Kızlar bilginize ihtiyacim var

Bunu eczaciya neden sormuyorsunuz?
Burda size kim migren ile dogum kontrol hapi arasinda baglanti kurabilir ki?
Cunku cikmiyoruz disari coronadan dolayi belki ayni durumda olup kullan varsa yardimci olur diye sordum

Ne garezi var esinizin size?Musaadenizle enisteye sesleniyorum GICIIIIIIIK:tokat:
Kendisi bayilir cocuklara cocuklarlada ilgilenir sıkıntı yok ama benim kendi hayatim icinde planlarim var artik gencligimi cocuk bakmakla geciremem oda illa bi tane daha yapalim kapatalim konuyu diyo cildircam

Cunku cikmiyoruz disari coronadan dolayi belki ayni durumda olup kullan varsa yardimci olur diye sordum
İyi de hapi almak icin eczaneye gitmeyecek misiniz zaten?
Biri size burda hap ismi verse nasil almayi dusunuyorsunuz eczaneye gitmeden?

Sorunum o zaten az once esimle konusuyoduk konu 3. Cocuga geldi. Ben istemedigimi soyledim ben yaparim ruhun duymaz dedi beni aldi korku
Şöyle insanlara sinir oluyorum ya. Tek vasfı çocuk yapmak olan insanlar kadar iticisi yok bu dünyada. Buyur bakacaksan doğunca yapalım diyecen

Kendisi bayilir cocuklara cocuklarlada ilgilenir sıkıntı yok ama benim kendi hayatim icinde planlarim var artik gencligimi cocuk bakmakla geciremem oda illa bi tane daha yapalim kapatalim konuyu diyo cildircam
Öff şöyle gitsin yaa.
Onlar biseye bayiliyo da soylemeyeyim.
Cocuk cocuk olarak mi kaliyor sanki.

Bazen kadınlar annelik hissini özledikleri için üçüncü dördüncü çocuğu yapmak istiyor da bir erkek ısrarla niye üçüncü çocuğu ister onu çok merak etmişimdir. Hani bir çocuk ve hiç çocuk arasında bir uçurum var, ilk çocuk yalnız kalmasın vs muhabbetine kardeş de yapıldı yanına, ee sonra? İkiz olacakmış bir de. Eşinizin olayı nedir hiç çözemedim.

Back
X