Uzun bi süreden sonra tekrar merhaba.
Yazsam mı yazmasam mi kararsız kaldım ama paylaşmak istiyorum sizinle. :)
İnternetten biriyle tanıstim. Yabancı ama Türkiye'de okuyor. Uzatmış, eğitim durumu sıkıntılı. Benden küçük 3 yaş .
Neyse biz bu sitenin dışında da görüşmeye başladık. Her gun konusuyoruz ve kamerayla görüşmeye başladık 1 aya yakındır. İlk zamanlardan itibaren benden hoşlandığını söylemeye başladı. Ben kapatmaya çalıştım başka konulara geçtim filan. Arkadaşız ayağı yaptım. Ama ben de çok tatlı buluyorum onu :) böyle yarım yamalak konuşmaları , güzel kalbi derken baya hayatımda yer edindi .
Önümüzdeki günlerde gorusecegiz.
Benim için mantıklı bir yanı yok olası bu ilişkinin . Yani hala okuyor olması , okulunun bitiremiycek olması uzun bir süre daha, yaşça küçük olması , e bide yabancı. Yani benim açımdan Oluru yok gibi. Uymuyor . Şimdi söyleyeceklerimi gelecek düşündüğüm için sormuyorum yani.
Ama bir gelecek olur mu onun için de çok büyük konuşmamam gerekiyor biliyorum.
Ben geçen yıl boşanmistim. Bundan ona bahsetmedim daha önce. Sizce ilk buluşmamızda bahsetmeli miyim? Ve nasıl bahsedebilirim? Ilk kez boyle bi bulusma yasiycam ve bu durumu acikladigim ilk erkek olacak. Bu konuda tecrübesi olan veya hayat tecrübesiyle bana yardımcı olabilecek arkadaslardan yorum bekliyorum. Tesekkurler:)