Teşekkürler söyliycem zaten ama hani derler ya hemen söylemene gerek yok, bi kurallar filan bi kk dan usul öğreneyim dedim. Bir de hani neden söylemedin o kadar konuştuk derse filan. Bilemedim. Yüz yüze söylenir söylenecekse böyle derim herhaldeHatırlıyorum sizi hakkınızda hayırlısı olsun. Geleceğimiz yok diyorsunuz ama belli olmaz o işler. Bosandiginizi söyleyin normal bir durum bu saklayacak bişey değil ki.
Heh işte bu tarz fikirleri merak ettiğim için açtım konuyu. Neden soylememeliyim? Hani geçmiş ilişkilerden filan açılır ya konu. Açılmıştı söylememiştim mesela garip hissetmiştim. Bir de bana karşı baya yoğun duyguları oldu bu süre içerisinde. Saklamamam gerekir diye düşünüyorum. Fikirlerinizi merak ediyorumBence boşandığını söylemen için hic bir sebep yok.
Teşekkürler söyliycem zaten ama hani derler ya hemen söylemene gerek yok, bi kurallar filan bi kk dan usul öğreneyim dedim. Bir de hani neden söylemedin o kadar konuştuk derse filan. Bilemedim. Yüz yüze söylenir söylenecekse böyle derim herhalde
Heh işte bu tarz fikirleri merak ettiğim için açtım konuyu. Neden soylememeliyim? Hani geçmiş ilişkilerden filan açılır ya konu. Açılmıştı söylememiştim mesela garip hissetmiştim. Bir de bana karşı baya yoğun duyguları oldu bu süre içerisinde. Saklamamam gerekir diye düşünüyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum
Anlatmak istediğim bu aslında . O benimle sevgili olmak istiyor. Bana karsi duygularinin olustugunu soyluyor.Ben olumsuz bakıyorum. Ama aramızda özel bir ilişki var. Ben frenliyorum yani.Yani bu mesele surada dogdum meslegim su filan gibi seni tanimlayan birsey degil ki her karşılaştığın kisiye durup dururken soyleyesin. Atiyorum konu evlilikten açılır o zaman soylenir belki ama durup dururken sana soylemem gereken birsey var ben evlenip boşandım demek cok abes ve itici degil mi? Hani sevgili olacak olsaniz soylenir de suan ne sifatla soyleyeceksiniz...
Özel bir arkadaşlık olduğunu belirttim. Çünkü ben de ondan hoşlanma seviyesindeyim. Sadece mantıklı gelmiyor, bunu ona da söyledim , ama hani çok tatlı insanlar olur ya seni kararından döndürür, ben olumsuzu olumluya donusturecegim der. Aynen öyle biri ve öyle söylüyor. Yoksa siz haklısınız.Onunla görüşmek onun duygularını beslemek olmuyor mu?
Oluru yok diyorsunuz ya o acıdan sordum.
Bu da bana acımasızca geldi biraz.
Anlattıklarınıza göre su anda boşanmış olmanız onu ilgilendirmez.
Sizin özel hayatınız tek taraflı arkadasliginizin sohbet konusu olmamalı bence.
Anlatmak istediğim bu aslında . O benimle sevgili olmak istiyor. Bana karsi duygularinin olustugunu soyluyor.Ben olumsuz bakıyorum. Ama aramızda özel bir ilişki var. Ben frenliyorum yani.
Müslüman ek bilgi:)İşin boyutu sevgili olmaya gidecek gibiyse söylemek uygun olabilir evet. Zaten Türk degilmis anormal karşılayacağını düşünmüyorum o yüzden
Müslüman ek bilgi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?