- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Kalp ritminin arada normalin dışına çıkması diyeyimTaşikardi ?
Bak bu olabilir ama daha önce hiç böyle olmamıştı. 2 gündür böyleyim
Kızlar 2 gündür bana bir haller oluyor. Aşırı derece de sıcak basıyor, asiri sinirliyim ve hızlı hızlı kalbim çarpıyor. Camı falan açıyorum sakinlesmek için. Mevsimsel bir durum olabilir mi acaba ya da benim gibi olan var mı ?
Canım evliimisin eğer evliysen son adet tarihini yazar misinKızlar 2 gündür bana bir haller oluyor. Aşırı derece de sıcak basıyor, asiri sinirliyim ve hızlı hızlı kalbim çarpıyor. Camı falan açıyorum sakinlesmek için. Mevsimsel bir durum olabilir mi acaba ya da benim gibi olan var mı ?
Canım evliimisin eğer evliysen son adet tarihini yazar misin
yasiniz kac, menapoz durumu olabilir mi? panikatak yahut benzeri bir rahatsizligi tetikleyecek yakin donemli bir travma yahut problem yasadiniz mi? yahut regliniz mi gecikti?
yasa bagli sanirim benimde onceden hic yasamadigim rahatsizliklarim oluyor 3-5 sene oncesine nazaran. Artik yas mi dersiniz cevresel faktorlermi hayat stresimi bilmiyorum ama yani bir 18 yasindaykenki gibi olmuyor bende artik o PMS.
Kalp ritminin arada normalin dışına çıkması diyeyim
O anda nefes alamıyormus gibi olursun ve hafif ateş yapar
Bunalınca üzülünce strese girince vs olur bendede var korkulacak bir rahatsızlık değil ama doktorada gidilmeli tabi
Şu adet doneminiz bir geçsin tekrarlarsa doktora gidin. Benimde şuan çok zor geçiyorum. Uyku e beslenmenize dikkat edin ağır iş yapmayın afet dönemi geçen dek. Dün gece uyumak ıcın döndün durdum. Ateşler bastı resmen. Uykudan bir uyanıyor um çarpıntı ile gecenin körü sanki 10 saat uyumuş gibi kaskatı oluyorum.İlk defa olduğu için endişelendim bende içimi rahatlattın :)) uçuk bende de çıkti küçük küçük baloncuk gibi birde dağılıyor sanki krem.sürüyorum ama hala geçmedi
Çok hoşsunuz:)@zeytinagaci na katılıyorum birde ek olarakbunlardan biri değil ise troid hormonuna baktırabilirsiniz
Sizin yasiniz kac ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?