- 27 Ağustos 2015
- 314
- 106
- 53
- 32
- Konu Sahibi canim eminem
-
Benimde sag bilegimin ustunde var doktor tekrarlamaz cok ufak bir ihtimal dedi bilmiyorum valla peki ameliyatin nekadar surdu canim ameliyat sonrasi. Agrin falan cok oldumuBen 7 sene önce oldun tabi o isim mi bilmiyorum bileyim üstünde cilliden biraz buyuk şişlik vardı aldılar tabi yine cikti
Evet bilegini buktugun zaman ufak top gibi bisey cikiyoŞişlik var mı. Nasıl birşey benimde bileğim ağrıyo da
4 cm oldu ve bir patates bile soymakta zorlaniyorum agri oluyoojEvet bilegini buktugun zaman ufak top gibi bisey cikiyo
Sol bilekte büktüm baktım tam orası ama sağ bilektede var. Ameliyatsız bi çözüm yok muEvet bilegini buktugun zaman ufak top gibi bisey cikiyo
Valla ben bulamadim canim ya en son care ameliyat heralde pazartesi yi bekliyoz iste guzel gecer ins ameliyatSol bilekte büktüm baktım tam orası ama sağ bilektede var. Ameliyatsız bi çözüm yok mu
kuzenim oldu 2 kere. kendini tekrarladı onda ama kullanamama vs gibi sorun yaşamadıKizlar. Pazartesi gangilon bilek kist ameliyati olucam bu konu hakinda bilginiz varmi cok korkuyorum birdaha elimi kullanmam diye ameliya olan veya bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum
İnşallah kolay geçer çabuk atlatırsın.Valla ben bulamadim canim ya en son care ameliyat heralde pazartesi yi bekliyoz iste guzel gecer ins ameliyat
Peki ameliyati nekadar surdukuzenim oldu 2 kere. kendini tekrarladı onda ama kullanamama vs gibi sorun yaşamadı
Evet canim haklisn insan internetki yorumlari okuyunca bi tedirgin oluyo bide benim 2 yasinda kizm var cok kararsizim ameliyat olmakla napicam bilmiyorum geri tekrarlama korkusu var bende isteBende 2 mm kemik adacığı var . Bir kaza geçirdim ağır bir darbe aldı elim önce çatlak dediler alçıya aldılar . Sonra çatlak kist yapmış dediler . 2 mm ameliyat etmezler herhalde . Konu sahibi anlıyorum korkunu . Bende korkuyorum korktukça ailemide korkutmayı başardım .
Anladim canim atel taktilar peki ameliyat sonrasi bana takilacagini soyledi doktor 15 gun kalcakmis kolumdaAmeliyatın 15 dk sürdü o gün taburcu olsun ağrı yoktu 1 hafta sarılı durdu ama bn ise başladım hemen bilgisayar falan kullandim ole sıkıntı yoktu ama doktor tekraralamz dediği halde tekrarladı bn olucam ameliyat eksik içinde olucam sonra
Anladim canim atel taktilar peki ameliyat sonrasi bana takilacagini soyledi doktor 15 gun kalcakmis kolumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?