kızlar bi sorun yoktur dimi?

Baharee

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
131
42
13
34
kızlar dnde konu açmıştım testlerimi göndermiştim size silik çıkmıştı dün kan verdim beta hc 94 çıktı doktor 10 gün sonra tekrardan testi yapalım dddi ve kontrole cagırdı suan gebelık var cok ufak 2-3 haftalık dedi rahımde gorunmez dedı

daha once gebelıgı bu degerlerde cıkıp yukselen varmı cok korkuyorum kızlar ılk gebelıgım ?

kızlar dnde konu açmıştım testlerimi göndermiştim size silik çıkmıştı dün kan verdim beta hc 94 çıktı doktor 10 gün sonra tekrardan testi yapalım dddi ve kontrole cagırdı suan gebelık var cok ufak 2-3 haftalık dedi rahımde gorunmez dedı

daha once gebelıgı bu degerlerde cıkıp yukselen varmı cok korkuyorum kızlar ılk gebelıgım ?
Gayet normal canım, sen doktoruna güven dediği gibi henüz çok küçük, gün geçtikçe değer artacaktır... İnşAllah sağlıcakla kavuşursun yavruna..

Benim ilk test sonucum 68di.2 gun sonra tekrarladik 160 oldu.doktor artis iyi saglikki gebelik gibi foeunuyo dedi.6.haftadayiz suan.

10 gun sonra gel demesi nor.al olduğunu gosterir ama bu deger 2 gunde 2 katina cikmasi gerek. Hastanedemi 10 gun aonra gel dedi? Sen 2 gun sonra saglik ocagina kan ver gebelik testi yaptirmak istiyorum diye degerini ogren. Ben 10 gun bekleyemezdim ya uykularim kacardi :)
Hayırlı olsun. ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin

10 gun sonra gel demesi nor.al olduğunu gosterir ama bu deger 2 gunde 2 katina cikmasi gerek. Hastanedemi 10 gun aonra gel dedi? Sen 2 gun sonra saglik ocagina kan ver gebelik testi yaptirmak istiyorum diye degerini ogren. Ben 10 gun bekleyemezdim ya uykularim kacardi :)
Hayırlı olsun. ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin

evet 10 gün sonra sanırım bebegıde goruruz ultrasonda dıye 10 gün sonra cagırdı ben cumartesi bı test daha yaptırmayı dusunuyorum

ne kasıklarımda sızı gibi bir ağrı var cok rahatsız etmıyor ama ben burdayım dyo bu normalmi

Şuan yapacağın Kendine dikkat etmek Zaten en geç 6 haftalık ken görünüyor içini ferah tut tadını çıkar :)

Back
X