Öyle vallaha darısı bize inşallah bir formülü de yokki bacimKizlar cogu teste bakiyorum millet catir catir hamile kaliyo yabilgi paylasimi yapalim bu postun altina
Kizz formulunden degikde ne yiyolar ne iciyolar butun kontrollerimde sukur temiz ben anlamadim yaÖyle vallaha darısı bize inşallah bir formülü de yokki bacim
Valla bacım 3 yıldır uğraşıyorum benden sonra evlenen bile büyüttü bebesini bizde tık yok bende anlamadımKizlar cogu teste bakiyorum millet catir catir hamile kaliyo yabilgi paylasimi yapalim bu postun altina
Kiz benimde 3 sene olcak yaValla bacım 3 yıldır uğraşıyorum benden sonra evlenen bile büyüttü bebesini bizde tık yok bende anlamadım
Bende evleneli 9 ay oldu ilk ayımda korunduğum halde hamile kaldım. Ama bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. 5 aydır isteyerek deniyoruz olmuyor.Kiz benimde 3 sene olcak ya
Şükür 5 vakit namazımı kılıyorum ama hacet namazı nasıl ne zaman kılınıyor anlatır mısın bilgilerini.Hacet namazini kilin kizlar belki faydasi dokurnur sizlere
Hacet namazi kizlar bir dilegi olan kisi o namazi kiliyo ve sonunda her ne dilegi varsa kurban oldugum rabbimden istiyoŞükür 5 vakit namazımı kılıyorum ama hacet namazı nasıl ne zaman kılınıyor anlatır mısın bilgilerini.
Olur olurrHacet namazi kizlar bir dilegi olan kisi o namazi kiliyo ve sonunda her ne dilegi varsa kurban oldugum rabbimden istiyoben atayim suraya fotosunu bi bakin siz
Bacım hiç bekleme iyi bir doktor bul tedaviye başla yohsam bizim işler yaşKiz benimde 3 sene olcak ya
Hacet namazını bilmiyorum ama ben adak adadım bacım o da olur muHacet namazi kizlar bir dilegi olan kisi o namazi kiliyo ve sonunda her ne dilegi varsa kurban oldugum rabbimden istiyoben atayim suraya fotosunu bi bakin siz
Bir yerde rahimle konuşmanın da hamile kalmayı kolaylaştırdığını okumuştum ama öyle bi kere değil yani düzenli şekilde telkin gibi.
Rabbimden istemek her zaman ön planda. Ben ikisini de hep yaptımHacet namazı konusu ve rabbimden istiyorsunu okuduktan sonra rahimle konuşuyorsun deyince birden beynim yandı
Rabbimden baska kimse bilmez her ne niyetle adadiysan dilerim en tez zamanda dilegin kabul olurHacet namazını bilmiyorum ama ben adak adadım bacım o da olur mu
Sağolasın bacım inan dilimden dua eksik olmuyor ama hacet namazını da mutlaka kılıcamRabbimden baska kimse bilmez her ne niyetle adadiysan dilerim en tez zamanda dilegin kabul olurve birde hacet namazina sans vermeni derim eksilen birseyin olmaz aksine sevabina sevap eklersin ve soyle birsey var biz insan oglu herzaman keske suyumda olsa keske buyumda olsa diyerek omur geciriyoruz aklimiza hic gelmiyoki onu bize nasip eden acaba nasip edecekmi acipta elimizi temiz agizdan istesek bizi hic bir zaman geri cevirmedi iste bunun için dualarimiz herzaman kabul olur o hic bir zaman geri cevirmedi kimseyi ama ,hacet namazinida bizelere kilin ve benden isteyin kulum diyo
Sen sadece saf temiz kalbinle iste gonulden iste dedigim gibi onun haznesi cok büyük elbet sanada vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?