Kızlar bilen lütfen yorum yapsın

Sosyallanne Zeytincii kızlar başka laboratuvarları aradım hastaneleri aradım durumu anlatım bekleme süresi etki etmez dediler yani sonucumu anormal bulmadılar beklemesi etki etmiştir demediler
Canım bekleme etki etmez zaten ama bence bir yanlışlık olabilir bu kadar çabuk düşmemesi gerekir tuhaf yani bende belledi diye düşük demedim benimde baya beklemişti onla alakalı deil yani yanlış mı baktılar acaba dedim orda bir labaratuara gidip tekrar versene

Fshınız biraz yüksek doğru da olabilir.ama doğru olsa da içinizi ferah tutun.ayni şeyleri yaşamışız.iki ay önce ramazan bayramı sonrası benimde 0.4 cikti başımdan kaynar sular dokuldu.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.bende kabullenemedim bayram girdi bekledi yanlış çıkmıştır diye umit ettim ama değilmiş malesef.bu ay adetimden sonra rahim filmi cekilip tedaviye baslanacakti ama iki gün önce tahlilim pozitif cikti.bugun doktor amh tek başına önemli değil benim 0.03le doğal hamile kalan hastalarim var dedi.burda da çok örnekleri var

Hamile misin canım

Hcg ye göre evet ama daha cok erken olduğu için bi netlik yok.haftaya beklicem kese gormek icin
Ay hayırlı uğurlu olsun İnşallah darısı bana pazartesi günü tekrar vercem amh acaba tüp bebek başlasam mı başlamasam mı onu düşünüyorum sonradan pişman olurmuyum geç kalır mıyım diye düşünüyorum off

Teşekkür ederim.dedigim gibi sizi cok iyi anlıyorum iki aydır o kadar kotuydum ki.Ama nasip bu işler herseyi normal olup yıllarca gebe kalamayanlarda var.gonlunuzu ferah tutun.belki sonuç yanlıştır.yada düştüyse bile o kadar düşmemiştir sizinki.Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün kolaylıkla nasip etsin

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…