Kızlar bi koşun hele:))

belmiyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.335
1.663
133
Uzun bi süreden sonra tekrar merhaba.
Yazsam mı yazmasam mi kararsız kaldım ama paylaşmak istiyorum sizinle. :)

İnternetten biriyle tanıstim. Yabancı ama Türkiye'de okuyor. Uzatmış, eğitim durumu sıkıntılı. Benden küçük 3 yaş .
Neyse biz bu sitenin dışında da görüşmeye başladık. Her gun konusuyoruz ve kamerayla görüşmeye başladık 1 aya yakındır. İlk zamanlardan itibaren benden hoşlandığını söylemeye başladı. Ben kapatmaya çalıştım başka konulara geçtim filan. Arkadaşız ayağı yaptım. Ama ben de çok tatlı buluyorum onu :) böyle yarım yamalak konuşmaları , güzel kalbi derken baya hayatımda yer edindi .

Önümüzdeki günlerde gorusecegiz.
Benim için mantıklı bir yanı yok olası bu ilişkinin . Yani hala okuyor olması , okulunun bitiremiycek olması uzun bir süre daha, yaşça küçük olması , e bide yabancı. Yani benim açımdan Oluru yok gibi. Uymuyor . Şimdi söyleyeceklerimi gelecek düşündüğüm için sormuyorum yani.
Ama bir gelecek olur mu onun için de çok büyük konuşmamam gerekiyor biliyorum.

Ben geçen yıl boşanmistim. Bundan ona bahsetmedim daha önce. Sizce ilk buluşmamızda bahsetmeli miyim? Ve nasıl bahsedebilirim? Ilk kez boyle bi bulusma yasiycam ve bu durumu acikladigim ilk erkek olacak. Bu konuda tecrübesi olan veya hayat tecrübesiyle bana yardımcı olabilecek arkadaslardan yorum bekliyorum. Tesekkurler:)

Son düzenleme:
Hatırlıyorum sizi hakkınızda hayırlısı olsun. Geleceğimiz yok diyorsunuz ama belli olmaz o işler. Bosandiginizi söyleyin normal bir durum bu saklayacak bişey değil ki.

Hatırlıyorum sizi hakkınızda hayırlısı olsun. Geleceğimiz yok diyorsunuz ama belli olmaz o işler. Bosandiginizi söyleyin normal bir durum bu saklayacak bişey değil ki.
Teşekkürler söyliycem zaten ama hani derler ya hemen söylemene gerek yok, bi kurallar filan bi kk dan usul öğreneyim dedim. Bir de hani neden söylemedin o kadar konuştuk derse filan. Bilemedim. Yüz yüze söylenir söylenecekse böyle derim herhalde

Bence boşandığını söylemen için hic bir sebep yok.
Heh işte bu tarz fikirleri merak ettiğim için açtım konuyu. Neden soylememeliyim? Hani geçmiş ilişkilerden filan açılır ya konu. Açılmıştı söylememiştim mesela garip hissetmiştim. Bir de bana karşı baya yoğun duyguları oldu bu süre içerisinde. Saklamamam gerekir diye düşünüyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum

Aynen yuzyuze söylemek istedim dersin. Ama ayıp birşey gibi sanki sucmuş gibi gizlemene gerek yok. Çok üstünde bile durma boşandım anlaşamadık de geç .

Hatırlıyorum seni, iyi olmana sevindim.
Geçmişteki ilişkilerinizden konu açarsa söylersin yoksa senin direkt söylemen anlamsız.

Yani bu mesele surada dogdum meslegim su filan gibi seni tanimlayan birsey degil ki her karşılaştığın kisiye durup dururken soyleyesin. Atiyorum konu evlilikten açılır o zaman soylenir belki ama durup dururken sana soylemem gereken birsey var ben evlenip boşandım demek cok abes ve itici degil mi? Hani sevgili olacak olsaniz soylenir de suan ne sifatla soyleyeceksiniz...

Onunla görüşmek onun duygularını beslemek olmuyor mu?
Oluru yok diyorsunuz ya o acıdan sordum.
Bu da bana acımasızca geldi biraz.
Anlattıklarınıza göre su anda boşanmış olmanız onu ilgilendirmez.
Sizin özel hayatınız tek taraflı arkadasliginizin sohbet konusu olmamalı bence.

eski ilişkilerden laf açılırsa söyleyebilirsin. yoksa gizlemenin de özellikle söylemenin de bi anlamı yok.

Anlatmak istediğim bu aslında . O benimle sevgili olmak istiyor. Bana karsi duygularinin olustugunu soyluyor.Ben olumsuz bakıyorum. Ama aramızda özel bir ilişki var. Ben frenliyorum yani.

Özel bir arkadaşlık olduğunu belirttim. Çünkü ben de ondan hoşlanma seviyesindeyim. Sadece mantıklı gelmiyor, bunu ona da söyledim , ama hani çok tatlı insanlar olur ya seni kararından döndürür, ben olumsuzu olumluya donusturecegim der. Aynen öyle biri ve öyle söylüyor. Yoksa siz haklısınız.

Anlatmak istediğim bu aslında . O benimle sevgili olmak istiyor. Bana karsi duygularinin olustugunu soyluyor.Ben olumsuz bakıyorum. Ama aramızda özel bir ilişki var. Ben frenliyorum yani.

İşin boyutu sevgili olmaya gidecek gibiyse söylemek uygun olabilir evet. Zaten Türk degilmis anormal karşılayacağını düşünmüyorum o yüzden

Bence sanki bir kusurmuş gibi özellikle boşandığını söylemene gerek yok. Ama bilsin istiyorsan bir konuda laf arasında söylersin ama özellikle değil

Müslüman ek bilgi:)

Ya sonuçta sen helalinden evlenmişsin anlaşamamış ayrılmışsın kimsenin bunu bilmesine gerek bile yok bana kalırsa ama işte herkes böyle düşünmeyebiliyor maalesef.

Ek olarak internet ortamı yanıltıcı olabilir dikkatli ol canım çok kaptırma kendini. Hayırlısı olsun

İlişkilerinizle ilgili konular geçmeden söylemeyin bence. Geçmişiniz sonuçta. Konusu geçmeden eski sevgilimizi nasıl anlatmazsak bu da öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…