- Konu Sahibi dukanyapanvegan
kızlar ben tesettürlüyüm şimdiye kadar çıkmadım(kendimi övmek gibi olmasın boylu poslu güzel kızım) ama ilk defa hoşlantı oldu ünide birisinden çok hoşlanıyorum bir tesettürlü kıza yakışmaz ama napalım biz aynı laboratuvar sırasındayız yan yana deney yaparız eldiven takılması gerek malum benimki deney yapmayı seven biri değil eldiven getirmemiş idrar tahlili yapıyoruz çabuk eldiven tak dedim millet soruyo
-ne oldu oğlum deney falan yapmazdın niye eldiven istiyosun.Benimki
-***(benim ismimi söyledi) istedi de ondan hadi eldiven verin
bi de her dediğim lafa gülüyo sürekli birlikte iş yapıyoruz laboratuvarda en ufak malzeme almaya gitsem peşimden geliyo beraber alıyoruz konuşurken sürekli sırıtıp göz göze 3-4 saniye bakıştıktan sonra(ikimizin de gözleri gülüyodu) utangaçlıktan kafamı çevirdiğimde hala bana bakıyodu ve hala sessiz sessiz karşılıklı dururken hala bana bakıyodu arkadaşları benimkine
-hayırdır sen buralarda olur muydun diyolardı.
bi de sürekli ismimle konuşuyo "off ***(benim ismim)" gibi konuşuyo
kızlar cevap verin içim içime sığmıyo benden hoşlanıyo mu yoksa benim hoşlandığımı anladığından mı bana gülüyo off:26:
-ne oldu oğlum deney falan yapmazdın niye eldiven istiyosun.Benimki
-***(benim ismimi söyledi) istedi de ondan hadi eldiven verin
bi de her dediğim lafa gülüyo sürekli birlikte iş yapıyoruz laboratuvarda en ufak malzeme almaya gitsem peşimden geliyo beraber alıyoruz konuşurken sürekli sırıtıp göz göze 3-4 saniye bakıştıktan sonra(ikimizin de gözleri gülüyodu) utangaçlıktan kafamı çevirdiğimde hala bana bakıyodu ve hala sessiz sessiz karşılıklı dururken hala bana bakıyodu arkadaşları benimkine
-hayırdır sen buralarda olur muydun diyolardı.
bi de sürekli ismimle konuşuyo "off ***(benim ismim)" gibi konuşuyo
kızlar cevap verin içim içime sığmıyo benden hoşlanıyo mu yoksa benim hoşlandığımı anladığından mı bana gülüyo off:26:
Son düzenleme: