- 1 Nisan 2020
- 440
- 563
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani migrenim var diye her ilaci kullabilirmiyim bilmiyorumDoktora gitmeden eczaneden alma imkanın var mı? Migren için evde ne yapılır bilmiyorum çok geçmiş olsun.
Hyr cocuk olmasin diye dogum kontrol hapi kullanmak istiyorum ama suan hastaneye gidemiyorum coronadan kendi kendime ilac alsam eczaneden migrenim oldugu icin ictigim haplar yan etki yaparmiMigren için mi korunmak için mi sorunuz anlaşılmıyor
Şimdi anladım. Şimdilik prezervatif ile idare etseniz. Migreniniz olmasa bile hormon yüklü ilaçları doktor tavsiyesi olmadan kullanmamanız daha iyi.Yani migrenim var diye her ilaci kullabilirmiyim bilmiyorum
Sorunda zaten o esim cok istiyor asla kullanmaz o yuzden acil lazim sagi solu belli olmaz cunkuPrezervatif kullanın.
Haziran sonuna kadar mi anlamadimMigren icin arveles tablet varsa kullanin,digeri icinse haziran sonuna kadar tecrit:)
Eşinizin istekleri sizin sağlığınızdan daha önemliyse diyecek bir şey yok tabi.Sorunda zaten o esim cok istiyor asla kullanmaz o yuzden acil lazim sagi solu belli olmaz cunku
Hyr cocuk olmasin diye dogum kontrol hapi kullanmak istiyorum ama suan hastaneye gidemiyorum coronadan kendi kendime ilac alsam eczaneden migrenim oldugu icin ictigim haplar yan etki yaparmi
Sorunum o zaten az once esimle konusuyoduk konu 3. Cocuga geldi. Ben istemedigimi soyledim ben yaparim ruhun duymaz dedi beni aldi korkuŞimdi anladım. Şimdilik prezervatif ile idare etseniz. Migreniniz olmasa bile hormon yüklü ilaçları doktor tavsiyesi olmadan kullanmamanız daha iyi.
Yani en az,korona var tecrit var deyin:)Haziran sonuna kadar mi anlamadim
Yan etki yapmasa bile hormonlar ölçülmeden vücuda hormon yüklemek akıllı insan işi değil.
Yalvarip duruyor cocukta cocuk diye cildircam ben asla yapamam bi tane dahaEşinizin istekleri sizin sağlığınızdan daha önemliyse diyecek bir şey yok tabi.
O zaman sevişmeyin. Kesin çözüm.Yalvarip duruyor cocukta cocuk diye cildircam ben asla yapamam bi tane daha
Tecrit neYani en az,korona var tecrit var deyin:)