- 1 Nisan 2020
- 440
- 563
- 18
Evet ondan korkuyorum bide kafama gore alirim hepten beter olurYan etki yapmasa bile hormonlar ölçülmeden vücuda hormon yüklemek akıllı insan işi değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ondan korkuyorum bide kafama gore alirim hepten beter olurYan etki yapmasa bile hormonlar ölçülmeden vücuda hormon yüklemek akıllı insan işi değil.
Oyle soyledim bende birde karsimda kahkaha atiyor valla basima agrilar girdi bide ikiz olsun diye dua edicem her namazimda diyoO zaman sevişmeyin. Kesin çözüm.
Cunku cikmiyoruz disari coronadan dolayi belki ayni durumda olup kullan varsa yardimci olur diye sordumBunu eczaciya neden sormuyorsunuz?
Burda size kim migren ile dogum kontrol hapi arasinda baglanti kurabilir ki?
Izolasyon yani,bugunlerde yasadigimiz yari acik cezaevi durumu:)Tecrit ne![]()
Oyle soyledim bende birde karsimda kahkaha atiyor valla basima agrilar girdi bide ikiz olsun diye dua edicem her namazimda diyo
Hah sen ozet gectin,onu soylemeye calisiyordumO zaman sevişmeyin. Kesin çözüm.
Heee anladimIzolasyon yani,bugunlerde yasadigimiz yari acik cezaevi durumu:)
Ay vallahi gerekirse yaparimNe diyelim ki size? Her çözüm yolunu kapattınız. Yemeğine şap atın en son çözümüm bu.
Hah sen ozet gectin,onu soylemeye calisiyordum![]()
Ne garezi var esinizin size?Musaadenizle enisteye sesleniyorum GICIIIIIIIKOyle soyledim bende birde karsimda kahkaha atiyor valla basima agrilar girdi bide ikiz olsun diye dua edicem her namazimda diyo
AktardanAy vallahi gerekirse yaparimnerden bulurum acaba
![]()
Kendisi bayilir cocuklara cocuklarlada ilgilenir sıkıntı yok ama benim kendi hayatim icinde planlarim var artik gencligimi cocuk bakmakla geciremem oda illa bi tane daha yapalim kapatalim konuyu diyo cildircamNe garezi var esinizin size?Musaadenizle enisteye sesleniyorum GICIIIIIIIK![]()
İyi de hapi almak icin eczaneye gitmeyecek misiniz zaten?Cunku cikmiyoruz disari coronadan dolayi belki ayni durumda olup kullan varsa yardimci olur diye sordum
Ne kadar koyuluyo peki neyin icine koyabilirimAktardan![]()
Ablama aldircaktimİyi de hapi almak icin eczaneye gitmeyecek misiniz zaten?
Biri size burda hap ismi verse nasil almayi dusunuyorsunuz eczaneye gitmeden?
Şöyle insanlara sinir oluyorum ya. Tek vasfı çocuk yapmak olan insanlar kadar iticisi yok bu dünyada. Buyur bakacaksan doğunca yapalım diyecenSorunum o zaten az once esimle konusuyoduk konu 3. Cocuga geldi. Ben istemedigimi soyledim ben yaparim ruhun duymaz dedi beni aldi korku
Öff şöyle gitsin yaa.Kendisi bayilir cocuklara cocuklarlada ilgilenir sıkıntı yok ama benim kendi hayatim icinde planlarim var artik gencligimi cocuk bakmakla geciremem oda illa bi tane daha yapalim kapatalim konuyu diyo cildircam
Bakiyo zatenŞöyle insanlara sinir oluyorum ya. Tek vasfı çocuk yapmak olan insanlar kadar iticisi yok bu dünyada. Buyur bakacaksan doğunca yapalım diyecen
Yalvarip duruyor cocukta cocuk diye cildircam ben asla yapamam bi tane daha