Bebek Beslenmesi Kizlar bi günlük bebek beslenmesini nasil yapionuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
Kizlar bi gun icinde bebeklernizr saatli olarak neler veriosunuz benim bebegim 6 aylik kasik mamasi yediriyorum ama her ogunde de mama vermem tuhafima geldi sanki sizler nasil yapıyorsunuz paylasir misiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın
benim 9,5 aylık bebeğim varbeslenmesi şu şekilde sabah 7:30 gibi devam sütü 90-120 cc 10 :30-11:00 gibi kahvaltı (yumurta peynir ceviz bebe bisk.kayısı vs.) 14:00-14:30 gibi çorba + yoğurt akşam üstü meyve püresi yada yoğurdun devamı bazen araya sütlaç sokuyorum akşam menüsüde kaşık maması 20:30 gibi gecede 90-150 cc arası devam sütü kaç içerse senin bebek 6 aylık olduğundan anne sütü yada devam sütü ağırlıklı beslemen lazım

bebeğim sadece iki ay emdi ve bıraktı 5.5. ylık olanana kadar aptamil 1 kullandık şimdi aptamil 2 ama şöle bi sorun var sürekli devam sütü içmiyor bende g
ndüz meyve püresi çorba kaşık maması veriyorum çoğunlukla kaşık maması oluor gece de uyku arasında devam sütünü verorum dogru mu

benim kızda 2 ay emdi sonrası hep sağarak biberonla içirdim 6 ay sonuna kadar anne sütü ile bitirebildik ek gıdaya geçtik süt gitti .. seninki biberonmı almak istemiyor acaba? kaşık maması yerine çorbalara başlayabilirsin hem daha lezzetli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…