kızlar ben daha önce de farklı sıkıntılarım için konu açmıştım. eşim beni memleketine zorrlllaaa ve de mecburi görev olmayarak buranın daha iyi olduğunu (onun işi için) söyledi ve ısrar etti ve kafayı yedi getrdi. ama hep ağladım burda gelrken ağladım hala da ağlıyorum onun işleri çok yoğun ben ilk gelinm annesi aşırı karışkan bi tip. ben karışmasın dedkçe eşim anneme bunu yapmadın şunu yapmadın die bana baskı yaptı. beni aileme şikayet etti her fırsatta. annemn evini temzlemedi, anneme şunu yapmadı, annemle gezmeye gtmedn,babamı nazlamadın da bize çağırmadın daha neler neler duydukça nerelere kaçacağımı şaşrdım.gidiyoruz ziyaret ediyoruz, bişeyler de ya alıp gidiyoruz bazen yapıyorum götürüyoruz.eşim zaten çok yoğun biz düzgün vakt geçitemiyorz, ben yalnızım ama yok kimse beni anlamıyor.
en son bugün de bizi tanıştıran akrabama nerdeym annemi 15 gündr aramıyor demiş bunu duydum.bi hafta önceki h.sonu gtmiştik zaten havada uçuşan laflardan dolayı gidesm de yok yine de gitim.yaptığım yemkten götrdm. artık çıldırıcam. buluştuk bu öğle arası konuştum eşimel.ben eşime baştan da söylemiştim annen çook hevesli sorun yaşarmıyız ki. bunu hatrlattım eşime ve ahhh aptal ahhhh eşşek kafam diye evliliğine pişman olmuş hareketler yaptı artık dayanamıyorum kzılar. benmle yeteri kadar ilgilenmiyor bir başıma tek başıma onun peşinden ankarayı bırakıp buralara geldim memurum maaşım iyi, kariyerim iyi, eşimn bana çektrdklerine bakın.bunları ona dillendrmiyorum ama söyletecek az kaldı.biliyorum ki annesnden duyuyor bi çok şeyi, onların beklentilerini.ama ben hergün ağlıyorum görüyor. sorunlarımız var biliyor. çözmediği gibi, bir de benden beklentileri üstelk kendi yuvamız değil de ailesi için beklentileri boyunu aştı.
nefes alamaz oldum, ne olur bi fikri verin
Muhtemelen oraya taşınmasınızı sağlayanda kv nin oğluna yaptığı baskı.
çalışan bir insansınız ne bekliyorki sizden.
eşinizde sizi anlamıyor, anlamayacak.
Bu işler biraz görgü işidir.
Onlar belki yaşadığı yerde öyle görmüşlerdir, kendilerine göre sizden beklentileri normaldir.
Biraz sağlam basmanız lazım yoksa bu mutsuzluğa mahkum edersiniz kendinizi.
Yakayı kaptırmışsınız kurtulamazsıznız.
Benim esimde her hafta sonu yataktayken daha biz gözünü acip hadi annemleri kahvaltiya cagir diye baski yapiyodu yillarca sürdü bu..Ya birak ben bikere
cagirayim kendi icimden gelerek yemege kahvaltiya caya nebilim yaaa...Simdi diyorumki annen karsida oturuyo cok istiyosan kapi orda git
inanın çok yoruldum kızlar, rest çeksem diyorum kendini hep haklı görüyor, ben hala kendime baskı yapıyorum hatalımııym diye, ama sen sorunlusun diyor, haftada bi gidiyoruz daha ne anlamıyorum ki?çalşıyorum ben.zorla da gidemem ki.
extralar yüzünden beni suçlamaya hakkı var mı bu kadar?
neye tutunacağımı şaşrdım inanın. annem annem annem!!!ama biz mutlu olamadık ki daha
benm yüüzm gülmedi ki daha. eşimle görücü usulü tanıştık tanıştığımızn ertesi günü annesigeldi işyerime daha bi dur biz otrtursak ilişkimizi gelirsin de mi.tanışırız bi şeklde. ama ben de görüştüm saf saf
ahh kızlar içim acıyor. ya boşansam hiç bişey eskisi gibi olmııcak, boşanmak için tüm yolları tüketmiş olsam da içim rahat olsa,bu şehrden gitmemz lazım yoksa mutlu olamııcaz. gidersek de hastayım ayaklarıyla mutsz eder bizi. ama bi konuşsa dünyanıon en anlayışlı k.v.si. evlerine gidip herkesle konuşsak mı bilmiyorum ailem uzakta, kimsem yok ki burda. babasına mı şikayet etsem. kadın maddi şeylerde de bunu yaptım gelinm için en iyisini yaptım falan ağzı durmuyor....ne yapayım ne??
kızlar ben daha önce de farklı sıkıntılarım için konu açmıştım. eşim beni memleketine zorrlllaaa ve de mecburi görev olmayarak buranın daha iyi olduğunu (onun işi için) söyledi ve ısrar etti ve kafayı yedi getrdi. ama hep ağladım burda gelrken ağladım hala da ağlıyorum onun işleri çok yoğun ben ilk gelinm annesi aşırı karışkan bi tip. ben karışmasın dedkçe eşim anneme bunu yapmadın şunu yapmadın die bana baskı yaptı. beni aileme şikayet etti her fırsatta. annemn evini temzlemedi, anneme şunu yapmadı, annemle gezmeye gtmedn,babamı nazlamadın da bize çağırmadın daha neler neler duydukça nerelere kaçacağımı şaşrdım.gidiyoruz ziyaret ediyoruz, bişeyler de ya alıp gidiyoruz bazen yapıyorum götürüyoruz.eşim zaten çok yoğun biz düzgün vakt geçitemiyorz, ben yalnızım ama yok kimse beni anlamıyor.
en son bugün de bizi tanıştıran akrabama nerdeym annemi 15 gündr aramıyor demiş bunu duydum.bi hafta önceki h.sonu gtmiştik zaten havada uçuşan laflardan dolayı gidesm de yok yine de gitim.yaptığım yemkten götrdm. artık çıldırıcam. buluştuk bu öğle arası konuştum eşimel.ben eşime baştan da söylemiştim annen çook hevesli sorun yaşarmıyız ki. bunu hatrlattım eşime ve ahhh aptal ahhhh eşşek kafam diye evliliğine pişman olmuş hareketler yaptı artık dayanamıyorum kzılar. benmle yeteri kadar ilgilenmiyor bir başıma tek başıma onun peşinden ankarayı bırakıp buralara geldim memurum maaşım iyi, kariyerim iyi, eşimn bana çektrdklerine bakın.bunları ona dillendrmiyorum ama söyletecek az kaldı.biliyorum ki annesnden duyuyor bi çok şeyi, onların beklentilerini.ama ben hergün ağlıyorum görüyor. sorunlarımız var biliyor. çözmediği gibi, bir de benden beklentileri üstelk kendi yuvamız değil de ailesi için beklentileri boyunu aştı.
nefes alamaz oldum, ne olur bi fikri verin
"nerdeyim" bizim seninleneden bu kadar çok ortak noktamız var ????
maalesef mi diyeym ne mutlu bana mı diyeym bilemedm. Hayal kırıklığı ve psikoljk zorbalık insanı çok yıratıyor . öyle böyle değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?