Gebeliğe Hazırlık Kızlar bilgisi olan aynısı başına gelen var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gamze3455

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
567
336
103
34
Kızlar önceki konulardan biliyorsunuzdur yumurtlama döneminde eşimle çocuk istediğimiz için birlikte olduk. Yaklaşık 10 gündür açık kahverengi akıntılarım Adet olacakmışım gibi kasık ağrıları baş ağrısı gögüslerimde hassasiyet vs gibi belirtiler yaşıyorum testler yapıyorum hep negatif ama 1 hafta önce doktora gidip muayene oldum be ultrasonda yaklaşık %85 gebesin adet zamanını bekle dedi şuan adetime 3 4 gün var yine test yaptım negatif ama bu sabah çok kasık ağrısı var ve sabah günlük pedimde normalden daha çok çok koyu kahverengi lekeler geldi adet zamanımı bekleyeceğim fakat sizce gebelik belirtisi çocuk yerleşme kanaması olabilir mi ?

Insaallah hamilesindir canim. Istersen kan ver canim. Testler de yanilma payi olabiliyor bazen. Kan da net cikar

Merhaba kızlar lütfen bana da cevap verirmisiniz. 4 aylık evliyim. Yumurtlama zamanımda ilk defa çocuk yapmayı denedik. İlişkiden 11 gün geçti dün evde test yaptım negatif çıktı. Bu sabah uyandığımda vajinamda sürekli yanma ve kaşıntı vardı sürekli tuvalete gidiyorum ve bir iki damla çişimi yapıp çıkıyorum. Adetime 3 gün kaldı. Ama daha öncesinde hiç böyle birşey yaşamadım. Göğüslerim hassaslaştı. Ve ilişkiden 3-4 gün sonrasında kaşık agrılarım başladı. Sizce hamile olabilir miyim?

Neye dayanarak %85 gebesin dedi anlam veremedim. Ama gebelik olsa testte çıkardı. Yerleşme kanaması değil şuanki yerleşme kanaması için hcg belli düzeyde oluyor kese yerleşmesi de 1500 hcg de gerçekleşiyor öyle bir değer olsa idrar ve kanda çıkardı.

Rahim duvarım çok çok kalınlaşmış ve adetime 10 gün kala bu kalınlaşması gebelikten kaynaklanan bir durum buna dayanarak söyledi

Rahim duvarım çok çok kalınlaşmış ve adetime 10 gün kala bu kalınlaşması gebelikten kaynaklanan bir durum buna dayanarak söyledi
Adete 10 gün kala gebelik belli olmaz yumurtlama yeni olmuştur progesteron salgılanır rahim kalınlaşır adet zamanını da dökülerek incelir böyle adet görürüz. Başka bir doktora daha gidin

Evet benim de bu şekilde belli oldu. Aşılama için gittiğimde kontrolde aşırı kalınlık var bu kalınlığa aşırı kanaman olması lazımdı gebesin muhtemelen dedi hcg 45 ti ama onu söylediğinde. Siz kan verseniz çıkar bence varsa

Şimdi böyle bişey geldi adetime 4 gün var (resim için özür dilerim) yoksa adet mi olucam

Eklentiler

• 96526E37-69DD-467C-A65C-2FF9ABCE121E.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 96
Cnm bende de bi hafta once ayni bu belirtiler vardi ama ben bunlarin idrar yolu enfeksiyonu oldugunu tahmin etmistim hastameye gittim idrar tahlilinde sonuc enfeksiyon cikti antibiyotik yazdi gecti simdi cok şükür sen de git bi görün bence çünkü tam bi çile gibiydi

Sonucunuz ne oldu acaba

Hayir adet zamanı ve gebelikte kalınlaşma olur
İki ihtimal içinde uygunsunuz
Doktor sacmalamis

Adet oldum kızlar şimdi adetim biter bitmez günaşırı çalışmalara başladık bakalım bu ay nasıl olacak önceki ay sadece yumurtlama zamanında birlikte olduk Bikaç kez şimdikinde ise adet bitimin akşamından başladık her yolu deniyoruz bakalım bu ay nasıl olacak

Merhaba,
11 gün önce yumurtlama günümdü.Yumurta çatladı.Yumurtlama gününden itibaren göğüs uçlarım acıyor. Adete 6 gün kaldı.Göğüs uçlarım hala acıyor hiç geçmedi ama ilk baştaki gibi değil.Kasık ağrılarımda aynı şekilde hiç geçmedi şimdi ise daha şiddetli.Bugün bir ara kasıklarıma daha doğrusu kasıklarla birlikte alt karına şiddetli ağrı girdi. Regli ağrısının daha şiddetlisi gibiydi. Regli zamanlarında bu kadar kasık ağrım olmaz. Yemek yedikten sonra midem bulanıyor ama bu ve uyku hali psikolojik olabilir.Bu belirtileri dikkate almıyorum. Daha 6 gün var.Kan yada idrar testi yapsam çıkar mı ? Böyle belirti yaşayan oldu mu ? Sonrasında ne oldu ? Bana da fikir verebilir misiniz ?

Yap canım aynı belirtiler varfi adetime 6 gün varken gittim ilk kan sonucun 8.31 2. Kan 51.14 3. Bugün verdim 98.93 idrarda da çıktı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…