Gebeliğe Hazırlık Kızlar bilgisi olan aynısı başına gelen var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı belirtiler bende de var ve aşırı derece kasik ve karın ağrım var bu durum beni korkutuyo çünkü geçen ayda aynı belirtiler olmuştu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı sizin son durumunuz ne acaba çıktı mi gebelik

Battan 3.gun once acik kahverenginlekeler geldi.silik cizgiyi gordum.Adetten 2 gun once beta 4.85 cikti ayni gun kanama basladi.Adet oldum sanirim.kimyasal dun tup bebek icim ihnelere basliycaktim son olarak beta hcg bakalim.dedi dr.5.45 cikti.Yarin tekrarliycaz ne oldugunu anlamadik ama ben yogun bir kanama yasiyorum suanda.

Merhabalar. Ben de danismak istiyorum, 3 aydir adet olmuyorum pcos var. 3 gun once bir damla kanamam oldu, adet oldum sandim. Ama baska kanama olmadi. Basina boyle bisey gelen var mi?

Bende aynı seyleri yaşıyorum su an dört gün var adetime sizde gebelik var mıymış

Ben erken gebelik testi aldım 6 gün falan vardı galiba çok silik çıktı 6 haftaligim sanıyordum dün doktora gittim 4+5 olduğumu ogrendim geç döllenme olmus

Ben erken gebelik testi aldım 6 gün falan vardı galiba çok silik çıktı 6 haftaligim sanıyordum dün doktora gittim 4+5 olduğumu ogrendim geç döllenme olmus
Beta kaç sizin belirtiniz neydi neden test vermistiniz hayırlı olsun bu arada

Valla ben 3. Doz aşımı olmaya gitmiştim öylesine vermiştim dedim adet olacağım zaten görüşlerim şişmişti dedim verdim aaa bı baktım 8.13 hamileyim ilk belirti buydu

Canım en son durumun ne oldu? Ben de adetim bittikten 5 gün sonra pembe kanamam oldu kanama olurken hastaneye gittim beta hcg 4.85 ama rahim duvarı hamilelik gibi kalınlaşmamış henüz dedi. Yarın tekrar kan vereceğim sence yükselir mi benimde

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…