Kızlar bilginiz varmı..

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
Kızlar benim dertmi bilinmez ama şöyle bir sıkıntım var;

Ben her yemekten 5 dk sonra karnım gurulduyor, başım dönüyor.. Bu sık sık 1 senedir oluyor.:2:

Ben gg baktım net bir cevap yok doktora bu sebebten gitmeyide korkuyorum bi kaç kişi midende asit fazlalıgı var , Miden delincek yok zayıflıcan vs vs..

Zayıf biriyim 52 kıloyum ama kılo kaybım yok. Lakin açlık hissi var Başımın solundan bir ayrı bir agrı başlıyor.. Bu sıkıntıları çeken ve sebebini bilen varmı.. Doktor fobim var yalnızda gidemem o yüzden size sormak istedim :26:

Yemekte çok kola türevi içecekler tüketiyorsan hızlı yiyorsan olur.
Yavaş yemeye çalış.
Bağırsak hareketidr o sesler.Çok rahatsız oluyorsan azcık zeytinyağı içebilirsin o sesleri azaltıyor dedem öyle yapardı hep.

şekerin yemekten önce düşüyor,yemek yiynce de yükselmeye başlıyor o ara baş dönmesi oluyor.bende sıksık yaşıyorum,zayıfım.normal kjilomun altına düşünce daha çok oluyor bu bende..yemekten önce çok acıkmayı bekleme,bişeyler atıştır kuruyemiş gibi..

cok hızlı ve cok fazla yersen olabılır.gastrıtmı oyle mıde hastalıkları var doktora gıdebılırsın.

Benim bildiğim kuruyemiş gaz yapar daha kötü olmasın sonra minikkurba ? Kuruyemiş tüketeceğine ağzına küçük bir çikolata atsın her türlü açlığını bastırır.

Çikolatanın faydalarından bazılarını sizinle paylaşayım.

''
-Çikolatanın içinde bulunan antioksidanlar kanserle mücadelede faydalı. Kakao kırmızı şaraba oranla iki; yeşil çaya oranla üç kat daha fazla antioksidan madde içeriyor.

-Çikolata aynı zamanda yiyen kişiye enerji veriyor ve diğer tatlılara oranla kan şekerini hızlı yükseltmiyor.

-Bağışıklık ve üreme sistemi için faydalı demir ve çinko çikolatada bolca var. Bu tat her derde deva.

-Çikolata aynı zamanda zengin bir kalsiyum kaynağı. Bu da güçlü kemiklerin oluşmasını sağlıyor. ''

Aynı durum bende de mevcut

Her yemeğin ardından karnımdan sesler geliyor

Kilom normal olmasına rağmen . Çok sık yemek yerim ve her yemeğin ardından bu durumla karşılaşıyorum

Gaz kitlesi oluşuyor karnımda bazen su bile içemez hala geliyorum

Gazlı içeceklerden uzak durmak faydalı olacaktır

Geçmiş olsun

Evet çok aşırı hızlı yiyorum nişanlım bile şaşar senın kadar hızlı yıyen kzı görmedim die:18:kolada tuketiyoum evet hergun
:18:
evet evet kuru yemişle ara iyi değil ama Çikolata yyiyorum ayda hiç yemiyoum Yemekte yiyiyroum
cok hızlı ve cok fazla yersen olabılır.gastrıtmı oyle mıde hastalıkları var doktora gıdebılırsın.
Teşekür ederşm yorumlarınız için ben hızlı yiyroum sorun o galiba çok asit tüketiyorum gunde 10 tane soda 3-5 tane kutu kola

Teşekür ederim yorumun için.

eevet bende çok sık yemk yerim ama az az yerim gunde 5-6 öğünama az az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…