Insaallah hamilesindir canim. Istersen kan ver canim. Testler de yanilma payi olabiliyor bazen. Kan da net cikarKızlar önceki konulardan biliyorsunuzdur yumurtlama döneminde eşimle çocuk istediğimiz için birlikte olduk. Yaklaşık 10 gündür açık kahverengi akıntılarım Adet olacakmışım gibi kasık ağrıları baş ağrısı gögüslerimde hassasiyet vs gibi belirtiler yaşıyorum testler yapıyorum hep negatif ama 1 hafta önce doktora gidip muayene oldum be ultrasonda yaklaşık %85 gebesin adet zamanını bekle dedi şuan adetime 3 4 gün var yine test yaptım negatif ama bu sabah çok kasık ağrısı var ve sabah günlük pedimde normalden daha çok çok koyu kahverengi lekeler geldi adet zamanımı bekleyeceğim fakat sizce gebelik belirtisi çocuk yerleşme kanaması olabilir mi ?
Reglime 10 gün kala test verdim kanda negatif çıkmıştı şimdi 4 gün var adet gününde vermek istiyorum açıkçasıInsaallah hamilesindir canim. Istersen kan ver canim. Testler de yanilma payi olabiliyor bazen. Kan da net ci
O zaman adetini bekle ya da gectikten sonra yap canim. Daha net olurReglime 10 gün kala test verdim kanda negatif çıkmıştı şimdi 4 gün var adet gününde vermek istiyorum açıkçası
Neye dayanarak %85 gebesin dedi anlam veremedim. Ama gebelik olsa testte çıkardı. Yerleşme kanaması değil şuanki yerleşme kanaması için hcg belli düzeyde oluyor kese yerleşmesi de 1500 hcg de gerçekleşiyor öyle bir değer olsa idrar ve kanda çıkardı.Kızlar önceki konulardan biliyorsunuzdur yumurtlama döneminde eşimle çocuk istediğimiz için birlikte olduk. Yaklaşık 10 gündür açık kahverengi akıntılarım Adet olacakmışım gibi kasık ağrıları baş ağrısı gögüslerimde hassasiyet vs gibi belirtiler yaşıyorum testler yapıyorum hep negatif ama 1 hafta önce doktora gidip muayene oldum be ultrasonda yaklaşık %85 gebesin adet zamanını bekle dedi şuan adetime 3 4 gün var yine test yaptım negatif ama bu sabah çok kasık ağrısı var ve sabah günlük pedimde normalden daha çok çok koyu kahverengi lekeler geldi adet zamanımı bekleyeceğim fakat sizce gebelik belirtisi çocuk yerleşme kanaması olabilir mi ?
Rahim duvarım çok çok kalınlaşmış ve adetime 10 gün kala bu kalınlaşması gebelikten kaynaklanan bir durum buna dayanarak söylediNeye dayanarak %85 gebesin dedi anlam veremedim. Ama gebelik olsa testte çıkardı. Yerleşme kanaması değil şuanki yerleşme kanaması için hcg belli düzeyde oluyor kese yerleşmesi de 1500 hcg de gerçekleşiyor öyle bir değer olsa idrar ve kanda çıkardı.
Adete 10 gün kala gebelik belli olmaz yumurtlama yeni olmuştur progesteron salgılanır rahim kalınlaşır adet zamanını da dökülerek incelir böyle adet görürüz. Başka bir doktora daha gidinRahim duvarım çok çok kalınlaşmış ve adetime 10 gün kala bu kalınlaşması gebelikten kaynaklanan bir durum buna dayanarak söyledi
Evet benim de bu şekilde belli oldu. Aşılama için gittiğimde kontrolde aşırı kalınlık var bu kalınlığa aşırı kanaman olması lazımdı gebesin muhtemelen dedi hcg 45 ti ama onu söylediğinde. Siz kan verseniz çıkar bence varsaRahim duvarım çok çok kalınlaşmış ve adetime 10 gün kala bu kalınlaşması gebelikten kaynaklanan bir durum buna dayanarak söyledi
Adet oldunzmuŞimdi böyle bişey geldi adetime 4 gün var (resim için özür dilerim) yoksa adet mi olucam
Cnm bende de bi hafta once ayni bu belirtiler vardi ama ben bunlarin idrar yolu enfeksiyonu oldugunu tahmin etmistim hastameye gittim idrar tahlilinde sonuc enfeksiyon cikti antibiyotik yazdi gecti simdi cok şükür sen de git bi görün bence çünkü tam bi çile gibiydiMerhaba kızlar lütfen bana da cevap verirmisiniz. 4 aylık evliyim. Yumurtlama zamanımda ilk defa çocuk yapmayı denedik. İlişkiden 11 gün geçti dün evde test yaptım negatif çıktı. Bu sabah uyandığımda vajinamda sürekli yanma ve kaşıntı vardı sürekli tuvalete gidiyorum ve bir iki damla çişimi yapıp çıkıyorum. Adetime 3 gün kaldı. Ama daha öncesinde hiç böyle birşey yaşamadım. Göğüslerim hassaslaştı. Ve ilişkiden 3-4 gün sonrasında kaşık agrılarım başladı. Sizce hamile olabilir miyim?
Âdet olacaksınız kahverengi lekeler da başlangıç canım âdet sökulmeye başlıyorŞimdi böyle bişey geldi adetime 4 gün var (resim için özür dilerim) yoksa adet mi olucam
Sonucunuz ne oldu acabaKızlar önceki konulardan biliyorsunuzdur yumurtlama döneminde eşimle çocuk istediğimiz için birlikte olduk. Yaklaşık 10 gündür açık kahverengi akıntılarım Adet olacakmışım gibi kasık ağrıları baş ağrısı gögüslerimde hassasiyet vs gibi belirtiler yaşıyorum testler yapıyorum hep negatif ama 1 hafta önce doktora gidip muayene oldum be ultrasonda yaklaşık %85 gebesin adet zamanını bekle dedi şuan adetime 3 4 gün var yine test yaptım negatif ama bu sabah çok kasık ağrısı var ve sabah günlük pedimde normalden daha çok çok koyu kahverengi lekeler geldi adet zamanımı bekleyeceğim fakat sizce gebelik belirtisi çocuk yerleşme kanaması olabilir mi ?
Hayir adet zamanı ve gebelikte kalınlaşma olurRahim duvarım çok çok kalınlaşmış ve adetime 10 gün kala bu kalınlaşması gebelikten kaynaklanan bir durum buna dayanarak söyledi
Umutlandırmıştı baya neyse hayırlısı artıkHayir adet zamanı ve gebelikte kalınlaşma olur
İki ihtimal içinde uygunsunuz
Doktor sacmalamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?