Kizlar bilgisi olan yardimci olsun

GCA18

Evli mutlu
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
138
77
18
31
Bugun doktora gittik esimden spermografi istedi doktor sperm sayisi 10 milyon ve varikosel var gibi cocugunuz olmaz tup bebek isterseniz baslarsiniz ama yinede ultrasonla bi bakalim dedi 20 gun sonra falan ultrason gunu esinde boyle bi durum olan bana yardimci olabilecek birileri varsa ve yardim ederse cok sevinirim

Tek bi doktorla sinirli kalmayin ozeldemi yaptirdiniz devlettemi birde cinsel perhiz suresinin kacinci gununde verdi testi

Bence de başka doktora da gidin kesinlikle. benim eşim de biz.evlenmeden öncr varikosel ameliyatı oldu. spermlerinin büyük bi kısmı ölüymşmüş, kalanları da yavaş mıymş neymş. ameliyattan somra söylenenler bunlar bi de. o dönem stresli bi zamanısydı kesnlke o yüzden etkilendi.

İlk evlendğimzfe yalnzca.bi kere bi şey olmaz.fiyerek korunmasz ilişkmz oldu hamile kaldm aldrdk o bebeği. 3sene sonra hazırdk artk, rylül aynda kornmayı bıraktm ekimde hamileydim.

Karamsar olmayn bence, kesnlkle başka doktora da gidin

Tek bi doktorla sinirli kalmayin ozeldemi yaptirdiniz devlettemi birde cinsel perhiz suresinin kacinci gununde verdi testi

3uncu gununde verdi devlette verdi bizde tek doktorla sinirli kalmak istemedik ama direk normal yolla olmaz tup bebek tedavisi yapilmasi lazim diyo moralim bozuldu esimede caktirmak istemiyorum uzulmesin diye

3uncu gununde verdi devlette verdi bizde tek doktorla sinirli kalmak istemedik ama direk normal yolla olmaz tup bebek tedavisi yapilmasi lazim diyo moralim bozuldu esimede caktirmak istemiyorum uzulmesin diye
Bence hemen doktor deistirin basindan atmis benmde basima aynisi geldi direk tup bebek dediler bana da bende doktor deistirdim ve hicte dedigi gibi deilmis .... simdi aşilama yaptircz

Cok tesekkur ederim zaten keciboynuzu kurune basliycam sayisini arttiriyomus Allah im insallah yardim eder bize

Cok sagolun peki ameliyattan ne kadar sonraydi o korumasiz iliski ve hamile kalmani

Cok sagolun peki ameliyattan ne kadar sonraydi o korumasiz iliski ve hamile kalmani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…