- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
- Konu Sahibi Sedatayfunn
-
Tamam canım bı kac gun durup yapayım diyorum ınsallah vardır yaaCnm silik bı çizgi görünüyo bence var gibi İnşallah öyledir yarın sabah ilk idrarla tekrar yap istersen şuan daha çok yeni olduğu için böyle çıkıyo
Canım kuruyunca bıraz daha belirgin oldu ama anlamadım kafam karma karısıkBen silik çizgiyi gördüm ilk dakikada mı böyle çıktı? Varsa da daha çok yeni test kuruyunca daha da netleşir.
Bende hamileliğimi öyle öğrenmiştim canım (sonucu hüsran oldu ama olsun vardır bunda da bir hayır) Muhtemelen hamilesin bu testlerde yanılma payı az benceCanım kuruyunca bıraz daha belirgin oldu ama anlamadım kafam karma karısık
Tamam canım vardır o zaman öyle oluyo zaten küçük olunca hemen çıkmıyoCanım kuruyunca bıraz daha belirgin oldu ama anlamadım kafam karma karısık
Yarın yine ovülasyon testi yaparsınız elinizde varsa silikleştiyse 2. Yumurtlamadıreve
Sonucu nasıl oldu ki kuzumBende hamileliğimi öyle öğrenmiştim canım (sonucu hüsran oldu ama olsun vardır bunda da bir hayır) Muhtemelen hamilesin bu testlerde yanılma payı az bence
İnsallah cnm ne zamandır dusunuyosunTamam esım bı kac
Tamam canım bı kac gun durup yapayım diyorum ınsallah vardır yaa
Kimyasal gebelik oldu maalesefSonucu nasıl oldu ki kuzum
Hemen denıcemYarın yine ovülasyon testi yaparsınız elinizde varsa silikleştiyse 2. Yumurtlamadır
Yaaa Rabbım tekrar verır ınsallah benimde dusugum oldu cok istiyorum bendeKimyasal gebelik oldu maalesef
Amiin rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallahHemen denıcem
Yaaa Rabbım tekrar verır ınsallah benimde dusugum oldu cok istiyorum bende
1 bucuk sene canımİnsallah cnm ne zamandır dusunuyosun
Bi sorun varmiydi cnm. Bende 1 yıldır deniyorum 2. Gebelik için bı oğlum var. Bu ay rahim filmine gircem1 bucuk sene canım
Sorun yoktu canım 3 ay önce dusuk yaptım ben Rahim filmi de demıstı dr cektırme den zaten hamılelık oldu ıste oda dusukle sonuçlandıBi sorun varmiydi cnm. Bende 1 yıldır deniyorum 2. Gebelik için bı oğlum var. Bu ay rahim filmine gircem
İnsallah vardır Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür verir minigine.Sorun yoktu canım 3 ay önce dusuk yaptım ben Rahim filmi de demıstı dr cektırme den zaten hamılelık oldu ıste oda dusukle sonuçlandı
Amin canım ınsallah vardır bekleyelim bakalım ovulasyon testı kullandım eger hamıleysem o testler cok ise yaradı yani kullandım ınsallah vardır yaaa bakalım beklıcezzİnsallah vardır Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür verir minigine.
Amin canımAmiin rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?