- 8 Mart 2016
- 405
- 108
- 103
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bende hemen bozmak istemiyorum regl dönemine yakın oluyordu ama geçen ay 17 sinde olmuştumTanidikmi o kahverengi leke?
Daha oncede olurmuydu regl donemine yakin?
Ben olsam emin olmadan bozmazdim orucumu.
Sebepsiz yere 1 orucu bozmak 60 gun demek.
O zmn bugun 28 gun gecmis arasi.işte bende hemen bozmak istemiyorum regl dönemine yakın oluyordu ama geçen ay 17 sinde olmuştum
cnm bugün tam 16. günCanim bir onceki adet donemi bitiminden bu yana 15gun gecti mi? Gecmediyse ozur olabilir yani baska bir sebeple leke gelmis olabilir...
evet arkadaşım hoca ama ulaşamadım bi türlüO zmn bugun 28 gun gecmis arasi.
1 aya yakin.
Regl olma ihtimalin yuksek. Ama ben yinede bozmazdim emin olana kadar. Yada tandgim bi hocaya sorardim.
cnm bugün tam 16. gün
yok öyle damla kadar görmedim çok az sayılabilirTamam o zaman belki oruc, hava degisimi, stres vs sebebiyle bu ay erken regl oluyor olabilirsin. Ben senin yerinde olsam miktarina gore karar verirdim yani birkac damla birsey geliyorsa ozur oldugunu dusunurdum ama cok geliyorsa adet oldugumu sayardim.
Tutma ve doktora gitmerhaba arkadaşlar ya dün gece sahurda epey koyu renkte kahverengi leke oldu şimdi hafiif hafif leke oluyor oruç tutmalımıyım
zaten bi kaç aydır aşırı düzensizliğim var çok az oluyordum kendimi menopozda gibi hissediyodum
Tutamazsın cnm beyaz akıntı gelene kadarmerhaba arkadaşlar ya dün gece sahurda epey koyu renkte kahverengi leke oldu şimdi hafiif hafif leke oluyor oruç tutmalımıyım
zaten bi kaç aydır aşırı düzensizliğim var çok az oluyordum kendimi menopozda gibi hissediyodum