• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BİR AKIL VERİN LÜTFEN

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Merhabalar kk üyeleri. Henüz dün üye oldum bugün de 2. Konumu açıyorum ne dertliymişim meğer:)
Kızlar konu ablam. Benim ablam 30larinin başında oldukca güzel ve zeki bir kadin ne yazik ki asik oldugu an gözleri kör oluyor açabilene aşk olsun. Ablam çalıştığı is yerinde oldukca yüksek bir kademede iyi bir geliri var aile bağlarımız cok kuvvetli ama işte sevgiye ac sanirim. Son zamanlarda bir erkek arkadasi olduğunu seziyordum sıkıştırdım anlatsın diye buyuk bir heyecanla o da her zaman anlatır bana baktim kem kum ediyor. Anladim ki bu iste bir bit yenigi var. Tam sevgili gibi degiliz de işte daha tam oturmadi da gibi şeyler soyluyor ama bunlar ablamin normal şartlarda kuracagi cumleler degil. Iyice sıkıştırdım dedim anlat bakalim su meseleyi guzelce neden sevgili olamıyorsunuz ben de bileyim. Tabi ki anlatmamak icin direndi ama yogun ısrarlarım sonucu agzindaki baklayi çıkardı..
Ablamin 'sevgilimsi'si olan kimsenin adina x diyelim. Bu x 'in uzun sureli bir iliskisi varmis ve cinsel birliktelik yasamislar . ama bu kizla aileleri vs. Tanisiyor ciddi bir iliski anlayacaginiz.ama ne hikmetse adamin kiza karsi duygusu bitmis ayrilmak istiyormusmus da kiz adami ailesine sikayet etmekle tehdit ediyormusmus da bu x ailesine kiyamiyormusmus da kizdan bu yuzden ayrilamiyormus.e dedim bak adamin sevgilisi var aranizda bi sey olamaz zaten. Bana dedi ki biz birbirimize asigiz. Hoppalaa ne aski ne meski abla adam serefsiz diyorum yok o oyle biri degil diyo adami da 3 aydir falan tanıyo. Neyse fazla uzatmayacagim ayrintilari merak ederseniz cevaplarım. Ben ablami bu adamdan nasil uzak tutacagim cunku su an yine kor asigi oynuyor. Uzulmesini istemiyorum siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Back