Bu konuda bisey soylemediler ama yapmayacaklar sanirim cunki devlet hastanesianestezi yapacaklar mı?
Amin cok tesekkur ederimKonu hakkında hiç bilgim yok. Ağrısız geçmiş olsun demeye geldim
ustume vaxife degil ama benim 3z sezeryandan sonra 4. cocugu dogurmayi dusunmeniz ilgimi cekti. 3 cocugunuz da hayatta mi?
Hayir yani ki tanesi hayatta sonuncusu dogumda öldüustume vaxife degil ama benim 3z sezeryandan sonra 4. cocugu dogurmayi dusunmeniz ilgimi cekti. 3 cocugunuz da hayatta mi?
2 cocugum hayatta cok sukur var ama sonuncu bebegim dogumda öldu icimizde bebek hasreti vardi iyice artti o yuzden tekrar son sansimi kullanmak istiyorumAllah bağışlasın 3 çocuğunuz varsa önemli olan saglığınız. Bir daha gebe kalamama riskiniz varsa moralinizi bozmayın nur topu gibi 3 çocuğunuz aklınıza gelsin. Tabi hayattalarsa çünkü hiç çocugu olmayan biri gibi üzülmüşsünüz. Çok geçmiş olsun.
3 sezeryan yaptim ama 2 cocugum hayatta 1 tanesi oldu dogumda yani son sansimi denemek istiyorumBunu sormaya gelmiştim. Allah bağışlasın 3 çocuktan sonra neden 4.yü düşünüyorsunuz. Maddi ve manevi her şeyi 3 e bölmüşken bir daha neden 4 e bölüyorsunuz. Çocuklara yazık.
Laparoskipiyi biliyorum ama asil korktugum ameliyat degil zaten hitereskopiydi sanirim rahmin icine bakacaklarmis bayiltmazlarsa ondan korkuyorum yoksa bayginken istediklerini yapsinlar sorun deilCanım laparoskopi dediği kapalı ameliyat tabiki anestezi vermek zorunda 3 veya 4 tane küçük delik açıp yapılan kapalı bir ameliyat bazen tanı koymak için bazende tedavi amaçla yapılır
acinizi tazeledim ozur dilerim. islem acili midir hic bilmiyorum ama yuksek ihtimalle anestezi altinda yapacaklardir gerilmeyin bu kadar bencrHayir yani ki tanesi hayatta sonuncusu dogumda öldü
Onemli deil nerden bileceksiniz, umarim dediginiz gibi olur tesekkur ederimacinizi tazeledim ozur dilerim. islem acili midir hic bilmiyorum ama yuksek ihtimalle anestezi altinda yapacaklardir gerilmeyin bu kadar bencr
Canım ben ameliyathane hemşiresiyim seni rahatlatmak için söyledim bzide yapıyoruz ve bizde anestezi veriliyor en kötü spinal yaparlarOnemli deil nerden bileceksiniz, umarim dediginiz gibi olur tesekkur ederim
Devlet hastanesinde de yaparlarmi acaba spinal nasil oluyor peki rica etsem soylermisiniz yani yari baygin gibi falanmiCanım ben ameliyathane hemşiresiyim seni rahatlatmak için söyledim bzide yapıyoruz ve bizde anestezi veriliyor en kötü spinal yaparlar
Adetin 1 hafta suruyordu ama devam eden 10 gun boyunca hatta bazen daha fazla camur gibi lekelenmem oluyordu bikac doktora gittim ama gecer yeni dogum yapmissin dendi en son dun kendi doktoruma bertholin kistimi gostermeye gidince onada soyledim ultrasonla alttan bakti ve ultrason makinasinda cikti bariz dikisler birbirinden ayrik kendisi beni devlete yonlendirdi histereskopi ile bakilsin kesin tani konsun diye o sekilde haberim oldu adet olunca orada potluk oldugu icin kan birikiyormus adet bitimindede ordaki kan akiyormusAdetten sonraki kanamalariniz nasil.oluyordu??? Dikişe nasil baglandi konu anlamadim? Benim spiralden kaynakli ara kanamalarim oluyor okurken supheye dustum detay yazar misiniz
Aaa gidip baktircam bnde ya. Tesekkur ederim vakit ayirip cevap yazdiginiz icinAdetin 1 hafta suruyordu ama devam eden 10 gun boyunca hatta bazen daha fazla camur gibi lekelenmem oluyordu bikac doktora gittim ama gecer yeni dogum yapmissin dendi en son dun kendi doktoruma bertholin kistimi gostermeye gidince onada soyledim ultrasonla alttan bakti ve ultrason makinasinda cikti bariz dikisler birbirinden ayrik kendisi beni devlete yonlendirdi histereskopi ile bakilsin kesin tani konsun diye o sekilde haberim oldu adet olunca orada potluk oldugu icin kan birikiyormus adet bitimindede ordaki kan akiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?