- Emoji Skoru
- 37
- Puanlar
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Bilkent Şehir hastanesi tüp bebek bölümünü öneririm ben orada tedavi gördüm başarı oranı çok yüksek devlet diye düşünmemezlik yapmaKızlar esimde sperm problem var bende problem yok . 2 asılama oldum olmadı direkt tüp bebeğe gelmek istiyorum ankarada yasıyorum ankarada bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi varmı? Fiyatı uçuk olmayan çünkü sanırım düğünden kalan altınlarımı bozdurup yapacağım![]()
Devlet hastanesinde koşul cokdiye duydum o yüzden bilgi verebilir misinizCanım Bilkent Şehir hastanesi tüp bebek bölümünü öneririm ben orada tedavi gördüm başarı oranı çok yüksek devlet diye düşünmemezlik yapma
Canım şöyle söyliyim evet koşullar şartlar var ama ama bu kişiye göre göre değişiyor herkesin kafası bu konuda karışıyor eğer bir problem varsa sende ya da eşin de direkt tüp bebeğe gidebiliyorsun açıklanamayan infertilite ise yani bir sorun yoksa aşılama evlilik yıl şartı gibi şartlar aranıyor ama eşinde problem var anladığım kadarıyla zaten sizi direkt tüp bebeğe gönderirler orayla bir görüşün ama çok memnun kalırsınız süreçtenDevlet hastanesinde koşul cokdiye duydum o yüzden bilgi verebilir misiniz
Aşılamayı hapla mı denediler iğneyle miDevlet hastanesinde koşul cokdiye duydum o yüzden bilgi verebilir misiniz
Ay inşallahCanım şöyle söyliyim evet koşullar şartlar var ama ama bu kişiye göre göre değişiyor herkesin kafası bu konuda karışıyor eğer bir problem varsa sende ya da eşin de direkt tüp bebeğe gidebiliyorsun açıklanamayan infertilite ise yani bir sorun yoksa aşılama evlilik yıl şartı gibi şartlar aranıyor ama eşinde problem var anladığım kadarıyla zaten sizi direkt tüp bebeğe gönderirler orayla bir görüşün ama çok memnun kalırsınız süreçten
Femara ve ovitrelle kullandımAşılamayı hapla mı denediler iğneyle mi
Ovitrelle çatlatma iğnesi zaten iğneli dediğim o değil hap yerine iğneyle büyütüyorlar Gonal-f diye iğne 2 defa bı iğneyle büyütüyor 2 side tutmazsa tüp bebeğe yönlendiriyor larFemara ve ovitrelle kullandım
Yok bana ikisindede aynı uyguladılar iğneyi kullanmadımOvitrelle çatlatma iğnesi zaten iğneli dediğim o değil hap yerine iğneyle büyütüyorlar Gonal-f diye iğne 2 defa bı iğneyle büyütüyor 2 side tutmazsa tüp bebeğe yönlendiriyor lar
Anladım iğneli söyle doktoruna eşinde problem var sonuçta yada tüp bebekle görüş direktYok bana ikisindede aynı uyguladılar iğneyi kullanmadım
Zaten direkt tüp bebek istiyorum siz deneyimlediniz değil mi bilkentte ?Anladım iğneli söyle doktoruna eşinde problem var sonuçta yada tüp bebekle görüş direkt
Evet çok şükürZaten direkt tüp bebek istiyorum siz deneyimlediniz değil mi bilkentte ?
Ama sizin istemenizle olmuyor işte. Dediğim gibi şartlar var problem varsa kayda alınacak. Aşılama denendiyse tüp bebeğe geçmediyse tekrar deneyebilir aşılmayı işte tüp bebek bölümüne gidip konuşmanız lazımEvet çok şükür![]()
Sizin sıkıntınızvarmıydıEvet çok şükür![]()
Hayır açıklanamayan infertiliteSizin sıkıntınızvarmıydı
Benimde sperm sorunluydu direk tüp Bebek oluyo ama spermdeki soruna bağlı Bilkent gerçekten doktorlark çok iyi ama ben laboratuar daha önemli bizde dölleme olmuyo çünkü sperm sorunu varsa piezzo felan yapılacak o yüzden senin için devlet olmayabilir sen mutlaka dölleme yöntemini sormalısın aşılamaya yeten sperm varsa sizin devlette deneyelim der sonuc hüsran olabilir açık açık konuş sizin gibi hastalarda neler yapılabilir ben orda histereskopi çizik işlemi oldu şükür tuttu ama transferim orda olmadı özelde denedim benZaten direkt tüp bebek istiyorum siz deneyimlediniz değil mi bilkentte ?
Tolga ecemişte tedavi görüyorum şiddetle tavsiye ederim fiyatları anladığım kadarıyla piyasa oranında bir tık fazla bile olsa inanın değerKızlar esimde sperm problem var bende problem yok . 2 asılama oldum olmadı direkt tüp bebeğe gelmek istiyorum ankarada yasıyorum ankarada bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi varmı? Fiyatı uçuk olmayan çünkü sanırım düğünden kalan altınlarımı bozdurup yapacağım![]()
Sperm biçimsiz ileri hareket yok vitamin kullanıyor 2 aydır son asılama da sperm yüksek cıktı bidaha örnek verecek eşim eğer dr. Tüp bebek uygun görürse bilkente gideceğim .Benimde sperm sorunluydu direk tüp Bebek oluyo ama spermdeki soruna bağlı Bilkent gerçekten doktorlark çok iyi ama ben laboratuar daha önemli bizde dölleme olmuyo çünkü sperm sorunu varsa piezzo felan yapılacak o yüzden senin için devlet olmayabilir sen mutlaka dölleme yöntemini sormalısın aşılamaya yeten sperm varsa sizin devlette deneyelim der sonuc hüsran olabilir açık açık konuş sizin gibi hastalarda neler yapılabilir ben orda histereskopi çizik işlemi oldu şükür tuttu ama transferim orda olmadı özelde denedim ben
Aaaaa ne güzel rabbim banada nasip etsin inşallah .Benimde sperm sorunluydu direk tüp Bebek oluyo ama spermdeki soruna bağlı Bilkent gerçekten doktorlark çok iyi ama ben laboratuar daha önemli bizde dölleme olmuyo çünkü sperm sorunu varsa piezzo felan yapılacak o yüzden senin için devlet olmayabilir sen mutlaka dölleme yöntemini sormalısın aşılamaya yeten sperm varsa sizin devlette deneyelim der sonuc hüsran olabilir açık açık konuş sizin gibi hastalarda neler yapılabilir ben orda histereskopi çizik işlemi oldu şükür tuttu ama transferim orda olmadı özelde denedim ben