Kızlar bilginize ihtiyacim var

Şöyle insanlara sinir oluyorum ya. Tek vasfı çocuk yapmak olan insanlar kadar iticisi yok bu dünyada. Buyur bakacaksan doğunca yapalım diyecen
Once evdeki cocuklara kakasina kadar temizletecek,hem de defalarca,hastayken basina dikip gidip uyuyacak,yillarca,eh ozaman da beeeelki,ama dogurmak aci yine anadan,ciks olmaz:işsiz:

Kizlar bazilariniz bilir 2 tane cocugum var ve 3 yu istemiyorum. Coronadan doktorada gidemiyorum ilac vermesi icin. Benim birde migrenim var suan en acil sekilde ne yapmam gerekir kullananlariniz varmi?
senin cevabın bendeeee 😊
deliler gibi migrenim var ve genelde ovulasyon ve adet dönemlerinde tutar.
eczaneden yazz24+4 kullanıyordum ben doğum kontrol için hiç migrenim tutmuyordu
ama biraz pahalı bir ilaç fakat etkili bir doğum kontrol hapı sadece sigara içiyorsanız biraz dikkatli kullanmak gerekiyor.

Bazen kadınlar annelik hissini özledikleri için üçüncü dördüncü çocuğu yapmak istiyor da bir erkek ısrarla niye üçüncü çocuğu ister onu çok merak etmişimdir. Hani bir çocuk ve hiç çocuk arasında bir uçurum var, ilk çocuk yalnız kalmasın vs muhabbetine kardeş de yapıldı yanına, ee sonra? İkiz olacakmış bir de. Eşinizin olayı nedir hiç çözemedim.
3. B*k yemek icin derim ben hep valla agrilar girdi basima ya istemedigimi bildigi icin beni sinirlendirmek icin yapiyor ya da ciddi cozemedim bakip bakip guluyor suan

senin cevabın bendeeee 😊
deliler gibi migrenim var ve genelde ovulasyon ve adet dönemlerinde tutar.
eczaneden yazz24+4 kullanıyordum ben doğum kontrol için hiç migrenim tutmuyordu
ama biraz pahalı bir ilaç fakat etkili bir doğum kontrol hapı sadece sigara içiyorsanız biraz dikkatli kullanmak gerekiyor.
Yok icmiyorum sigara.. ayy simdi rahatladim biraz

Bakiyo zaten 🤦🏼‍♀️ soylesem dire bakmiyomuyum dicek ama ben artik kendi kariyerim icin adim atmak istiyorum
Sizin kadar bakıyor mu yani baya baya ilgili mi çocuklarla her şeyini yapar mı? Her şeyi geçtik sizin bedeniniz istemiyorsanız zorla olmaz ki. Çalışmanızı falan mı istemiyor ki acaba?

Sizin kadar bakıyor mu yani baya baya ilgili mi çocuklarla her şeyini yapar mı? Her şeyi geçtik sizin bedeniniz istemiyorsanız zorla olmaz ki. Çalışmanızı falan mı istemiyor ki acaba?
Evde oldugu zaman kahvaltilar ondan sorulur. Cocuklarla aktivite yapar ben is yaparken mesela boyama deneyler filan evin icinde saclambac oynar yemekte mizmizlik yaptiklarinda yedirir hatta ben sinirlenirim sen iceri git bende der nasil yapiyosa yediriyo. Ara sira duslarini bile aldirir. Gece uyutur masal bile okur oyle biri

Evde oldugu zaman kahvaltilar ondan sorulur. Cocuklarla aktivite yapar ben is yaparken mesela boyama deneyler filan evin icinde saclambac oynar yemekte mizmizlik yaptiklarinda yedirir hatta ben sinirlenirim sen iceri git bende der nasil yapiyosa yediriyo. Ara sira duslarini bile aldirir. Gece uyutur masal bile okur oyle biri
Hee iyi baya baya ilgileniyormuș🤭

Hee iyi baya baya ilgileniyormuș🤭
Yani hakkini yersem tas olurum 🤷🏼‍♀️ ve benim migrenim cok sık tutar sen gec uyu buralar bende der gozumde arkada kalmaz cidden ama ben cidden yapamam yani istemiyorum hem migrenim var diye cunku hamileyken ilac kullanamiyorum hemde artik meslegimi yapmak istiyorum

Ayyy kizlar şaka yapiyormus geldi yanima npyosun dedi konusmadim kusmuyuz dedi yine cevap vermdim. Sacmalama sana şaka yapiyorum bu ikimizin karari tek tarafli olucak seymi takma kafana istemiyosan yapmayiz dedi. Bi rahatlama geldi ama benim şu corona muhhabbetinden sonra almam gerek ilac ne olur ne olmaz. Yaa bende diyorum ne diyo bu adam ne oldu buna birden sacmalamaya basladi 3 bucuk attim valla suan yine tuttu migrenim🤦🏼‍♀️

Yani hakkini yersem tas olurum 🤷🏼‍♀️ ve benim migrenim cok sık tutar sen gec uyu buralar bende der gozumde arkada kalmaz cidden ama ben cidden yapamam yani istemiyorum hem migrenim var diye cunku hamileyken ilac kullanamiyorum hemde artik meslegimi yapmak istiyorum
Hakkınız tabi. İnşallah dilediğiniz gibi olur her şey

Back
X