Kizlar bi toplasin hele 😂

Şükür 5 vakit namazımı kılıyorum ama hacet namazı nasıl ne zaman kılınıyor anlatır mısın bilgilerini.
Hacet namazi kizlar bir dilegi olan kisi o namazi kiliyo ve sonunda her ne dilegi varsa kurban oldugum rabbimden istiyo 🤗 ben atayim suraya fotosunu bi bakin siz

Buyurun kizlar umarim rabbim tum dileklerinizi kabul eder 🤗

Eklentiler

• IMG-20230825-WA0001.webp
    IMG-20230825-WA0001.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 30
Bir yerde rahimle konuşmanın da hamile kalmayı kolaylaştırdığını okumuştum ama öyle bi kere değil yani düzenli şekilde telkin gibi.

Hacet namazını bilmiyorum ama ben adak adadım bacım o da olur mu
Rabbimden baska kimse bilmez her ne niyetle adadiysan dilerim en tez zamanda dilegin kabul olur 🤗 ve birde hacet namazina sans vermeni derim eksilen birseyin olmaz aksine sevabina sevap eklersin 🤗 ve soyle birsey var biz insan oglu herzaman keske suyumda olsa keske buyumda olsa diyerek omur geciriyoruz aklimiza hic gelmiyoki onu bize nasip eden acaba nasip edecekmi acipta elimizi temiz agizdan istesek bizi hic bir zaman geri cevirmedi iste bunun için dualarimiz herzaman kabul olur o hic bir zaman geri cevirmedi kimseyi ama ,hacet namazinida bizelere kilin ve benden isteyin kulum diyo 🤗
Sen sadece saf temiz kalbinle iste gonulden iste dedigim gibi onun haznesi cok büyük elbet sanada vardir 🤗

Rabbimden baska kimse bilmez her ne niyetle adadiysan dilerim en tez zamanda dilegin kabul olur 🤗 ve birde hacet namazina sans vermeni derim eksilen birseyin olmaz aksine sevabina sevap eklersin 🤗 ve soyle birsey var biz insan oglu herzaman keske suyumda olsa keske buyumda olsa diyerek omur geciriyoruz aklimiza hic gelmiyoki onu bize nasip eden acaba nasip edecekmi acipta elimizi temiz agizdan istesek bizi hic bir zaman geri cevirmedi iste bunun için dualarimiz herzaman kabul olur o hic bir zaman geri cevirmedi kimseyi ama ,hacet namazinida bizelere kilin ve benden isteyin kulum diyo 🤗
Sen sadece saf temiz kalbinle iste gonulden iste dedigim gibi onun haznesi cok büyük elbet sanada vardir 🤗
Sağolasın bacım inan dilimden dua eksik olmuyor ama hacet namazını da mutlaka kılıcam🥰

Back
X