriydim)
-şekersiz sütlü türk kahvesi içtim bazı akşamlar yemek yerine(süper tok tutuyo)
-günde 1 şişe maden suyu içtim içine limon sıkarak

bende aç kalınarak kilo verdim bi zamanlar,ama fazlasıyla geri aldım sonra.yazık ediyoruz kendimize.vucudumuza eziyet resmen.

bunlar kendi deneyip sonuç aldığım şeyler ki çoğuda genel geçer kurallar zaten.

nacizane önerilerim tabi.:17::17:denemek sana kalmış.
başarılar,sevgiler:16:

bende kesinlikle katılıyorum. senin listen oldukça güzel tabi uygulayabilmek çok önemli :)

vallha listen çabuk kılo verdırebılır ama zayıfladıktan sonra normal yemek yemege dondugunde bı anda alırsın verdıgın kıloları belkıde dha fzlasını oyuzden cok sıkma yavas ama saglıklı ver bence herseyden ye sık ye ve az ye lıght urunler kullan ara ogunlerını aksatma suyunu bol ıç beyaz ekmegı kes cayı sekersız ıc ara buldukca yuruguse cık haftada 3 gun bıle yeterlı bıde pınarın kalorımetrem dıe bır uygulaması var onu kullan yedıklerınde ne kadar kalorı var gunde kaç kalorı alman gerektıgını gsterıyor daha rahatca zayıflayabılırsın :)

Back
X