Kızlar bi yardım edin var mı benim gibi olan ??

Kalp ritminin arada normalin dışına çıkması diyeyim
O anda nefes alamıyormus gibi olursun ve hafif ateş yapar
Bunalınca üzülünce strese girince vs olur bendede var korkulacak bir rahatsızlık değil ama doktorada gidilmeli tabi

Bak bu olabilir ama daha önce hiç böyle olmamıştı. 2 gündür böyleyim

yasa bagli sanirim benimde onceden hic yasamadigim rahatsizliklarim oluyor 3-5 sene oncesine nazaran. Artik yas mi dersiniz cevresel faktorlermi hayat stresimi bilmiyorum ama yani bir 18 yasindaykenki gibi olmuyor bende artik o PMS.

Adetten önce benimde ateşim yükselir, bi üşürüm bi sıcak basar falan. Benimde bir kaç senedir böyle, sonradan da başlayabiliyor yani. Menopoza girdiğimde naparım bilmem artık.

yasiniz kac, menapoz durumu olabilir mi? panikatak yahut benzeri bir rahatsizligi tetikleyecek yakin donemli bir travma yahut problem yasadiniz mi? yahut regliniz mi gecikti?

Canım evliimisin eğer evliysen son adet tarihini yazar misin

yasiniz kac, menapoz durumu olabilir mi? panikatak yahut benzeri bir rahatsizligi tetikleyecek yakin donemli bir travma yahut problem yasadiniz mi? yahut regliniz mi gecikti?

25 yasindayım herhangi bir problem yaşamadım reglime de var daha baya

yasa bagli sanirim benimde onceden hic yasamadigim rahatsizliklarim oluyor 3-5 sene oncesine nazaran. Artik yas mi dersiniz cevresel faktorlermi hayat stresimi bilmiyorum ama yani bir 18 yasindaykenki gibi olmuyor bende artik o PMS.

Sizin yasiniz kac ?

Tsk ederim. Randevu alıp gidicem doktora. Mevsimsel bir durum mu diye düşünmüştüm ama değil sanirim

Panik atak ya da travma diyebilirim geçmiş olsun canım bu hayat kimse için kendini hasta ettiğine değmez umarım en kısa zamanda iyileşirsin...

İlk defa olduğu için endişelendim bende içimi rahatlattın :)) uçuk bende de çıkti küçük küçük baloncuk gibi birde dağılıyor sanki krem.sürüyorum ama hala geçmedi
Şu adet doneminiz bir geçsin tekrarlarsa doktora gidin. Benimde şuan çok zor geçiyorum. Uyku e beslenmenize dikkat edin ağır iş yapmayın afet dönemi geçen dek. Dün gece uyumak ıcın döndün durdum. Ateşler bastı resmen. Uykudan bir uyanıyor um çarpıntı ile gecenin körü sanki 10 saat uyumuş gibi kaskatı oluyorum.

Sizin yasiniz kac ?

30 , yasa bagli dedigim aslinda direk yasla degilde farkli bir hayat tarzina gecmemizle alakali sanirim. 18-25 yaslar arasinda ogrenciyken ondan sonra cogumuz yogun stresli is hayati evlilik hayatina adim atiyoruz biraz ondan olabilir diye dusundum. Eskiden klasik sancim olurdu simdi , mide bulantisimi dersin, ates basmasimi dersin depresif hallermi dersin bas donmesi mi dersin hepsi olabiliyor PMS olarak.

Demir depolarınız boşalmış olabilir. Bu vücutta ısı dengesizliği yapar.
Süt hormonu yüksekliğinde de aynı belirtiler olur. Tahlil yaptırmanız gerek.

Ben tiroit hastasıyım ve ilk başladığında kalbim çarpıyordu sürekli geceleri öleceğim diye korkar uyuyamazdım o kadar çarpardı ek olarak titreme vardı.
Bence bir tiroitlerine baktırmalısın

Hepinize tek tek tsk ederim arkadaşlar. Haftaya tahlil yaptıricam sonucu yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…